1. Toyota Used Car insurance
  2. Total Loss Asset Protection
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Защитена стойност на автомобила (GAP)

С всяка следваща година стойността на вашия автомобил ще намалява. По този начин разликата между цената, която сте платили за него и актуалната му стойност ще се увеличава с времето. Застраховката GAP помага да се запази стойността на вашия употребяван автомобил за следващите 5 години, а при тотална щета покрива разликата между платимото обезщетение по Каско и текущата цена на автомобила.

Изберете най-изгодните лимит на отговорност и срок на застраховката "Защита на стойността на автомобила" (GAP) и спестете пари

Шофирайте по-спокойно

Застраховката е валидна за всички коли втора употреба на възраст до 7г., които имат сключена валидна застраховка Каско.

Пътувайте по-сигурно

Изплащат се всички рискове покрити по застраховка Каско, които могат да доведат до пълна загуба на закупената кола втора ръка.

Защитете вложените пари при покупката на употребяван автомобил

Защитите инвестицията си, в случай че нещо се случи с вашия автомобил.

Какви са предимствата на застраховката за защита на стойността на автомобила GAP?

Когато купувате автомобил, стойността му намалява от момента, в който напуснете шоурума. Ако автомобилът ви бъде откраднат или повреден, застрахователната компания ще изплати само стойността на автомобила към момента на инцидента, а не тази, която сте платили за него.

Застраховката за защита на стойността на автомобила, известна още като GAP застраховка, покрива разликата между настоящата стойност на автомобила и сумата, която първоначално сте платили за него. 

Какви са предимствата на застраховката "Защита на стойността на автомобила" (GAP)?

Първо, максималното изплащане е много по-високо при GAP застраховката, отколкото при обикновената автомобилна застраховка. Второ, GAP застраховката може да бъде сключена за период до пет години. И трето, премията може да се плати еднократно или на месечни вноски.

Така че независимо от бюджета ви, GAP застраховката покрива изцяло стойността на вашия автомобил втора ръка. Заедно с дилърът в шоурума на Toyota със сигурност ще намерите подходящата за вас полица и най-добрата възможна защита за вашия употребяван автомобил. .

Трябва ли да сключите застраховка "Защита на стойността на автомобила"?

Може би се чудите дали трябва да си купите застраховка за защита на стойността на автомобила. И отговорът е: зависи.

Независимо дали изплащате кола върната от лизинг или сте притежател на автомобил втора ръка, застраховката GAP е предназначена да ви предпази в случай, че той бъде разбит или откраднат.

В момента на настъпване на такова застрахователно събитие, когато вашата кола втора ръка бъде оценена за тотална щета,  застрахователната компания ще изплати само действителната парична стойност на автомобила която обикновено е много по-малка от платените от вас суми дължими по кредита.

Така че, ако все още не сте сигурни дали имате нужда от застраховка GAP, ето няколко неща, които трябва да имате предвид:
  • Колко дължите по кредита си за кола?
  • Каква е стойността на вашия автомобил, ако той бъде разбит или откраднат?
  • Какво е самоучастието в застраховката на автомобила ви?
  • Колко време ще трябва да чакате за нов автомобил, ако сегашният ви е разбит или откраднат?

Ако сте отговорили с "да" на някой от тези въпроси, тогава GAP застраховката може да е добра идея за вас.

Повечето застраховки за защита на стойността на автомобила са много достъпни и могат да бъдат добавени към съществуващата ви полица без особени затруднения. Така че, ако се притеснявате да не загубите пари от инвестицията си, GAP застраховката е чудесен вариант, който трябва да обмислите.