1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Walk around check
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ОБХОДЕН ПРЕГЛЕД ПРИ ПРИЕМАНЕ

Когато посещавате оторизиран сервиз на Toyota, ние имаме за цел да осигурим професионални и прозрачни услуги на които можете да се доверите по всяко време. При прегледа за приемане се прави безплатна инспекция за състоянието на вашия автомобил.

Обходен преглед при приемане

Напълно безплатно

Преди да се погрижим за каквито и да било услуги или ремонти, при ваша заявка сервизният консултант ще извърши безплатна инспекция на състоянието на вашия автомобил.

Осигурява безопасност и надеждност

Дава възможност вашата Toyota да се представя на нивото, което очаквате от нея и ви гарантира сигурност на пътя.

Детайлен анализ

Ще получите пълен доклад за състоянието на автомобила с ясна обосновка за цената и необходимото време за всяка нужна работа.
 • След провеждането на обходния преглед при приемане ще получите писмен доклад за следните елементи на автомобила:

  • Състоянието и фиксирането на стелките в купето – инспекция, която да гарантира че стелките няма да повлияят на работата на педалите на автомобила.
  • Състоянието на предното стъкло – съвети за наличие на пукнатини и драскотини, които трябва да бъдат следени или ремонтирани.
  • Състоянието на чистачките и механизма им – инспекция осигуряваща правилната им работа, подскачане или оставяне на ивици по стъклото.
  • Състоянието на гумите – инспекция на протектора на всяка гума за да се гарантира че има подходящото сцепление и спирачен път.
  • Състоянието на купето – инспекция, която да ви даде съвети относно различни драскотини.  
  • Състоянието на всички светлини – всички светлини се инспектират, за да се гарантира че те се в добро работно състояние.

  Този пълен анализ ще установи в детайли състоянието на вашия автомобил, с пълно обяснение на обозначените зони, заедно с резюме за това колко работа е нужна и колко време ще отнеме тя.