1. New Cars
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп
Цена от
38490.0
(вкл. ДДС)

Данните се осигуряват за целта на сравнението; моля сравнявайте разхода на гориво и емисиите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези стойности може да не отразяват резултати от шофиране в реални условия. Всички автомобили са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана тестова процедура за леки автомобили (WLTP). Данните за CO2 (и следователно данъците и крайните препоръчителни цени) може да се отличават от информацията публикувана преди 1 април 2020 г., поради промяна в официалния метод на изчисляване.

1. Изберете двигател
1. Изберете двигател

4 Опции

4 Опции

2. Изберете вашия вариант
2. Изберете вашия вариант

12 Опции

12 Опции

Здравей хибридно щастие

Съчетаващ дързък дизайн с простор и удобно управление, Yaris Cross предлага истински SUV характер в компактни пропорции. Със системата Hybrid AWD-i, където и да ви отведе денят, винаги ще сте уверени че ще продължите.

Акценти на Toyota Yaris Cross

Уверено движение

С увеличеният си пътен просвет и по-високата позиция на седене, компактният Yaris Cross ви дава увереността да превземате градските улици по ваш начин. С интелигентното задвижване на четирите колела и просторния и функционален интериор покриващ изискванията на нуждите на ежедневието, той винаги ще ви осигурява уверено движение.

Невероятна уравновесеност във всяка ситуация

С уникалната комбинация от хибридна система и интелигентно задвижване на четирите колела ще се почувствате неудържими. Неговата самозареждаща се хибридна технология  осигурява динамика и ефективност, които са ненадминати в своя клас, а системата AWD-i гарантира успокояващ контрол при шофирането в ежедневието и на хлъзгави повърхности.

Винаги свързан, винаги в центъра на вниманието

С Toyota Smart Connect стресът от всяко пътуване се елиминира. Новият 9-инчов сензорен екран с висока резолюция предлага достъп до свързана в облак навигация с пътни събития на живо, както и безжична интеграция на смартфон, включително Apple CarPlay™ и Android Auto™. В Yaris Cross комфортът и управлението са на една ръка разстояние.

Yaris Cross галерия

От изтънчения дизайн до просторния интериор, изследвайте начина по който Yaris Cross ще ви помогне да се насладите на движението.