1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Protect
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

TOYOTA PROTECT

Едва ли има много неща подобни като усещане от блясъка на нов автомобил. Toyota ProTect е революционен начин да придадете на автомобила си визия все едно още е в салона за продажби, при това траещ с години наред – независимо дали става дума за нов или употребяван. За разлика от материалите базирани на вакса или на авангардни полимерни съставки, само едно нанасяне на керамичното покритие на Toyota ProTect за автомобили ви осигурява пет години гарантирано спокойствие.

Поддържайте стойността на превозното си средство

Лъскавото покритие на автомобила в шоурума не служи само за да изглежда той добре – то допринася за неговата стойност. Toyota ProTect помага да поддържате колата си във възможно най-добро състояние, осигурявайки по-висока цена при препродажба, когато решите за смените автомобила си. Гаранцията, която може да бъде прехвърлена също е важен фактор за купувача и му дава увереност че превозното средство е добра инвестиция.

СПЕЦИАЛНИ ОБРАБОТКИ

 • Външност

  Защитете автомобила си с твърдото керамично покритие, което осигурява най-добрата защита на автомобилната боя от замърсявания по пътищата, киселинни дъждове, сол за размразяване и ултравиолетови лъчи, в името на запазването на дълготрайно покритие и гланц с изключителен блясък. То има и отблъскващи течностите качества, които предотвратяват проникването на вода.

 • Интериор

  Създава невидим щит, който предпазва интериорните тъкани от замърсяванията типични за ежедневното ползване. Просто избършете попадналите върху тапицерията замърсители, без да я увреждате. 

 • Лети джанти

  Поддържайте алуминиевите джанти чисти и блестящи с трайна защита срещу прах от спирачните накладки, замърсявания от пътищата и атмосферни влияния.

Как работи Toyota ProTect?

 

Toyota ProTect е керамично покритие за автомобили, създадено на базата на авангардна технология на NASA. То образува молекулярна връзка с повърхностите на автомобила ви и действа като защитна броня за интериора и външността на вашето превозно средство. 

Няма продукт, ефективен колкото Toyota ProTect. Той се предлага изключително за професионално приложение от оторизиран и сертифициран сервиз на Toyota. Така че, за да запазите по-нова за по-дълго вашата Toyota при нашата 5-годишна гаранция, поръчайте обработката си с Toyota ProTect още днес.

 

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Не е необходимо да използвам полираща паста, вакса или друг продукт различен от мек шампоан или концентрат за измиване на автомобил.

Може да бъде професионално приложен както при нови, така и при употребявани автомобили.

Да, Toyota Protect няма да се повлияе от това.

Добре поддържана автомивка на най-евтиния цикъл на измиване няма да повреди Toyota ProTect по никакъв начин.  

Да, Toyota ProTect се съпротивлява на разтворителите изключително ефективно. 

Всеки шампоан с добро качество е удобен за измиване на автомобили, които са били третирани с ProTect, стига да не съдържа вакси.  

Вашият оторизиран дилър на Toyota/Сервиз може да положи отново ProTect на всички съответстващи части като част от застрахователния иск.