1. Owners
 2. Connected Services
 3. Multimedia
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Мултимедийна система

Независимо дали е маршрут или плейлист, навигирайте по-интуитивно.

Изпреварвайте пътуването си

От навигация в реално време до сигнал за камера за скоростта, насладете се на изживяване без усилие и без стрес.

Вземете своя свят със себе си

Независимо дали става дума за топ мелодия или любим подкаст, свържете се със смартфона си и вземете това, което има значение за вас. Можете дори да използвате приложенията си на таблото за управление.

Съвместим с Apple и Android

Нашата усъвършенствана мултимедийна система е проектирана да се интегрира без усилие както с Apple CarPlay, така и с Android Auto.
Времената, когато пътуванията изискваха сериозна подготовка по отношение на пътни карти, музикални списъци, кабели и пари в брой отминаха отдавна. Бързо преминавайки напред към днешния дигитален свят, в който отделяме все по-малко време за тях и същевременно имаме достъп до повече информация, пред вас стоят новите, още по-усъвършенствани и интуитивни Toyota Touch 2 и Toyota Touch 2 & Go мултимедийни системи, които правят пътуванията още по-приятни. За да осигурим безпроблемни пътувания за години напред, предлагаме и 3-годишно безплатно обновяване и поддръжка на всички услуги на свързаност!

НОВАТА МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА TOYOTA TOUCH® 2

Сега с 3-годишна безплатна грижа за навигация и свързаност

С добавената стойност на 3-годишното безплатно обновяване и услуги на свързаност, вие може да се възползвате от обновявания и безплатна регистрация и ползване на услуги като TomTom трафик в реално време, предупреждение за камери за скорост*, бензиностанции, паркинги и информация за времето, както и Aupeo!, Aha и Twitter. Всичко това означава години наред безпроблемни пътувания.

Регистрацията и свързването към клиентския портал My Toyota е по-бърз и лесен. Сега регистрациите и свалянията на апликации могат да се случват директно от автомобила.

*Където законът позволява.

TOYOTA TOUCH® 2

 • Направете всяко пътуване истинско удоволствие

  Модерната аудиосистема на Toyota Touch 2 позволява да се насладите на любимата си музика с наситено качество, изобразяване на обложката на албума, певеца и конкретната песен чрез Bluetooth или USB свързаност. В допълнение, музикалното озвучаване може да бъде навигирано лесно от тъч-скрийн екрана, който позволява богат избор между DAB станции, любими песни от CD или MP3, за да се насладите на цялостното мултимедийно изживяване.

 • Сега още по-лесна за употреба

  Новата Toyota Touch 2 мултимедийна навигационна система предлага обновени менюта, които се управляват интуитивно посредством тъч-скрийн екрана. Тя осигурява достъп и визуализация на набор от информация, свързана с вашия автомобил. От преглед на данни от последните пътувания и настройките на климатичната система до настройване на серия от функции като заключване и светлини - всичко това ще направи вашите пътувания много по-удобни. Освен това, системата премахва стреса от паркиране с изобразяване на картината от камерата за обратно виждане.

TOYOTA TOUCH® 2 & GO

 • Навигационна система

  Всички решения, от които имате нужда за вашите Европейски пътувания: усъвършенствани навигационни функции с 2D и 3D картографиране, услуги на свързаност в реално време и гама от апликации, достъпни от нови и лесни за употреба менюта. В движение може да се наслаждавате на Tom Tom информация за трафик в реално време, която ви предупреждава за задръствания и предлага алтернативни маршрути, избягвайки ненужни забавяния. С добавената сигурност от функцията за предупреждаване при наличие на камери за скорост*, може да се отпуснете в удобната седалка и да се насладите на дългото пътуване в спокойствие.
  Новата функция Автоматична навигация (Auto Navigation) позволява да запазите до четири дестинации. Когато потеглите в предварително зададен времеви прозорец, вашата дестинация автоматично ще се активира, изобразявайки и актуална трафик информация.

  *Където е позволено от закона.

 • Безпроблемна навигационна система

  Точно както правите в работа или вкъщи, Google Street View в Toyota Touch 2 & Go изобразява картина от вашата текуща локация или въведена дестинация, както и предоставя актуална информация за времето и свободните места за паркиране. Освен това, приближавайки крайната дестинация, системата ще ви информира за броя паркоместа, намиращи се в близост до вас, което прави пътуването ви още по-удобно и спокойно.

 • Дръжте своя поглед върху пътя

  Гласовото разпознаване вече може да се използва за пускане и управление на апликации, правейки тяхното използване елементарно и взаимовръзката с Apple Siri Eyes Free още по-лесно. С едно натискане на бутона за гласови команди осигурява достъп до Siri, а функцията Текст-към-звук (Text-to-speech) изчита SMS съобщения на глас, което означава, че вашето внимание остава изцяло върху пътя. В допълнение, можете да използвате Toyota online services чрез Wi-Fi свързаност посредством Hotspot устройството във вашия автомобил.

Toyota Motor Europe NV/SA ("TME") осигурява повече информация за системите Toyota Touch 2 и Toyota Touch 2 & Go, наричани по-долу за краткост "системите", съгласно най-актуалната информация, с която разполага. ТМЕ не поема ангажименти спрямо тази информация, нейната точност и свързаните с нея графики. Всички задължения на TME, независимо под каква форма, произтичащи от грешки или неточности в посочената информация, са изрично изключени по целия смисъл, позволен от закона. Доколкото е възможно, цялата информация в този уебсайт е вярна към момента на публикуването й.

Моля, имайте предвид, че наличието на системата варира в зависимост от модел, ниво на оборудване и страна, в която се закупува. Допълнителна информация може да получите в най-близкия до вас дилър. Автоматичното сваляне на телефонния указател изисква вашият телефон да разполага с такава фунцкионалност. Онлайн услугите в автомобила изискват съвместим телефон с възможност за свързване.

Таксуването за мобилни услуги е в зависимост от вашия договорен план. Цените могат да се различават, моля, проверете тази информация с вашия мобилен оператор.

Изисква се регистрация в уебсайта на Toyota. Апликациите в автомобила могат да се свалят, активират и закупуват от клиентския портал на Toyota. Някоио от тях могат да бъдат таксувани.

Функционалността Advanced Bluetooth изисква съвместим мобилен телефон. Наличието на Bluetooth-свързани услуги (като POI, например) зависи от съвместимостта с Bluetooth-оборудването на телефона (с DUN или PAN Bluetooth профил) с плана за трансфер на данни. Освен това се изисква и мобилен оператор, който позволява свързване (проверете условията на вашия мобилен оператор).

Функцията Bluetooth SMS изисква Bluetooth MAP профил на вашия телефон.

Toyota Motor Europe си запазва правото да прави промени по спецификациите и оборудването без предварително известие.

Никаква част от настоящата публикация не може да се възпроизвежда без предварително писмено одобрение от Toyota Motor Europe.

Интегрирайте вашето табло за управление с приложението MyToyota

За да разберете как, посетете нашата страница MyToyota за повече информация.

 

Посетете MyToyota

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

MyToyota Connected Services се състои от приложението MyToyota и MyToyota Мултимедия. Всяко приложение има собствен набор от функции, които правят шофирането по-безопасно и по-забавно във и извън колата Ви.

Приложението MyToyota ви позволява да общувате с автомобила си, където и да сте. Можете да планирате пътувания, да намерите вашия паркиран автомобил и да намерите информация за това кога колата ви трябва да получи поддръжка. Функцията Хибридно Обучение анализира вашето шофиране и Ви казва как можете да подобрите горивната ефективност, когато управлявате своя хибрид.

MyToyota Multimedia ви позволява да свържете вашия смартфон (съвместим с iOS & amp; Android) към вашия автомобил *. Любимите ви приложения, като Spotify, Whatsapp, Audible, Google Maps и Waze, могат да се използват в колата Ви и да се контролират чрез Siri Voice Assist или OK Google. MyToyota Мултимедия също така ви дава достъп до полезна информация като сигнали за трафик в реално време и сигнали за скоростна камера и Ви позволява да търсите интересни точки в навигацията. 

* За съвместими модели

С MyT акаунт можете да управлявате Вашата мултимедийна система и да получавате полезна информация за вашия автомобил чрез приложението MyT и портала за клиенти на My Toyota.

С едни и същи детайли за достъп можете да използвате Приложението MyToyota и клиентския портал My Toyotal.   

Приложението MyToyota ви позволява да използвате следните свързани услуги на MyToyota: 

 • Открий автомобила ми
 • Изпрати до автомобила миr
 • От автомобила до дестинация
 • Hybrid Coaching 
 • Статистика на шофирането
 • Онлайн резервация на час в сервиз
 • Напомняния за сервиз
 • Сервизна история 


Клиентския портал My Toyota ви предлага детайлна информацияза автомобила ви и ви позволява да закупувате и управлявате услуги.Следните услуги са налични в портала:

 • История на поръчките, собственост на автомобила, детайли, проследяване на поръчки
 • Изпрати до автомобила
 • Онлайн резервация на час в сервиз
 • Напомняния за сервиз
 • Сервизна история
 • Информация за автомобила
 • Ръководство на собсвеника
 • Актуализация на карти  
 • Управление настройките на профила

Приложението MyToyota е обвързано с идентификационния номер (VIN) на автомобила и собственика на колата, така че ще можете да използвате само свързаните с приложението услуги в този автомобил.

Можете да използвате MyToyota Мултимедия в друга Toyota, стига да е активирана и все още е в периода на валидност.

Използването на Приложението MyToyota Свързани услуги е ограничено до собственика на автомобил, но идентификационният номер на превозното средство (VIN) може да бъде добавен към множество акаунти.

MyToyota Multimedia може да се използва от всеки, който шофира този автомобил.

MyToyota Свързани услуги се състои от приложението MyToyota и MyToyota Мултимедия. Всеки пакет има собствен набор от функции и трябва да се активира отделно.

Ако не сте сигурни дали вашите MyToyota Свързани услуги са активирани, отидете на Приложението MyToyota. Кликнете върху иконата на колелото, която можете да намерите в горния десен ъгъл на началния екран. Отидете на „Настройки“ и изберете раздела „Автомобил“. Ако видите съобщението „Активиране на свързани услуги“, това означава, че те все още не са активирани. Ще трябва да посетите Вашия търговец, за да активирате Приложението MyToyota Свързани услуги.

Бърз начин да проверите дали Приложението MyToyota Свързани услуги е включен е да проверите дали данните ви за последното пътуване са показани на началния екран на приложението.

За да активирате MyToyota Мултимедия онлайн навигация Свързани услуги, свържете Вашия смартфон с Вашия автомобил, като използвате Bluetooth или Wi-Fi тетринг, след което щракнете върху раздела „Настройка“. Оттам кликнете върху раздела „Онлайн“, след това раздела „Toyota Online“ и изберете съществуващ акаунт. Въведете вашите MyToyota идентификационни данни. Въвеждането на Вашите данни ще стартират Вашите 3 години безплатно обслужване. Можете да проверите датата на изтичане на абонамента си за MyToyota Мултимедия в портала на клиентите на My Toyota.

Ако нямате съществуващ акаунт, можете директно да го създадете в автомобила си, като изберете опцията „Нов акаунт“.

Можете да промените паролата си в приложението MyToyota. От иконата на колелото, която можете да намерите в горния десен ъгъл на началния екран, щракнете в менюто „Настройки“. Изберете промяна на паролата и попълнете текущата и новата си парола. След това потвърдете новата парола и запазете.

Ако сте забравили паролата си, можете да заявите нова на екрана за вход, като въведете своя имейл адрес.

Сдвояването на телефона ви не може да бъде по-лесно. Просто го включете чрез USB кабел и приемете всички разрешения за достъп, които се появяват.

След като колата ви открие връзка, иконата на Android Auto се появява на екрана и имате достъп до телефон, музика, карти и съобщения, или със свободни ръце, или чрез сензорния екран и бутоните за управление на волана.

Не се притеснявайте да не станете дезориентирани. Google ще открие вашата позиция, след като докоснете иконата на карти. Помолете го да ви насочи към желания от вас адрес и Google ще ви даде избор на маршрути. Докоснете този, който искате и сте готови.

Google Maps също изброява интересни точки, вариращи от кафенета до бензиностанции и можете просто да го попитате за упътвания. По всяко време можете да спрете маршрут, като натиснете X в долната част на екрана.

В движение със съобщение. Кажете на Google с кого искате да общувате, след това продиктувайте и коригирайте съобщението си, преди да го изпратите.

Името на подателя се показва на сензорния екран, когато получите съобщение.

Когато докоснете, Google ви чете съобщението и ви пита дали искате да отговорите. Ако случаят е такъв, продиктувайте съобщението на Google още веднъж и след това го проверете, преди да го изпратите.

Осъществяването на обаждания в колата ви с Android Auto не може да бъде по-лесно. Докоснете иконата на телефона на екрана и кажете на Google да се обади на човека, с когото искате да говорите. Когато приключите разговора си, натиснете „край“ на сензорния екран или бутона за край на разговора на волана.

За да получите повикване, натиснете бутона за повикване на волана или бутона за отговор на сензорния екран.

Можете също да получите достъп до вашите гласови съобщения чрез менюто на екрана на телефона, където можете да видите пропуснати повиквания, да проверите гласовата поща или да проверите историята на обажданията. Ако искате да върнете последното си обаждане, кажете на Google.

За да използвате Apple Maps, просто докоснете символа и той ще намери вашата позиция. Освен това е лесно да планирате маршрут. За да включите Siri, използвайте бутона за гласови команди на волана или натиснете символа на микрофона в горния десен ъгъл на екрана. След това можете да го помолите да намери вашата дестинация или да ви насочи към интересни неща за посещение, като например кафене. След това Siri изчислява маршрут вместо вас; всичко, което трябва да направите сега, е да докоснете и да отидете.

В CarPlay има няколко интересни обекта, вариращи от ресторанти до бензиностанции. Можете да стигнете до тях, като натиснете съответната опция, като храна и напитки, която ще изведе списък с популярни близки места, които могат да бъдат допълнително ограничени по вид място.Докоснете желаното местоположение, докоснете Упътвания и след това тръгнете.

Ако искате да чуете съобщение, което ви е изпратено, Siri ще диктува съдържанието на съобщението. Можете да повторите съобщението, да изпратите отговор или дори да се обадите на подателя, просто попитайте Siri.

Когато отговаряте на съобщение, Siri ще ви помоли да продиктувате съобщението си. Siri ще провери съобщението с вас и вие можете да го промените, да го прослушате отново или да помолите Siri да го изпрати.

Ако искате да напишете съобщение, кажете на Siri какво искате да направите. Например: „Изпрати съобщение на жена ми“. След това кажете на Siri съобщението, което след това ще повтори и го изпрати, ако искате да продължите.