1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Готови ли сте да започнете? Изберете ниво и двигател

Изберете ниво:

3 Опции

 • Highlander - Executive - SUV

  Highlander Executive

  Hybrid
  SUV

  Изберете двигател:


  от

  109 980,00 лв.

  Автоматична безстепенна (4х4) | 4X4
 • Highlander - Luxury - SUV

  Highlander Luxury

  Hybrid
  SUV

  Изберете двигател:


  от

  120 480,00 лв.

  Автоматична безстепенна (4х4) | 4X4
 • Highlander - Luxury Premium - SUV

  Highlander Luxury Premium

  Hybrid
  SUV

  Изберете двигател:


  от

  131 480,00 лв.

  Автоматична безстепенна (4х4) | 4X4

Голям. Хибриден.   

Toyota Highlander е хибрид, който предлага всичко, което ви е нужно. Със
своята мощ да се движи уверено по високоскоростните магистрали и със способността си да кръстосва градските улици с
ниски емисии на CO2, Toyota Highlander Hybrid е автомобил
без компромиси.

За всяко пътуване. За всеки водач.

Благодарение на възможностите на 2,5-литровия двигател Hybrid Dynamic Force, Highlander Hybrid надхвърля далеч обичайното за своя клас и ви дава възможност за създаване на индивидуално и максимално ефективно шофиране. Независимо от това кой режим на движение – NORMAL, ECO, SPORT или EV – ще изберете, можете да разчитате на превъзходно ускорение, мощ и бързи реакции, както и на тихо и комфортно пътуване.

Шофирайте със силата на хибрида. Шофирайте със своя стил.

Новият 2,5-литров двигател Hybrid Dynamic Force е достатъчно мощен, за да тегли товари с тегло 2 тона и е съчетан със система AWD-i, която се задейства автоматично при необходимост. С включването на напълно независимия електромотор на задния мост, системата насочва допълнителна тяга към задните колела, подтискайки приплъзването на предните колела.

Шофирайте със стил. Шофирайте в комфорт.

В Toyota Highlander Hybrid майсторството е във всеки детайл. Луксозните кожени седалки предлагат по-висока позиция на водача и пътниците и обзор към целия път с регулируема височина за по-добра опора, а вградените функции за отопление и охлаждане гарантират, че както вие, така и вашите пътници винаги ще се чувствате комфортно.

Универсален интериор. Универсално шофиране.

Интериорът на Highlander се адаптира към когото и каквото
трябва да возите, с решения за съхранение и конфигурации от седалки,
проектирани да се настроят към вас и вашето пътуване.

Свързан начин на живот

Иновациите движат света напред. Highlander е изпълнен с авангардни технологии, които не само улесняват вашето шофиране, но ви осигуряват свързаност.
 • Във връзка с вашия свят Просто свържете своя телефон с Apple или Android, за да управлявате всичко – от обаждания, през любимите ви плейлисти до навигация – чрез 12,3-инчовия мултимедиен сензорен екран. А с безжичното зареждане на централната конзола никога няма да се притеснявате, че ще загубите връзка.
 • Бъдете информирани. Останете съсредоточени. Изберете между четири конфигурации на 12,3-инчовия комбиниран екран с уреди – Casual, Smart, Though и Sporty. С по-голяма площ на екрана в сравнение с предишните модели Highlander и чисто нов клъстърен екран на уредите ще разполагате с достъп до всичко, което трябва да знаете с един поглед.
 • Всичко под обзор Наслаждавайте се на пълен обзор на заобикалящата ви среда с огледалата Smart View Mirrors, които предоставят изображения в реално време от камера с висока разделителна способност, монтирана високо на задния прозорец. Безпрепятствена гледка, дори когато багажникът ви е натъпкан до покрива.

ДИСТАНЦИОННИ УСЛУГИ

Технологични решения за ежедневието. С авангардните бордови дигитални системи, удобни дистанционни услуги и гама от системи за безопасност и асистенция T-Mate, вие винаги ще се чувствате с една крачка по-напред. Вашето пътуване може да стане още по-добро с помощта на Toyota Smart Connect. Насладете се на надеждна, базирана на облак навигация, гласов агент, както и информация за трафика и събития на пътя в реално време.
Открийте услугите MyT

Toyota T-mate. С вас за по-безопасно пътуване.

За да ви осигури водещи за класа технологии за безопасност, Highlander Hybrid включва T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането ви по-безопасно. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате, T-Mate ви гарантира, че винаги сте в сигурни ръце. Списъкът е на селекция от основни системи, за пълното съдържание на T-Mate за Highlander Hybrid вижте конфигуратора на автомобила.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Нашата система за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални предупреждения и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. В допълнение, Асистентът при преминаване на кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сблъсък.

 • Адаптивен круиз контрол (ACC)

  Тази система ви поддържа на минимално предварително зададено разстояние от автомобила движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви и при необходимост задейства спирачките и активира стоп светлините. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътните знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции. 16

 • Асистент за следене на мъртвата зона (BSM)

  Нашата система за наблюдение на мъртвата зона предупреждава водача за всякакви превозни средства, които може да не сте видели в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване.

 • Toyota Smart Connect – Събития на пътя

  Тази система предупреждава водача за локални опасности, като инциденти отпред или хлъзгави повърхности, като събира информация от други водачи и показва предупреждения на мултимедийния екран на автомобила. В зависимост от вида на оборудваната мултимедийна система, могат да се докладват и потенциални опасности, което допринася за цялостното подобряване на безопасността на движението.

 • Предупреждение за напречен трафик отзад с автоматично спиране (RCTAB)

  Когато излизате на заден ход от място за паркиране, тази система ще идентифицира всички превозни средства, които се приближават отляво или отдясно, ще ви предупреди за тях и ще активира спирачките, за да ви помогне да избегнете сблъсък.

 • Панорамно изображение на автомобила (PVM)

  Паркирането е по-лесно и по-безопасно с тази система, която комбинира изображения от четири камери, за да създаде почти 360-градусов изглед на заобикалящата ви среда.

 • Система за напомняне за задната седалка (RSRS)

  Тази система предупреждава водача, ако на задната седалка са останали пътници или предмети. В зависимост от модела, след заключване на автомобила и когато сте отвън, се активират аварийните светлини, както и звуков сигнал.

Highlander галерия