1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. ИСТОРИЯТА НА МАЙК КОНУЕЙ
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИСТОРИЯ НА МАЙК КОНУЕЙ

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

Той е целеустремен към победа. Историята на Toyota пилота в Световния шампионат за издръжливост Майк Конуей, разказва за страстта и отдадеността, за саможертвите и преодоляването на трудности. Това е история за екстремното преминаване отвъд границите на възможното. Животът на Майк се преобръща след катастрофа на Indy 500, но въпреки това той не се отклонява от пътя, а мобилизира силите си до краен предел и се превръща в още по-добър пилот.

Ще придружим Майк Конуей по време на състезанието 6 Часа на Спа-Франкоршан, където стартира състезанието с наказание от една обиколка, и въпреки това в крайна сметка се разминава с победата само на косъм. Второто място върви заедно с разочарованието, но за целеустремените осигурява хъс и нестихващо желание за победа в следващия старт от надпреварата. Към великата победа, към старта на Льо Ман.

"Целеустремените" е поредица истории за хората и това какво ги мотивира в личния им живот. Мотивация за победа. Жажда за приключение. Стремеж към съвършенство. Очаквайте скоро и следващите епизоди.