1. New Cars
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Highlander

ВЪРХОВНА ГРАДСКА ИЗТЪНЧЕНОСТ

От

101480.0

Цена от
101480.0
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.

1. Избери двигател
1. Избери двигател

1 Опции

1 Опции

2. Избери ниво на оборудване
2. Избери ниво на оборудване

3 Опции

3 Опции

За всяко пътуване. За всеки водач.

Благодарение на възможностите на 2,5-литровият двигател Hybrid Dynamic Force, Highlander Hybrid надхвърля далеч обичайното за своя клас и Ви дава възможност за индивидуално и максимално ефективно шофиране. Независимо от това кой режим на движение - NORMAL, ECO, SPORT или EV - ще изберете, можете да разчитате на превъзходно ускорение, мощ и и бързи реакции, както и на тихо и комфортно пътуване.

Открийте хибридната мощ. За Вашето пътуване.

Новият 2,5-литров двигател Hybrid Dynamic Force е достатъчно мощен, за да тегли товари с тегло 2 тона и е съчетан със система за двойно предаване AWD-i, която се задейства автоматично при необходимост. С включването на напълно независимия електромотор на задния мост, системата насочва допълнителна тяга към задните колела, потискайки приплъзването на предните колела.

Свобода в интериора. Свобода в стила на живот.

Toyota Highlander е в състояние да осигури комфортно и стилно пътуване на до седем души, предоставяйки изобилно пространство за краката на всички редове седалки и невероятен панорамен покрив с прекрасни гледки и просторна атмосфера за всички.

HIGHLANDER ГАЛЕРИЯ