1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Proace City
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
ХАЙДЕ НА РАБОТА
Плъзнете Пропуснете
Хайде на работа

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ PROACE CITY VAN

ГОТОВ ЗА ВСЯКАКВА РАБОТА, НАВСЯКЪДЕ

Компактен и пъргав, но с големи възможности, Toyota Proace City Van е ванът, който никога не спира. С модерен дизайн, дигитален кокпит и най-съвременни технологии за безопасност, няма нищо, с което той да не може да се справи. Готов да движи вашия бизнес напред с високо технологични електрически или двигатели с вътрешно горене, новият Proace City Van е тук за вас.

50 990 лева с ДДС

469.59 лева без ДДС

Гъвкаво електрическо, бензиново или дизелово задвижване
Разнообразна гама от размери
Изключителна свързаност
Вашият офис в движение
Toyota Professional
НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАС
Независимо дали търсите специални застрахователни продукти, експресно сервизно обслужване или пътна помощ, Toyota Professional е вашият бизнес партньор за лекотоварни автомобили. Нашата широка гама от услуги е тук, за да отговори на всички ваши бизнес нужди.

Toyota Relax

Нашата гаранция Toyota Relax осигурява пълно спокойствие. Всяка нова и употребявана Toyota се предлага с 3-годишна гаранция, последвана от 12 месеца / 15 000 км допълнителна гаранция с всяко обслужване*. *До 10 години или 185 000 км, което от двете настъпи първо.

Финанси и застраховане

Toyota Professional Leasing предлага индивидуално финансиране и лизинг за бизнеса, плюс набор от застрахователни решения Toyota Professional Insurance, съобразени с вашите нужди.
Вашите опции
PROACE CITY ЗА ВСЯКА ЗАДАЧА
С два варианта на каросерията и гама от размери, от които да избирате, с Proace City Van няма нужда да правите компромиси – перфектният ван за вашите нужди е тук. Лесен за товарене, способен да тегли 1,5 тона и с капацитет за два европалета, Proace City винаги доставя.
Практичност
ВАШИЯТ НАДЕЖДЕН БИЗНЕС ПАРТНЬОР
Изключително практичен, Proace City е проектиран да отговаря на широк спектър от нужди със своето интуитивно оборудване за удобство на превозите и интелигентно използване на пространството. В силата си по оживените градски улици, неговата модулна гама от размери и персонализирани опции за врати ви позволяват да създадете перфектния ван за вас и вашия бизнес.

МАЛЪК ВАН, ГОЛЕМИ ИДЕИ

С най-добрия в класа си капацитет на полезен товар от до 1 тон*, Proace City Van може да се справи с всякакъв товар, като същевременно предлага достатъчно място за съхранение на всички ваши инструменти и оборудване. А с възможност за теглене на прикачен товар от до 1,5 тона**, Proace City е работен кон, на който можете да разчитате. *750 кг за Proace City Van Full Electric **700 кг за Proace City Van Full Electric

УДОБНО ПОД КОНТРОЛ

С интуитивен контрол, перфектна ергономичност и интелигентна инфо-развлекателна система, Proace City Van е вашият удобен и свързан офис в движение. Новият мултифункционален волан и дигиталният комбиниран уред за водача ви осигуряват контрол, така че да можете да се съсредоточите върху шофирането.

БЕЗКРАЙНА ГЪВКАВОСТ

Благодарение на интелигентен люк в преградата на багажното отделение, системата Smart Cargo осигурява капацитет за по-големи и по-дълги товари. Средната предна седалка също се сгъва, за да създаде полезна работна повърхност за лаптопи или таблети.

ВИНАГИ НА ЛИНИЯ

Изключително дигитализирано, мястото на водача на Proace City Van предлага нов ясен и изчерпателен 10-инчово дигитално табло. Той е допълнен от 10-инчов мултимедиен сензорен екран за незабавен достъп до медии, навигация и hands-free разговори.

Задвижвания
СТРЕМЕЖЪТ КЪМ УСПЕХ

Изключителната гъвкавост на Proace City Van включва възможности за задвижване с дизелов двигател или чисто електрическо. Превъзходен в градския трафик с характерното за него спиране и потегляне, Proace City Van Full Electric предлага комфортна динамика, пробег за справяне с най-предизвикателните задачи и лесно зареждане. И с трите двигателя, от които да избирате, Proace City Van ви осигурява пълен избор.

ДВИЖЕТЕ СЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Плавно, тихо и високоефективно, електрическото задвижване предлага и максимален въртящ момент на мига, в който имате нужда, за интелигентно ускорение на светофари и кръстовища.

ГЪВКАВА БЕНЗИНОВА И ДИЗЕЛОВА МОЩНОСТ

Задвижван от авангардни бензинови и дизелови двигатели, новият Proace City предлага превъзходна управляемост и ефективност и способност за изминаване на дълги разстояния.

Плавно, тихо и високоефективно, електрическото задвижване предлага и максимален въртящ момент на мига, в който имате нужда, за интелигентно ускорение на светофари и кръстовища.

Капацитет на батерията
50 кВтч
Ел. пробег
до 330 км (+50 км)*
Мощност
100 кВт

Задвижван от авангардни бензинови и дизелови двигатели, новият Proace City предлага превъзходна управляемост и ефективност и способност за изминаване на дълги разстояния.

Двигатели
1.2 бензин и 1.5 дизел
Мощност
до 130 к.с
Разход на гориво
5.8 литра на 100 км
CO2
143-167 г/км
Нива на оборудване
РАЗГЛЕДАЙТЕ НИВАТА

Comfort

Дългите дни са по-лесни, когато се чувствате комфортно. Comfort подобрява Proace City с 16-инчови колела с тасове и полезен товар от 1 тон за фургона. Той предлага опционални допълнителни технологии, включително странична и задна камери за паркиране и система за следене на сляпата зона – безценни при шофиране по натоварени градски маршрути.

  • Пакет от системи за активна и пасивна безопасност
  • Заден парктроник
  • LED-фарове
ИНТЕРЕСУВАТЕ ЛИ СЕ ОТ НОВИЯ PROACE CITY?
Можете да се свържете с вашия местен център на Toyota Professional или да регистрирате интереса си, като кликнете върху връзката по-долу.