1. Business
  2. Toyota лекотоварни автомобили
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

TOYOTA ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

ВИЖТЕ ПРЕДИМСТВАТА НА ЛЕКОТОВАРНИТЕ АВТОМОБИЛИ НА TOYOTA

Ако Ви предстои тежък и натоварен ден, лекотоварните автомобили от гамата на Toyota са оборудвани така, че да превърнат тежката работа в удоволствие. С мощни бензинови и дизелови двигатели и разнообразие от каросерии с различни товарни обеми и товароносимост, едва ли има по-добър избор за вашия бизнес.

 

 

ЗА ДА ДВИЖИТЕ БИЗНЕСА СИ НАПРЕД

Hilux: по-здрав от всякога

Надграждайки своята легендарна здравина и надеждност, пикапът Toyota Hilux е проектиран с нов дизайн, който придава още по-голяма якост от преди. Предлаган с три каросерии - Единична, Удължена и Двойна кабина, новият Hilux е създаден да преодолее и най-трудните терени и да издържи на изключителни работни натоварвания - Нищо не може да спре новия пикап Toyota Hilux.

Голям просвет

Товароносимост

Теглителна сила

Комфортен интериор

10 причини, поради които Hilux властва над света

Топ десет причини Hilux да бъде емблема за издръжливост

Вижте десет от многото причини, поради които легендарният всъдеходен пикап Toyota HILUX властва над света.

PROACE, партньор за всеки бизнес

PROACE предлага решения за всяко бизнес начинание. С избор от над 11 варианта каросерии и дължини, конфигурации от врати (вкл. задни и плъзгащи се странични), Proace е създаден да бъде онзи ван, от който се нуждае вашия бизнес.

PROACE дължина

PROACE Товароносимост

PROACE Товарен обем

PROACE база

PROACE VERSO, създаден да движи бизнеса ви напред

PROACE VERSO продължава нашата история на гъвкави автомобилни решения за активните и изискващи бизнес клиенти. С добре обмислено оборудване, като Head Up Display  и камера за подпомагане на паркирането, управлението на Proace е удоволствие, а модерните двигатели и иновативните технологии ви предлагат надежност и безопасност.

Панорамен покрив Toyota Skyview®

Комфортна кабина

ВИП масички за пътниците

Сгъваема маса