1. Start Your Impossible
  2. Mobility
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп


СПОРТИСТИ    ИСТОРИИ    МОБИЛНОСТ

МОБИЛНОСТ

Вярваме в свят без ограничения.

Показан е прототип на Toyota. Не е за продажба.

e-Palette

Нова услуга за мобилност за всички.

e-Palette е захранвано с акумулатор електрическо превозно средство от следващо поколение (BEV), разработено специално за „Мобилността като услуга“ (MaaS*) и съчетаващо технологии като електрификация и свързаност с автоматизирано шофиране. e-Palette предоставя услуги като транспорт и търговия, за да създаде повече удобство в живота на клиентите.

* Комбинация от „автономни“ и „мобилност като услуга“, описваща услугите за мобилност на Toyota, базирани на автоматизирано шофиране на превозни средства.

Показан е прототип на Toyota. Не е за продажба.

T-TR1

Роботи за виртуална мобилност, които разширяват човешките възможности.

Концептуалният робот T-TR1 на Toyota демонстрира потенциала на виртуалната мобилност и как роботиката може да увеличи способността на човек да поддържа връзки между хора и места.

Показан е прототип на Toyota. Не е за продажба.

LQ

Изграждане на емоционална връзка с водача.

„LQ“ е концептуално превозно средство, което използва авангардни технологични решения за изграждане на емоционална връзка между автомобил и водач. Създаден е с основна идея обобщена като „учи, израствай, обичай“. LQ разполага с възможност за автоматизирано шофиране и "Yui", мощен интерактивен агент, базиран на изкуствен интелект. Yui е проектиран да се учи от водача и да осигурява персонализирано изживяване при реализиране на мобилността. Името "LQ" изразява надеждата на Toyota, че този подход ще "подпомогне" развитието на бъдещи превозни средства, които подобряват връзката между автомобил и водач.

Показан е прототип на Toyota. Не е за продажба.

THR-3

Отзивчива и дистанционно управлявана роботика.

Проектиран да имитира мекотата на човешкото движение, T-HR3 помага за разширяване на мобилността на хората в собствения им дом или възможностите на работниците и безопасността на работното място.

Показан е прототип на Toyota. 

All-New Mirai

Следващият етап от технологията FCEV.

Този изцяло променен Mirai е голяма стъпка напред за електрическите превозни средства с горивни клетки (FCEV) и път към потенциалното водородно общество.

Показан е прототип на Toyota. 

Sora - автобус с горивни клетки

Удобен и екологичен.

Кръстен на цикъла на водата (sky, ocean, river, air/небе, океан, река, въздух), този автобус, задвижван с горивни клетки, е усъвършенстван като форми и функции, за да поддържа мобилността на всички граждани, като същевременно защитава околната среда от вреден CO2.

Показан е прототип на Toyota. Не е за продажба.

C+walk T

Асистент, който улеснява придвижването.

Стилният C+Walk T е създаден, за да помогне на хората с проблеми с мобилността да извършват свързаните с ежедневните нужди движения по-лесно и по-сигурно. Електрически, компактен и лесен за маневриране, той е готов за работа по всяко време.

Показан е прототип на Toyota. Не е за продажба.

Micro Palette

Робот за доставки с индивидуалност.

Този малък автономен робот е проектиран да прави големи неща. Независимо дали извършвате удобни доставки на пакети от врата до врата или помагате при преместването на складови наличности, Micro Palette може да го направи с „усмивка“. „Човечността“ е съществена част от неговото поведение, което му позволява да доставя със сърце и чувство на клиентите.

Показан е прототип на Toyota. Не е за продажба.

JPN Taxi

Въплъщаващ духа на японското гостоприемство.

JPN Taxi е облечен в традиционен японски цвят, koiai (индиго), който символизира сигурност, достойнство и формалност. Но зад плъзгащите се врати интериорът е гъвкав за всякакви пътници.