1. Why Used Approved
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Toyota Approved Used

Сертифицирани употребявани автомобили

Вашата перфектна Toyota е на един клик разстояние

Ако търсите перфектен употребяван автомобил от Toyota, можете да се доверите на Toyota Approved Used. Ние ще ви осигурим пълно спокойствие на всеки етап, от избора на подходящ за вашите нужди употребяван автомобил до финансиране и изготвяне на погасителен план. В нашия оказион ще намерите широко разнообразие от марки на автомобили втора употреба, проверени в сервизите на Toyota.

Разгледайте всички употребявани автомобили с гаранция от Toyota Approved Used

ЗАЩО ДА КУПИТЕ УПОТРЕБЯВАН АВТОМОБИЛ, ПРОВЕРЕН ОТ TOYOTA APPROVED USED

Минимална гаранция от 12 месеца

За да сте спокойни, всички коли втора ръка от Toyota Approved Used се предлагат с пълна 12-месечна гаранция. Като лидер на хибридните технологии, ние гарантираме, че всички наши автомобили преминават годишен преглед Hybrid Health Check, осигуряващ до 10 години разширена грижа за хибридните батерии.

Пълно застраховане

Изборът на коли втора употреба при нас е не само лесен, но и сигурен. Застраховайте колата си при тези, които я познават най-добре. Ние предлагаме едно от най-изчерпателните нива на покритие, като ви гарантираме, че ще получите качествени грижи и внимание винаги, когато се нуждаете от спокойствие.

145-точки на техническа проверка

Всички автомобили втора употребa се проверяват от обучени техници в нашите сервизи, където преминават пълна техническа проверка по 145 точки. Всички хибридни автомобили преминават годишен преглед Hybrid Health Check, за да гарантираме, че тяхната хибридна система и батерията са в най-добро състояние.

Оригинални части и аксесоари

Специални предложения, експертна грижа за вашата безопасност и професионално обслужване ще осигурят качествен сервиз с оригинални части, отговарящ на високите стандарти на Toyota на разумна цена. Добавете към оборудването на вашата Toyota оригинални аксесоари за още по-голямо удоволствие от шофирането.

Готови да потеглят на път

След като осигурим правилното функциониране и допълнително оборудване на избраният от вас употребяван автомобил от Toyota Approved Used, нашите експерти ще се погрижат и за изрядния вид на автомобила, за да потеглите безопасно и комфортно, по-рано, отколкото си мислите.

Усещане за нов

Когато изберете подходящия за вас автомобил, ние ще ви предложим достъпни и гъвкави възможности за финансиране на вашия нов, употребяван автомобил. Възползвайте се от услугата ни за изкупуване Buy-back | Trade-in от Toyota като замените настоящата си кола за нова и да получите максимално добра пазарна оценка.

Онлайн покупка на употребяван автомобил от Toyota

Да закупите автомобил онлайн с Toyota Approved Used е по-лесно, отколкото очаквате.

Разгледайте нашата богата селекция от предварително одобрени употребявани коли и изберете опциите удобна за вас опция за финансиране. Toyota Approved Used предлага спокойствие на всяка крачка. 

 

Научете повече

Заменете своя стар автомобил с нов от Toyota Buy-back | Trade-in

Ние ценим Вашия автомобил най-много

Тъй като качеството на Toyota продължава цял живот, ние приветстваме всички наши автомобили обратно. Попитайте вашият оторизиран Toyota дилър за изкупуване на употребяван автомобил и опциите за замяната му с нов и ще получите професионално и прозрачно обслужване, конкурентна пазарна оценка и най-важното, пълно спокойствие.

    • Интериорна и екстериорна инспекция и издаване на сертификат
    • Оценяване и формиране на справедлива изкупна цена
    • Без ангажимент за обвързване
    • Уреждане на финансови и застрахователни въпроси

Гъвкаво финансиране от Toyota

С нашата гама от гъвкави финансови планове следващата ви кола може да бъде по-достъпна, отколкото си мислите. Изберете финансов пакет, който е подходящ за вас, и се насладете на спокойствие, когато финансирате следващата си покупка от Toyota Аpproved Used.
Прочетете повече за финансиране

Застраховане от Toyota

Възползвайте се от нашите застрахователни пакети, за да пътувате без затруднения – разчитайте на помощ в цяла Европа и разполагайте с експертизата на оторизираната мрежа на Toyota на ваше разположение в случай на повреда.
Открийте нашите застрахователни пакети

Търсите хибрид?

Елате при експертите

Ние сме лидер в хибридната технология повече от 20 години, така че я познаваме по-добре от всеки друг. Въпреки това все още може да имате някои резерви. Ето защо нашите обучени техници извършват хибридна проверка на здравето на всички наши хибридни автомобили втора тъка, така че можете да сте сигурни, че всичко работи ефикасно и ефективно. Ние дори ще ви предоставим история на резултатите от проверката на здравето, за допълнително спокойствие.

Все още имате въпроси?

Тогава попитайте Hybrid