1. New Cars
  2. Coming soon
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА СЛЕДВАЩОТО СИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ?
Плъзнете Пропуснете
Готови ли сте за следващото си приключение?

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LAND CRUISER

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА СЛЕДВАЩОТО СИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ?

Toyota претвори легендарния Land Cruiser. С впечатляващ емоционален дизайн, който бихте очаквали от една преродена икона, новият Land Cruiser ви отвежда навсякъде, където пожелаете. Конструиран и изработен като неизмеримо здрав, предлагащ надеждност и технология, която ще ви преведе през всякакви терени, за да дадете ново определение на това какво е възможно. Следващото ви приключение започва тук.

Емблематичен стил на Land Cruiser
Неудържима 4x4 конструкция
Една легендарна офроуд история
Задвижван от новаторство
Наследство
ПРОИЗХОД НА ИКОНАТА
Историята на Land Cruiser започва с прототипа Toyota BJ. Той влиза в историята през 1951 г., когато се изкачва до един отдалечен контролно-пропускателен пункт високо в планината Фуджи – по-високо, отколкото което и да било превозно средство за пресечен терен е успявало преди това. През 1954 г. BJ е преименуван на Land Cruiser. Ражда се една легенда.
ИСТИНСКИ НЕПОДВЛАСТЕН НА ВРЕМЕТО
Land Cruiser винаги се е движел отвъд променящите се тенденции с универсалната си привлекателност, неподвластна на времето.
Дизайн
ОБРАТНО КЪМ КОРЕНИТЕ
Създаден по-скоро заради техниката, отколкото заради дизайна, оригиналният Land Cruiser се превръща в триумф на функцията над формата. Същото усещане за груба автентичност е в основата на оформлението на новия Land Cruiser. С мощни пропорции на „кабината“ и базова, неусложнена естетика, този нов еталон за 4x4 е олицетворение на духа на приключението, създадено от метал.

СПОСОБНОСТИТЕ НИКОГА НЕ СА ИЗГЛЕЖДАЛИ ТОЛКОВА СТРАХОТНО

Всеки елемент на новия Land Cruiser е заел своето място с причина. Ниската линия на горния ръб на вратите, създава обширно остъклено пространство за отлична видимост във всички посоки. Вградени в ъглите на автомобила, светлините са защитени от повреди.

ПРЕДИЗВИКАЙТЕ НЕВЪЗМОЖНОТО

20-инчовите колела осигуряват впечатляващо поведение и сцепление на всякакви терени. А благодарение на трапецовидните арки на колелата, калта се оттича лесно за да се движете без усилие в най-суровите условия.

НАД ВАС Е САМО НЕБЕТО

Панорамният покрив в цяла дължина на Land Cruiser е създаден за вашите кинематографични моменти. Където и да ви отведе вашето приключение, оставете светът да дойде при вас.

ПРЕВЪЗХОДЕН ОБЗОР ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ

Трудните условия на шофиране изискват ясна видимост. В Land Cruiser вие седите високо, а гледката към заобикалящата ви среда не е възпрепятствана, благодарение на ниското хоризонтално арматурно табло.

ИНТУИТИВЕН КОНТРОЛ

С информация, базирана на обратната връзка от професионалните рали пилоти на Toyota, критичната за функциите зона около скоростния лост е създадена така, че да може да бъде символ на майсторски курс по ергономия.

ПРОСТРАНСТВО В ИЗОБИЛИЕ

Гъвкаво и функционално, огромното багажно пространство може да стане още по-голямо чрез сгъване на втория и третия ред седалки.

ОПОЗНАЙТЕ LAND CRUISER

Възможности
ПОКОРЕТЕ ВСЕКИ ТЕРЕН И СЕ ВЪРНЕТЕ ОБРАТНО

4X4 КАТО НИКОЙ ДРУГ

Конструиран да се движи далеч от утъпканите пътеки, Land Cruiser използва здравата нова платформа GA-F, допълнена с динамично и прецизно електронно сервоуправление. Дългоходовото окачване, с механизъм за отцепване на стабилизиращите щанги (SDM), осигурява огромна артикулация на колелата.

НИКОГА НЯМА ДА ЗАТЪНЕТЕ

При неподвластния на времето силует на Land Cruiser не става дума само за външен вид. Усилената, твърда рама под каросерията осигурява по-добра маневреност и управляемост. Късите надвеси и високата позиция осигуряват сериозен просвет и дълбочина на газене, за да отидете там, където другите се страхуват да пристъпят.

ПОСРЕЩАЙТЕ ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Системата Multi-Terrain Select оптимизира окачването и задвижването, съобразно различните терени. А когато шофирането стане технично, системата за „пълзене“ Crawl Control се грижи за скоростта, така че можете да се съсредоточите върху траекторията на колелата и управлението.

Новият Land Cruiser
АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА
Кликнете по-долу, за да сте сред първите, които получавате новини и оферти за новия Land Cruiser