1. New Cars
 2. Toyota C-HR
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Изключителни характеристики, включени като стандарт

Създаден за града и извън него, Toyota C-HR може да се похвали с впечатляващи основни характеристики, готови за всичко.

arrow right
arrow left
 • Концепту-ален автомобил за пътя

  Смел, компактен и незабравим

 • Персона-лизирано потреби-телско изживяване

  Създаден за града, персонализиран според вашия уникален стил

 • Пионер в околната среда

  Устойчивост отвътре и отвън

 • Електри-фициран и наелектри-зиращ

  Вдъхновяващата производителност се среща с изключителна динамика

 • Иновативни технологии за безопас-ност

  Всеобхватните системи за безопасност гарантират повече сигурност за вас и останалите

 • Размери подходящи за града

  Дължина 4362 мм, Широчина 1832 мм, Височина 1569 мм

 • Просторен интериор за градски начин на живот

  Поставете задните седалки хоризонтално, за да увеличите товарния обем до 1076 m3 (VDA)

 • Пълна гаранция, пълна защита

  Вашият Toyota C‑HR е в безопасност в нашите ръце

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/bg/bg?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8

Read timed out

 • Новият C-HR дизайн на следващо ниво | Toyota България

 • Новият C-HR дизайн на следващо ниво | Toyota България

Често задавани въпроси   

Електрифицирана енергия: отговори на вашите въпроси   

Toyota започна хибридната си революция преди повече от 25 години и продължава да се стреми към свят с по-ниски емисии. Хибридите комбинират електрическо задвижване с мощни бензинови двигатели за изключителна динамика и ефективност.          

Хибридните и Plug-in хибридните автомобила са базирани на подобна технология – но с една ключова разлика. И при двете задвижването преминава незабележимо от един към друг източник на енергия, съответно от ефективен бензинов двигател към самозареждаща се система с батерия. Все пак Plug-in хибридните автомобили разполагат с батерия с по-голям капацитет и по този начин осигуряват по-висок пробег на електричество.

Новият Toyota C-HR Plug-in Hybrid може да измине в чисто електрически режим до 66 км* без вредни емисии. Ако батерията се изтощи по време на по-продължително шофиране, автомобилът се връща към работа като хибриден модел, комбинирайки енергия от бензинов двигател и регенерирана в батерията енергия при спиране, за да ви отведе до вашата дестинация.

 

*WLTP данни

Plug-in хибридите могат да ви спестят пари по много начини. Редовното зареждане драстично ще намали разхода ви на гориво – с напълно заредена батерия някои Plug-in хибридни модели на Toyota могат да изминат до 100 км само с литър гориво. Освен това поради намаленото износване на части като спирачни накладки и дискове, Plug-in хибридните автомобили могат също да бъдат по-евтини за поддръжка.

Батериите на Plug-in хибридните модели на Toyota са проектирани да издържат целия живот на автомобила. За допълнително спокойствие, всяка батерия се предлага с гаранция от 5 години/100 000 км*. С годишна проверка на състоянието на хибрида гаранционното покритие на батерията се удължава до 10 години. Когато батерията достигне края на живота си, схемата за обратно приемане на Toyota гарантира, че с нея се работи безопасно и отговорно.

 

* Което от двете настъпи първо

Често задавани въпроси             

Електрифицирана енергия: отговори на вашите въпроси        

Toyota започна хибридната си революция преди повече от 25 години и продължава да се стреми към свят с по-ниски емисии. Хибридите комбинират електрическо задвижване с мощни бензинови двигатели за изключителна динамика и ефективност.          

Преминавайки от задвижване от двигател с вътрешно горене към ефективно електрическо и обратно, хибридните автомобили използват два източника на енергия: бензинов двигател и електрически мотор.

Хибридите могат да използват електричество, за да потеглят и дори да се движат със скорост до 50 км/ч. Тъй като повечето хибриди на Toyota са самозареждащи се, когато батерията се изтощи, излишната мощност от двигателя я зарежда отново.   

Хибридите разполагат с новаторска технология за самозареждане. Те са известни като „хибридно-електрически“ превозни средства, защото имат два източника на енергия. Това означава, че за разлика от чисто електрическите превозни средства и Plug-in хибридите, не е необходимо да ги включвате в мрежата, за да заредите батериите им.       

Авангардната технологии при батериите в хибридите на Toyota е създадена така, че да  издържи целия живот на автомобила. На практика някои механични елементи като съединител, алтернатор и стартер напълно липсват, а това допълнително намалява риска от непредвидени разходи в бъдеще. Не само това, всички електрически компоненти на хибридната система, включително батерията, се покриват от до 5-годишна фабрична гаранция/100 000 км* при нов автомобил. 

 

* Което от двете настъпи първо.

Има три вида хибридни електрически автомобили; меки хибриди, нормални хибриди и Plug-in хибриди. Меките хибриди използват своя електрически мотор само като допълнение на двигателя по време на ускорение и движение. Електрическият мотор не може да задвижва автомобила сам по себе си. Хибридните автомобили на Toyota предлагат изцяло електрическо задвижване в до 80% от вашите пътувания в града и при скорост от до 50 км/ч. Plug-in хибридите работят по същия начин като хибридите, но са оборудвани с батерия с по-висок капацитет и по този начин осигуряват по-добри динамични качества и разширени способности за движение на електричество.