1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Camry
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
Усъвършенствана иновация

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НОВИЯ TOYOTA CAMRY HYBRID

ЕНЕРГИЧЕН ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ

Toyota Camry дава нова дефиниция на седана. Неговата обтекаема стилистика и просторен интериор излъчват чиста елегантност. Задвижван от петото поколение хибридна електрифицирана технология на Toyota, той предлага изключителни динамични качества и подобрена ефективност, за да превърне шофирането в истинско удоволствие.

Хибридна иновация
Модерните водачи
Изтънченост
Дигитални технологии
Динамика от следващо поколение
ИНОВАТИВНОСТ И ХИБРИДНА МОЩНОСТ
С новия Toyota Camry ще се насладите на усъвършенствано хибридно задвижване, което осигурява бърза и отзивчива реакция, динамична управляемост и общо усещане за по-лесно управление. Открийте света на удоволствието, когато карате новия Toyota Camry. Изпитайте мощно линейно ускорение заедно с понижен шум, разход на гориво и емисии.

ШОФИРАНЕ, КОЕТО ВЪЛНУВА

Хибридното задвижване от пето поколение превръща шофирането в удоволствие, осигурявайки незабавно ускорение, увеличена мощност и ефективност за по-плавно и тихо движение.

ДИНАМИКА НА НОВО НИВО

Насладете се на повишената мощност и намаления разход на гориво, по-ниски емисии и спирачки с отлични качества, позволяващи ви да контролирате скоростта с увереност.

ОТЛИЧИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И КРАСОТА
Стил в движение
Визуално динамична със своите детайли с форма на глава на чук, ниската елегантна каросерия и красиво изваяната външност на Toyota Camry съчетават спортен дух с изтънченост. Тънки и изострени нови предни светлини допълнително подчертават стилистиката, придавайки на цялостния силует уникално, модерно, стилно усещане за шофиране.

ДИНАМИЧЕН ВЪНШЕН ДИЗАЙН

Преливащи от енергия, характерните линии на Toyota Camry, съчетани със снижаващите се контури на покрива очертават форми на каросерията, създаващи уникално впечатление за увереност.

ОЩЕ ПО-ИЗИСКАНА ЕКСПРЕСИВНОСТ

Елегантно оформена в по-изтънчен силует, външността се отличава с издължени предни и задни надвеси съчетани с функционални отвори за въздух.

Модерно вътрешно пространство
ИЗТЪНЧЕНОСТ, ОФОРМЕНА ЗА ВАШИЯ КОМФОРТ
Изисканият интериор на Toyota Camry балансира практичния дизайн с премиум стил от висока класа, за да създаде спокойна атмосфера в отвореното вътрешно пространство. Подбраните тапицерии, материали и повърхности са в хармония, а най-съвременните технологии за безопасност са интегрирани в дизайна, така че да имат грижата за вас при всяко шофиране.

ЕЛЕГАНТЕН ИНТЕРИОР С ПРЕМИУМ ОБОРУДВАНЕ

От излъчващото лукс арматурно табло до стилния мултимедиен дисплей, интериорът е изработен с високо внимание към детайлите, предоставяйки премиум изживяване.

КОМФОРТЕН И ПРОСТОРЕН ИНТЕРИОР

Големият капацитет на багажника осигурява много пространство, за да отговори на вашите практични нужди, с луксозни тапицерии на седалките, добавящи своя принос за комфорта.

Интуитивни технологии
ИНТЕЛИГЕНТЕН НАЧИН ЗА ШОФИРАНЕ
Мултимедийната система Toyota Smart Connect е проектирана да направи всяко пътуване възможно най-комфортно. Управлявайте различните системи на автомобила от своя смартфон с помощта на приложението MyToyota и Smart Connect+, за да се възползвате от допълнителни функции.

РАЗЧИТАЙТЕ НА ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ, С ЕДИН ПОГЛЕД

Персонализирайте оформлението на вашия 12,3-инчов, напълно дигитален комбиниран дисплей за водача, който показва важна информация на едно място.

ИЗСЛЕДВАЙТЕ НАЙ-НОВАТА МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА НА TOYOTA

12,3-инчовият дисплей разполага с Apple CarPlay и Android Auto, облачна навигация в реално време, гласово управление, дигитален ключ и дистанционни услуги.

Абонирайте се сега
БЪДЕТЕ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ РАЗБЕРАТ
Изпълнена с енергия, динамичната форма на Toyota Camry и просторният интериор превръщат ежедневното шофиране в истинско удоволствие. Готови ли сте да започнете вашето пътуване? Регистрирайте се тук, за да получавате най-новата информация.