1. New Cars
  2. Toyota C-HR
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
  • Новият C-HR дизайн на следващо ниво | Toyota България

  • Новият C-HR дизайн на следващо ниво | Toyota България

Изключителни характеристики, включени като стандарт

Създаден за града и извън него, Toyota C-HR може да се похвали с впечатляващи основни характеристики, готови за всичко.

arrow right
arrow left

Концепту-ален автомобил за пътя

Смел, компактен и незабравим

Персона-лизирано потреби-телско изживяване

Създаден за града, персонализиран според вашия уникален стил

Пионер в околната среда

Устойчивост отвътре и отвън

Електри-фициран и наелектри-зиращ

Вдъхновяващата производителност се среща с изключителна динамика

Иновативни технологии за безопас-ност

Всеобхватните системи за безопасност гарантират повече сигурност за вас и останалите

Размери подходящи за града

Дължина 4362 мм, Широчина 1832 мм, Височина 1569 мм

Просторен интериор за градски начин на живот

Поставете задните седалки хоризонтално, за да увеличите товарния обем до 1076 m3 (VDA)

Пълна гаранция, пълна защита

Вашият Toyota C‑HR е в безопасност в нашите ръце

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/bg/bg?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=OEM-BG-BG-Brand-Model-CHR-Performance%2BMax-2023-12&utm_term=Attract&utm_content=group%2B1&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_tuuBhAUEiwAvxkgTmHNSDQL8F4_YGjsL5Rg4kKz6g4rhRf9301Gbul8qRo6sI7iGsnPVxoCiL8QAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

Често задавани въпроси   

Електрифицирана енергия: отговори на вашите въпроси   

Toyota започна хибридната си революция преди повече от 25 години и продължава да се стреми към свят с по-ниски емисии. Хибридите комбинират електрическо задвижване с мощни бензинови двигатели за изключителна динамика и ефективност.          

Хибридните и Plug-in хибридните автомобила са базирани на подобна технология – но с една ключова разлика. И при двете задвижването преминава незабележимо от един към друг източник на енергия, съответно от ефективен бензинов двигател към самозареждаща се система с батерия. Все пак Plug-in хибридните автомобили разполагат с батерия с по-голям капацитет и по този начин осигуряват по-висок пробег на електричество.

Новият Toyota C-HR Plug-in Hybrid може да измине в чисто електрически режим до 66 км* без вредни емисии. Ако батерията се изтощи по време на по-продължително шофиране, автомобилът се връща към работа като хибриден модел, комбинирайки енергия от бензинов двигател и регенерирана в батерията енергия при спиране, за да ви отведе до вашата дестинация.

 

*WLTP данни

Plug-in хибридите могат да ви спестят пари по много начини. Редовното зареждане драстично ще намали разхода ви на гориво – с напълно заредена батерия някои Plug-in хибридни модели на Toyota могат да изминат до 100 км само с литър гориво. Освен това поради намаленото износване на части като спирачни накладки и дискове, Plug-in хибридните автомобили могат също да бъдат по-евтини за поддръжка.

Батериите на Plug-in хибридните модели на Toyota са проектирани да издържат целия живот на автомобила. За допълнително спокойствие, всяка батерия се предлага с гаранция от 5 години/100 000 км*. С годишна проверка на състоянието на хибрида гаранционното покритие на батерията се удължава до 10 години. Когато батерията достигне края на живота си, схемата за обратно приемане на Toyota гарантира, че с нея се работи безопасно и отговорно.

 

* Което от двете настъпи първо

Често задавани въпроси             

Електрифицирана енергия: отговори на вашите въпроси        

Toyota започна хибридната си революция преди повече от 25 години и продължава да се стреми към свят с по-ниски емисии. Хибридите комбинират електрическо задвижване с мощни бензинови двигатели за изключителна динамика и ефективност.          

Преминавайки от задвижване от двигател с вътрешно горене към ефективно електрическо и обратно, хибридните автомобили използват два източника на енергия: бензинов двигател и електрически мотор.

Хибридите могат да използват електричество, за да потеглят и дори да се движат със скорост до 50 км/ч. Тъй като повечето хибриди на Toyota са самозареждащи се, когато батерията се изтощи, излишната мощност от двигателя я зарежда отново.   

Хибридите разполагат с новаторска технология за самозареждане. Те са известни като „хибридно-електрически“ превозни средства, защото имат два източника на енергия. Това означава, че за разлика от чисто електрическите превозни средства и Plug-in хибридите, не е необходимо да ги включвате в мрежата, за да заредите батериите им.       

Авангардната технологии при батериите в хибридите на Toyota е създадена така, че да  издържи целия живот на автомобила. На практика някои механични елементи като съединител, алтернатор и стартер напълно липсват, а това допълнително намалява риска от непредвидени разходи в бъдеще. Не само това, всички електрически компоненти на хибридната система, включително батерията, се покриват от до 5-годишна фабрична гаранция/100 000 км* при нов автомобил. 

 

* Което от двете настъпи първо.

Има три вида хибридни електрически автомобили; меки хибриди, нормални хибриди и Plug-in хибриди. Меките хибриди използват своя електрически мотор само като допълнение на двигателя по време на ускорение и движение. Електрическият мотор не може да задвижва автомобила сам по себе си. Хибридните автомобили на Toyota предлагат изцяло електрическо задвижване в до 80% от вашите пътувания в града и при скорост от до 50 км/ч. Plug-in хибридите работят по същия начин като хибридите, но са оборудвани с батерия с по-висок капацитет и по този начин осигуряват по-добри динамични качества и разширени способности за движение на електричество.