1. New Cars
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Задвижване на всички колела, изцяло електрически

Toyota bZ4X води пътя за електрическото производство. Мощната конструкция и динамичен SUV дизайн се съчетава с най-доброто в класа задвижване на всички колела и отлична електрическа гама. Иновативен и ефективен, надеждният bZ4X осигурява изключителна дълготрайност на батерията за по-голямо спокойствие.

 

Елегантен стил, усещане за SUV

Здрав и безспорно стилен, bZ4X се чувства като у дома си еднакво в града и на открито. Авангардният елегантен силует на модерен електрически автомобил се среща с увереното и внушително присъствие на SUV, което създава усещането за уникален дизайн.

Задвижван от електричество, задвижван от емоция

Насладете се на свободата да отидете където и да ви отведе пътя. Toyota bZ4X може да измине повече от 500 км* с едно пълно зареждане. Това е достатъчно разстояние, за да покриете практически всеки тип пътуване, което ви осигурява пълно спокойствие. Използвайки бързо обществено зареждане, можете да постигнете 80% зареждане за около 30 минути** със система за бързо зареждане от 150 kW, но най-доброто от всичко е, че това се постига с нулеви емисии.

*WLTP цикъл. Гамата зависи от избрани класове, задвижвания и местни условия на шофиране.
**В зависимост от местните условия.

* Наличността на продуктите по-долу може да варира в зависимост от държавата. Местните оферти може да са различни на всеки пазар. Съветваме клиентите да проверят уебсайта на Toyota за подробности.

Готови ли сте да започнете? Изберете вашия двигател и клас

1. Изберете двигател
1. Изберете двигател

2 Опции

2 Опции

2. Изберете ниво на оборудване
2. Изберете ниво на оборудване

5 Опции

5 Опции

Лесно зареждане навсякъде
С надежден пробег и отличен капацитет на батерията, Toyota bZ4X осигурява спокойствие да отидете където и да ви отведе пътя. Когато трябва да презаредите, има много налични опции.
 • Лесно зареждане навсякъде

  С надежден обхват и отличен капацитет на батерията, bZ4X осигурява увереност, за да отидете, където и да ви отведе пътя. Когато трябва да презаредите, има много опции.

 • Стенна зарядна станция за дома

  Тези специални устройства зареждат много по-бързо от домашен контакт. С bZ4X можете да достигнете пълно презареждане между 6,5*-10 часа. (*) С 11kW стенна кутия на разположение през октомври 2022 г.

 • Обществено зареждане

  За бързо зареждане можете лесно да намерите станции за бързо зареждане на редица обществени места благодарение на локатора на станции в приложението MyT и в рамките на Toyota Smart Connect+. Тези високоефективни устройства са в състояние да презаредят 80% от вашата bZ4X батерия за около 30 минути.

 • Свързано зареждане

  Създадено да улесни шофирането, приложението MyT на вашия смартфон отваря свят на свързаност. Проверете нивото на батерията си, задайте график за зареждане и прегледайте на данните от пътуването, както и управлявайте дистанционно своя автомобил.

Винаги свързани, винаги в движение

Интелигентната пилотска кабина поддържа всичко в синхрон между вашия автомобил и смартфон. Създадено да улесни шофирането, приложението MyT на вашия смартфон отваря свят на свързаност.

Toyota T-Mate с вас за по-безопасно пътуване
За водещи в класа функции за безопасност, bZ4X е изграден с T-Mate – вашият полезен партньор за шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането по-безопасно, независимо дали паркирате, или шофирате на магистрала или в града. T-Mate гарантира, че винаги сте в сигурни ръце.
 • Безопасно усещане от Toyota

  bZ4X е изграден с най-новото поколение Toyota Safety Sense, както и с възможността за актуализиране на функциите му.

 • Toyota помощник при паркиране(дистанционно управление)

  С Toyota bZ4X паркирането е едно нещо по-малко, за което трябва да се притеснявате. Toyota Teammate Advanced Park (дистанционно управление) ви позволява да паркирате колата си с телефона си. С възможността да запомните любимите си места за паркиране, които не са дефинирани от линии или съседни обекти, паркирането пред дома или пред работното място е лесно.

 • Други функции за подпомагане при шофиране и паркиране

  В допълнение, Toyota bZ4X е оборудвана с други иновативни функции за подпомагане на шофирането и паркирането, като например асистент за безопасно излизане, камера за наблюдение на водача, адаптивна система за дълги светлини.Създава увереност и равномерно по-безопасна среда за шофиране за вас и другите участници в движението.

Toyota bZ4X Галерия