1. Company
  2. News, Stories and Events
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

СВЕТЪТ НА TOYOTA

Toyota актуални новини и събития

Историята на Land Cruiser

В чест на най-коравия 4x4 автомобил, създаван някога

Научете повече

Историята на RAV4

Автомобилът, който промени правилата на играта

Научете повече

Toyota Corolla на 50

Еволюцията на най-продаваният автомобилен модел в света

Научете повече

История на Prius

От първите километри на аристокрацията до днешните надеждни конски сили, двигателят с вътрешно горене революционизира света през изминалия век.

Научете повече

История на Майк Конуей

Историята на Toyota пилота в Световния шампионат за издръжливост Майк Конуей, разказва за страстта и отдадеността, за саможертвите и преодоляването на трудности.

Научете повече

История на шеф Ник Брил

За Ник Брил, готвач и собственик на удостоения с 2 звезди от Michelin ресторант "Дамата" в Антверпен (Белгия), представянето на най-високо ниво на кулинарната сцена е резултат от постоянно развитие, комбинирано с безгранична страст и неспирна отдаденост за достигане границите на възможното.

Научете повече

Историята на Бернхард Тен Бринке

Какво е нужно, за да се състезаваш в рали Дакар? Бернхард тен Бринке знае.

Научете повече

Историята на Дамалес Мукака

Възможно ли е страстта да направи възможна промяната, която всички смятат за невъзможна? Чрез образование, семейно планиране и непоклатима воля, Дамалес Мукака и нейният екип са променили живота на много хора, помагайки за овластяването на жените в Замбия.

Научете повече

Историята на Energy Observer

Energy Observer е мечта за стабилно екологично бъдеще, превърнала се в реалност. Когато oстава без енергия при плаване в открито море, професионалният моряк Викториен Ерусард започва да се пита дали действително може да разчита на традиционните енергийни източници, за да продължава напред и измисля начин да стане напълно независим като разчита само на възобновяеми източници на енергия.

Научете повече