1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Същото име, нова икона

Еволюирал до неузнаваемост, новият Prius Plug-in Hybrid опровергава очакванията. Дръзко стилен и по-ефективен от всякога, новият Prius е пионер и не се страхува да го демонстрира. Той олицетворява духа на прогреса.

Небето е границата
Безспорно присъствие
Стилно купе с практичност
Емблематично име, нов стил
Соларен покрив
Презаредете

Небето е границата

Нищо не илюстрира по-добре изкусното взаимодействие на дизайна и инженерството на новия Prius от неговия Skyview панорамен покрив*, който изпълва вътрешното пространство с приятна слънчева светлина. * Предлага се във висок клас

Безспорно присъствие

Новият Prius е пионер във всяко отношение, с вълнуваща нова естетика, която изисква внимание. Подчертаното му присъствие на пътя се подчертава от мощни 19-инчови джанти на всеки ъгъл.

Стилно купе с практичност

Функцията толкова често компрометира формата. Но не тук. Новият Prius скрива дръжките на задните си врати в С-колоните, за да остави стила на плавно купе непокътнат.

Емблематично име, нов стил

Приус. Знаете името. Но никога досега не сте го виждали по този начин, гордо изложен и подчертан от драматичния подпис на задните светлини с пълна ширина на новия Prius Plug-in Hybrid.

Соларен покрив

Соларният покрив* преобразува слънчевата светлина в заряд на батерията, като ви захранва допълнително безплатно. Той може да генерира до 8 км електрически пробег на ден – или 1200 км на година. *Стандартен за клас High+

Презаредете

Разгърнете пълния потенциал на Prius Plug-in Hybrid с редовно зареждане, у дома или в движение. Честото зареждане оптимизира задвижването, като намалява разхода на гориво и осигурява повече време за шофиране в EV режим.

Стилистика на динамиката

Иновативният дух на новия Prius е отразен в неговия безкомпромисен дизайн. Драматична и аеродинамично оптимизирана, стилистиката на новия Prius Plug-in Hybrid се дефинира от ниската линия на покрива и пропорциите, вдъхновени от тези на купе. Динамичен и емоционален, това е Prius, какъвто не сте виждали досега.

Под контрол
Пространството за почивка
Изкуството на елегантността
Интелигентно осветление

Под контрол

Централната конзола съчетава изчистен дизайн със звукова функционалност. Освен ергономичния лост за смяна на скоростите ще намерите портове за зареждане, поставки за чаши и място за вашия телефон.

Пространството за почивка

Новият Prius е луксозен в своята простота. Със своето по-дълго междуосие, повишен комфорт и напълно преосмислено вътрешно оформление, това е просто мястото, където да се разтегнете.

Изкуството на елегантността

Съответстващите дизайнерски детайли на арматурното табло и ергономично изваяните седалки създават сплотена и освежаващо безпроблемна интериорна естетика.

Интелигентно осветление

Амбиентното вътрешно осветление на новия Prius създава успокояваща атмосфера, като същевременно е функционално. Свързан със системите за безопасност и подпомагане на шофирането на автомобила, той може да мига, за да предупреди за потенциална опасност.

У дома. Където и да си

Просторен и изискан, с интелигентен дизайн, който се усеща добре на допир, новият Prius е прогресивен отвътре и отвън. Вие седите ниско в динамична, но удобна позиция за шофиране, докато изчистената архитектура на кокпита и чувствените материали подчертават първокласния характер на новия Prius.

Изследвайте новия Prius Plug-in Hybrid

Кликнете върху автомобила по-долу, за да изследвате новия Prius Plug-in Hybrid в панорама на 360°

*Моделът показва само едно ниво и не е представителен за гамата. Спецификациите може да варират в зависимост от вашия пазар.

 • Двойна ДНК, една цел: свобода

  Технологията на Plug-in Hybrid ви предлага мощност без компромиси. В града новият Prius предлага чисто електрически пробег на движение до 72 км*. А със своя 2,0-литров двигател той не познава граници, когато искате да бродите надлъж и нашир. Зареждащ се лесно у дома или с помощта на обществени зарядни устройства, този автомобил със задвижване с двойна ДНК структура ви осигурява това което търсите: свобода.

  * Комбинирано шофиране, в зависимост от условията на шофиране и модела.

   

Завладяващо шофиране

Защо да избирате между ефективност и динамика? Новият Prius Plug-in Hybrid комбинира задвижване от електричество и от двигател с вътрешно горене, за да ви осигури едно доставящо удоволствие шофиране. Динамичното поведение се подчертава и от спортната позиция на шофиране, директното кормилно управление и вдъхваща увереност стабилност.
 • Увеличена мощност, по-добро ускорение Със своите 223 к.с., новият Prius предлага впечатляващо ускорение в момента в което го пожелаете. Извън града, за достигането на 100 км/ч от спряло положение са необходими едва 6,8 секунди.
 • Шофирайте интелигентно с хибриден съветник Функцията Hybrid Coaching в приложението MyToyota анализира данните, за да ви помогне да шофирате по-ефективно. То има за цел да ви помогне да увеличите продължителността на периодите на работа в чисто електрически режим, намалявайки разхода на гориво.
 • Режим за всякакви настроения С възможност за преминаване към различни режими на шофиране, новият Prius се адаптира към вашите желания. Eco подобрява ефективността, а Sport осигурява по-динамично шофиране. Normal създава баланс между двете. Можете също да изберете EV режим за да се движите изцяло на електричество.
 • Мощна технология, с перфектна интеграция

  Новият Prius Plug-in Hybrid ви осигурява контрол. Зад волана имате достъп до вашите медии с помощта на бързата и отзивчива мултимедийна система с 12,3-инчов сензорен екран. В същото време можете да следите ключова информация за шофиране чрез многофункционалния 7-инчов TFT цифров дисплей на водача.

Зареждане

Силата на избора

 • Соларен покрив

  Новият Prius Plug-in Hybrid може да превърне слънчевата енергия в движеща сила. Соларният покрив преобразува слънчевата светлина в заряд на батерията, генерирайки до 8 км допълнителен електрически пробег на ден.

 • Заредете у дома

  Уверете се, че вашият Prius Plug-in Hybrid е винаги готов за работа, като зареждате у дома. Може да се зареди напълно за около 4 часа* от домашен контакт или домашен wallbox. Следете нивото на зареждане на вашия автомобил чрез приложението MyToyota на вашия телефон.

  *Точното време за зареждане варира в зависимост от условията на зареждане.

 • Зареждане на обществени станции

  Чисто електрическият EV режим на Prius Plug-in Hybrid е идеален за градско шофиране. Когато сте на път използвайте обществени зарядни станции  за лесно и удобно шофиране с нулеви емисии.

ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛ ОТ ТЕЛЕФОНА СИ

С приложението MyToyota вие и вашият Prius сте винаги свързани. Използвайте го, например, за предварително охлаждане на интериора в топъл ден или за проверка дали автомобилът е заключен и защитен дистанционно. Освен това приложението MyToyota ви помага да наблюдавате състоянието на заряда на батерията си и да извлечете най-доброто от усъвършенстваните електрически възможности на новия Prius.
Открийте повече

Toyota T-Mate. С вас за по-безопасно пътуване

За да ви осигури водещи за класа технологии за безопасност, Prius Plug-in Hybrid включва T-Mate – вашия полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви помогнат и да направят шофирането ви по-безопасно. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате, T-Mate ви гарантира, че винаги сте в сигурни ръце. Списъкът е на селекция от основни системи, за пълното съдържание на T-Mate за Prius Plug-in Hybrid вижте конфигуратора на автомобила.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Нашата система за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални сигнали и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. В допълнение, Асистентът при преминаване на кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сблъсък.

 • Проактивно шофиране (PDA) – Асистент на кормилното управление (SA)

  Тази функция помага на водача да предотврати отклонение от лентата за движение. Системата разпознава завоя пред вас и регулира силата на подпомагане на кормилното управление, за да улесни адекватно управление. Може също да ви помогне за подобряване на стабилността при шофиране направо.

 • Безопасно напускане на автомобила (SEA)

  Тази система използва радара на системата за следене на сляпата зона, за да предотврати сблъсък на отворената врата на автомобила с друго превозно средство или велосипедист, приближаващ се отзад. Ако има риск от сблъсък, се активират индикаторите на външните огледала и мултиинформационния дисплей, заедно със звуков сигнал за предупреждение на пътниците.

 • Камера за следене на състоянието на водача (DMC)

  Тази система използва камера, разположена над волана, за да следи бдителността и състоянието на водача. Извежда се предупреждение, ако системата открие необичайно състояние, като например умора. Тази информация се използва за подобряване на ефективността на системата за аварийно спиране при шофиране (EDSS) чрез по-ранно откриване на недостатъчна концентрация от страна на водача.

 • Система за аварийно спиране при шофиране (EDSS)

  Ако системата засече липса на действия от страна на водача за известно време, ще се задействат звукови предупреждения за да го предупредят. Ако водачът продължава да не извършва никакви действия, EDSS ще започне да спира плавно автомобила, като същевременно го поддържа безопасно в лентата. Аварийните светлини се активират, за да предупреждават другите участници в движението, а вратите се отключват, за да позволят на аварийните служби лесен достъп, ако е необходимо.

 • Актуализации на система Toyota Safety Sense по въздуха

  Софтуерните актуализации на системата OTA гарантират, че Toyota Safety Sense (TSS) е актуален с най-новите функции и подобрения.

 • Авангардна система за дистанционно паркиране

  Тази система позволява на шофьора да контролира паркирането на автомобила от своя смартфон, докато стои извън автомобила. Проста и лесна за използване, тя поддържа всички видове маневри за паркиране. За допълнителна безопасност, ако потребителят вдигне пръста си от смартфона, превозното средство спира незабавно.

Готови ли сте да започнете? Изберете цвят и двигател

Изберете цвят:

3 Опции

 • Prius Plug-in - Luxury Premium - 5 врати

  Prius Plug-in Luxury Premium

  Hybrid
  5 врати

  Изберете двигател:


  от

  100 480,00 лв.

  Автоматична безстепенна (предно предаване) | 4X2
 • Prius Plug-in - Luxury - 5 врати

  Prius Plug-in Luxury

  Hybrid
  5 врати

  Изберете двигател:


  от

  90 480,00 лв.

  Автоматична безстепенна (предно предаване) | 4X2
 • Prius Plug-in - Style - 5 врати

  Prius Plug-in Style

  Hybrid
  5 врати

  Изберете двигател:


  от

  86 480,00 лв.

  Автоматична безстепенна (предно предаване) | 4X2

Пълно спокойствие с Toyota Kanzen

Ние работим, за да гарантираме, че всеки аспект от вашето изживяване с Prius Plug-in Hybrid е безпроблемно, приятно и удобно. Toyota Kanzen прави точно това. Цялостен пакет, осигуряващ пълно спокойствие, той включва всички основни елементи*, за да ви помогне да се насладите на вашата Plug-in хибридна електрифицирана Toyota и да извлечете максимума от нея. *Наличността на продуктите по-долу може да варира според държавата и местните оферти може да са различни на всеки пазар. Съветваме клиентите да се консултират с местния търговец на Toyota.
 • Индивидуализирайте вашата Toyota с оригинални аксесоари

  Подобрете стила, практичността и защитата на своя Prius с обширната гама аксесоари на Toyota.

 • Дистанционни услуги с MyToyota

  Вземете най-доброто от вашия Prius Plug-In Hybrid с интуитивното и мощно приложение MyToyota, вашият ключ към света на свързаната функционалност на смартфона.

 • Частична замяна за нов Prius Plug-In Hybrid

  Притежаването на Prius Plug-In Hybrid никога не е било по-лесно. Заменете сегашната си кола, независимо от нейната марка и модел, и надстройте до нова Toyota.

Toyota Prius Plug-in галерия

Новият Prius изглежда добре от всеки ъгъл. Замислен като дизайн с еднообемна форма и изключителна чистота и функционалност на повърхностите, той привлича окото, независимо дали го гледате през улицата или от висока офис сграда. Покривът Skyview е визуално непрекъснат и свързан с предното и задното стъкло, подчертавайки стилистиката на купе, послужила за вдъхновение при създаването на новия Prius.

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Още новини от Toyota и всичко за Prius Plug-In Hybrid
Opens in new window Научете повече

Често задавани въпроси за Plug-in хибриди

Хибридните и Plug-in хибридните автомобили използват една и съща доказана технология Toyota Hybrid Synergy Drive, но със забележима разлика. Plug-in хибридите на Toyota разполагат със значително по-голям капацитет на батерията и по-голям пробег само на електричество – до 72 км* в случая на Prius Plug-in Hybrid.

Plug-in моделите могат да се зареждат и от външен източник на електричество, като домашен контакт, специално стенно устройство wallbox или обществено зарядно устройство. Максимално честото зареждане ще осигури максимална ефективност, а когато зарядът достигне определено минимално ниво Plug-in хибридните модели на Toyota преминават към работа в хибриден режим.

Когато са в хибриден режим, всички хибриди на Toyota преминават плавно от един в друг режим на работа с различен източник на енергия – ефективен бензинов двигател или батерията на интелигентната самозареждаща се хибридна система. Това предлага висока степен на гъвкавост, особено при по-дълги пътувания.

* Комбинирано шофиране, в зависимост от условията на шофиране и модела.

Новият Prius е пъргав, отзивчив и мощен, осигурявайки динамично и приятно шофиране. Той може да ускори от 0 до 100 км/ч само за 6,8 секунди, благодарение на впечатляващото си задвижване с 223 к.с. (по DIN) обща мощност на системата.

 

По-ефективен от конвенционален автомобил, със своята двойна ДНК Prius Plug-in Hybrid осигурява по-нисък разход на гориво и по-ниски емисии на CO2. В същото време Prius Plug-in Hybrid предлага всички предимства на електрическото задвижване, от мощен моментален  въртящ момент до почти безшумна работа в града.

Новият Prius предлага няколко режима на шофиране, а режимът EV ви позволява да пътувате навсякъде само със захранване от батерията и с нулеви емисии. Prius Plug-in Hybrid има чисто електрически пробег до 72 км*. Нещо повече, можете да се движите на електричество със скорост до 135 км/ч**. За изминаването на разстояния, по-големи от възможностите за чисто електрически пробег EV, Prius Plug-in Hybrid работи като хибриден автомобил, комбинирайки бензинов двигател с електрически мотор и регенерирано зареждане на батерията.

* Комбинирано шофиране, в зависимост от условията на шофиране и модела.

**При наличие на достатъчно ниво на заряд (SOC).

Домашен контакт

С възможност за лесно зареждане у дома, Prius Plug-in Hybrid ви позволява да планирате зареждане, за да се възползвате от по-евтини тарифи през нощта и извън пиковите часове, намалявайки текущите си разходи.

Домашно стенно устройство wallbox

Новият Prius Plug-in Hybrid е най-ефективен, когато се зарежда редовно, а домашната стенна система wallbox осигурява оптимално удобство и безопасно зареждане. Наблюдавайте и контролирайте процеса дистанционно с помощта на приложението MyToyota.

Обществени зарядни устройства

Обществената мрежа за зареждане е бърз и лесен начин да си гарантирате, че вашият Prius се зарежда редовно. Приложението MyToyota ви позволява да проверите оставащото време до пълно зареждане – полезно при използване на обществени зарядни устройства.

Зареждането на вашия Prius Plug-in Hybrid от 0 до 100% отнема около четири часа (230 V, 16A). Точното време зависи от условията на зареждане.

Зареждайте често

Зареждането всеки ден ще ви помогне да увеличите максимално капацитета за движение на електричество на вашия автомобил и да получите най-голямо удоволствие от него.

Плавно шофиране

Оптимизирането на вашия стил на шофиране ще подобри ефективността при движение на вашия автомобил.

Регенеративни функции

Усвояването на кинетичната енергия от спирането дава възможност за зареждане на батерията, с интуитивно забавяне на автомобила когато вдигнете крака си от педала на газта. Новият Prius ви позволява да зададете нивото на регенеративно спиране според вашите предпочитания.

Предварително климатизиране на интериора

Насладете се на перфектната вътрешна температура всеки път с дистанционно предварително климатизиране, независимо от времето. Охладете или затоплете интериора на автомобила си преди шофиране, без да намалявате заряда на батерията.

Зареждайте редовно и ще забележите същинските ползи за вашето EV шофиране, включително по-ниски емисии и текущи разходи. Въпреки това, докато автомобилът ви е зареден с гориво, вашият Prius преминава към работа в хибриден режим, когато нивото на заряд на батерията достигне определено минимално ниво. 

Toyota създава всяка батерия така че  да издържи живота на вашия автомобил. Всяка батерия се предлага с 5-годишна /100 000 км* гаранция. Годишната проверка на здравето на хибрида Hybrid Health Check обаче може да удължи покритието на батерията за срок от до 10 години.

 

 * Което настъпи първо