1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

TOYOTA bZ4X с ЕКО БОНУС 15 000лв с ДДС *

*Важи само за наличните автомобили

Toyota bZ4X води пътя за електрическото производство. Мощната конструкция и динамичен SUV дизайн се съчетава с най-доброто в класа задвижване на всички колела и отлична електрическа гама. Иновативен и ефективен, надеждният bZ4X осигурява изключителна дълготрайност на батерията за по-голямо спокойствие.

Готови ли сте да започнете? Изберете своя клас и двигател

ИЗБЕРЕТЕ НИВО:

1 Option

 • Toyota bZ4X - Executive - SUV

  Toyota bZ4X Executive

  SUV

  Изберете двигател:


  от

  99 480,00 лв.

  114 480,00 лв.

  Безстепенна автоматична | 4X2
  • Електрически пробег
   503 - 436 km
  • Електрически разход
   147 - 169 Wh/km
 • Елегантен стил, усещане за SUV

  Здрав и безспорно стилен, bZ4X се чувства като у дома си еднакво в града и на открито. Авангардният елегантен силует на модерен електрически автомобил се среща с увереното и внушително присъствие на SUV, което създава усещането за уникален дизайн.

Обхват
Батерия
Климатик тип термопомпа
Аеродинамично представяне
Рециклирани материали
X-режим
Динамично шофиране

Обхват

Насладете се на свободата да отидете, където и да ви отведе пътя. Toyota bZ4X може да измине повече от 500 км* с едно пълно зареждане. Това разстояние е достатъчно, за да покриете практически всеки тип пътуване, което ви дава пълно спокойствие. Най-доброто от всичко е, че се постига с нулеви емисии. (*WLTP цикъл. Диапазонът зависи от избрани степени, задвижващи механизми и местни условия на шофиране.)

Батерия

Доверието на Toyota в качеството на батерията се отразява в гаранция, че ще запази най-малко 70% от капацитета си до 10 години, покрита от оригиналната гаранция за производство на EV до 8 години или 160 000 километра, и с допълнителната разширена грижа за батерията до 10 години или 1 милион изминати километра, което се активира чрез годишна проверка на състоянието на EV (прилагат се T&C).

Климатик тип термопомпа

bZ4X използва нискоенергийна, високоефективна термопомпена система за превъзходен обхват на пътуване. Той абсорбира топлината от външния въздух и я използва за затопляне на автомобила през зимата. Надхвърляйки стандартите за SUV, bZ4X предлага гениални решения при всяко шофиране.

Аеродинамично представяне

Елементите на аеродинамичния дизайн помагат за управлението на въздушния поток и максимизират обхвата на шофиране на bZ4X, включително отвори в ъглите на предната броня, цялостно покритие на дъното, разделен спойлер на покрива и заден спойлер с патешка опашка. Дизайн, който надхвърля очакванията.

Рециклирани материали

Мисията на Toyota за опазване на околната среда не спира само до невероятно инженерство. Силно рециклируемите материали са включени в bZ4X, за да му помогнат да надхвърли нулата.

X-режим

Фантастично AWD с едно докосване с бутона X-Mode. Изберете режима на шофиране, за да отговаря на различни терени. Бъдете уверени при всякакви условия, включително дълбок сняг и кал (под 20 км/ч), както и Grip Control за по-трудно шофиране извън пътя (под 10 км/ч).

Динамично шофиране

Въз основа на нашата философия e-TNGA*, bZ4X използва първата специална BEV платформа на Toyota. Благодарение на ниския център на тежестта и твърдостта на каросерията, той осигурява изключително интуитивно шофиране – не само за BEV, но и за всяка кола. (*Нова глобална архитектура на Toyota)

Нашата мисия е да подобрим мобилността за всички. Представяме ви следващото поколение иновативни електрически превозни средства с батерии: безпроблемна комбинация от елегантен, модерен дизайн и изключителни възможности, това е различно шофиране с нулеви емисии.

 • Задвижван от електричество, задвижван от емоция

  Насладете се на свободата да отидете където и да ви отведе пътя. Toyota bZ4X е с прогнозен пробег от 458 км* с едно пълно зареждане. Това е достатъчно разстояние, за да покриете практически всеки тип пътуване, което ви осигурява пълно спокойствие. Използвайки бързо обществено зареждане, можете да постигнете 80% зареждане за около 30 минути** със система за бързо зареждане от 150 kW, но най-доброто от всичко е, че това се постига с нулеви емисии.


  *Цикъл WLTP, AWD задвижване. Обхватът зависи от избрани класове, задвижвания и местни условия на шофиране.
  **В зависимост от местните условия.

* Наличността на продуктите по-долу може да варира в зависимост от държавата. Местните оферти може да са различни на всеки пазар. Съветваме клиентите да проверят уебсайта на Toyota за подробности.

Лесно зареждане навсякъде

С надежден пробег и отличен капацитет на батерията, Toyota bZ4X осигурява спокойствие да отидете където и да ви отведе пътя. Когато трябва да презаредите, има много налични опции.
 • Лесно зареждане навсякъде

  С надежден обхват и отличен капацитет на батерията, bZ4X осигурява увереност, за да отидете, където и да ви отведе пътя. Когато трябва да презаредите, има много опции.

 • Стенна зарядна станция за дома

  Тези специални устройства зареждат много по-бързо от домашен контакт. С bZ4X можете да достигнете пълно презареждане между 6,5*-10 часа. (*) С 11kW стенна кутия на разположение през октомври 2022 г.

 • Обществено зареждане

  За бързо зареждане можете лесно да намерите станции за бързо зареждане на редица обществени места благодарение на локатора на станции в приложението MyT и в рамките на Toyota Smart Connect+. Тези високоефективни устройства са в състояние да презаредят 80% от вашата bZ4X батерия за около 30 минути.

 • Свързано зареждане

  Създадено да улесни шофирането, приложението MyT на вашия смартфон отваря свят на свързаност. Проверете нивото на батерията си, задайте график за зареждане и прегледайте на данните от пътуването, както и управлявайте дистанционно своя автомобил.

 • Винаги свързани, винаги в движение

  Интелигентната пилотска кабина поддържа всичко в синхрон между вашия автомобил и смартфон. Създадено да улесни шофирането, приложението MyT на вашия смартфон отваря свят на свързаност.

Toyota T-Mate с вас за по-безопасно пътуване

За водещи в класа функции за безопасност, bZ4X е изграден с T-Mate – вашият полезен партньор за шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането по-безопасно, независимо дали паркирате, или шофирате на магистрала или в града. T-Mate гарантира, че винаги сте в сигурни ръце.
 • Безопасно усещане от Toyota

  bZ4X е изграден с най-новото поколение Toyota Safety Sense, както и с възможността за актуализиране на функциите му.

 • Toyota помощник при паркиране(дистанционно управление)

  С Toyota bZ4X паркирането е едно нещо по-малко, за което трябва да се притеснявате. Toyota Teammate Advanced Park (дистанционно управление) ви позволява да паркирате колата си с телефона си. С възможността да запомните любимите си места за паркиране, които не са дефинирани от линии или съседни обекти, паркирането пред дома или пред работното място е лесно.

 • Други функции за подпомагане при шофиране и паркиране

  В допълнение, Toyota bZ4X е оборудвана с други иновативни функции за подпомагане на шофирането и паркирането, като например асистент за безопасно излизане, камера за наблюдение на водача, адаптивна система за дълги светлини.Създава увереност и равномерно по-безопасна среда за шофиране за вас и другите участници в движението.

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Още новини от Toyota и всичко за bZ4X, изцяло електрическия SUV на Toyota
Научете повече

Toyota bZ4X Галерия