1. New Cars
 2. Coming soon
 3. Proace Verso
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
ВСЕКИ ПЪТНИК Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ
Плъзни Пропусни
Всеки пътник е от значение

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ PROACE VERSO

ПЪТУВАНЕ ПЪРВА КЛАСА

Многофункционален, с пространство и гъвкавост да направи всичко, Toyota Proace Verso е безкомпромисен автомобил за превозване на хора. С надеждността на Toyota, осигуряваща пълно спокойствие, той съчетава пространството на ван с комфорта и удобствата на автомобила. Освен това новата стилистика на предната част и светлините с изострени линии е допълнена от новия дизайн на тасовете.

77 990 лева с ДДС

718.24 лева без ДДС

Възможности за електрическо или задвижване с ДВГ
Високо ниво на свързаност
Гама от различни размери
Място за от пет и девет пътника
Избори
PROACE VERSO ЗА ВСЯКО ПЪТУВАНЕ
Удобен, многофункционален и изключително комфортен, новият Proace Verso се предлага в различни размери и конфигурации, които да съответстват на вашите нужди. Независимо дали превозвате пътници или се наслаждавате на своя активен начин на живот, разширете хоризонтите си с Proace Verso.
Основно оборудване
ПРИСТИГНЕТЕ СЪС СТИЛ
С широкото си оборудване за удобство, от сгъваеми седалки до дигитален кокпит, базиран на нова информационно-развлекателна система, Proace Verso е комфортен, ергономичен и свързан. Колкото удобен, толкова и гъвкав, новият автомобил за превоз на хора на Toyota гарантира, че вие и вашите пътници пристигате със стил.

СВЕЖ НОВ СТИЛ

Ключът към елегантния нов стил на Proace Verso са мощните Bi-LED предни светлини. Те се допълват от избор на покрития на броните, нов дизайн на колелата и опция за свеж и прогресивен зелен цвят.

НЕНАДМИНАТО УДОБСТВО

Стандартно оборудване за ниво Luxury, отварящият се заден прозорец на задната врата предлага бърз и лесен достъп до багажното отделение, без необходимост да отваряте цялата врата.

ОБЛЕГНЕТЕ СЕ И СЕ ОТПУСНЕТЕ

Независимо дали има за цел да осигурява бизнеса ви, или да се грижи семейството ви да се забавлява, Proace Verso прави всяко пътуване изключително удобно. Насладете се на шофиране, което успокоява с поддържащи седалки, високо ниво на функционалност и ниски нива на шум.

АДАПТИВНО ПРОСТРАНСТВО

Създайте своята идеална конфигурация със седалки, които се плъзгат или сгъват, ако имате нужда от повече място за съхранение. За превоз на по-големи товари те могат и да се свалят.

ТЕХНОЛОГИЯТА НА ВАША СТРАНА

Proace Verso става напълно дигитален с 10-инчовия дисплей на комбинирания уред за водача, поставяйки всичките ви важни данни за шофиране точно там, където ви трябват, ясни и лесни за четене. 10-инчовият сензорен екран осигурява бързо и ергономично управление на инфо-развлекателната система.

Задвижвания
ВОДЕЩА В КЛАСА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И МОЩНОСТ НА ДВГ

Toyota знае, че нуждите на всеки са различни – и този избор е важен. С гама от варианти за чисти и мощни двигатели, както и иновативно електрическо задвижване, идеално за градско шофиране, Proace Verso ви осигурява функционалност, комбинирана с динамика. 

ПЪТУВАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Изключително адаптивни, възможностите за електрическо задвижване на Proace Verso отварят свят на рентабилна и електрическа мобилност с ниски емисии.

ПОЕМЕТЕ КЪМ ВСЯКО ПЪТУВАНЕ С ВАШЕТО ТЕМПО

Задвижван от авангардни дизелови двигатели с възможност за механична или автоматична трансмисия, новият Proace Verso предлага превъзходно управление и ефективност с възможности за движение на дълги разстояния.

Изключително адаптивни, възможностите за електрическо задвижване на Proace Verso отварят свят на рентабилна и електрическа мобилност с ниски емисии.

Капацитет на батерията
50 кВт или 75 кВтч
Ел. пробег (EV)
до 330км*
Мощност
136 к.с

Задвижван от авангардни дизелови двигатели с възможност за механична или автоматична трансмисия, новият Proace Verso предлага превъзходно управление и ефективност с възможности за движение на дълги разстояния.

Двигател
2.0 дизел
Мощност
до 177 к.с.
Разход на гориво
7,2-7,8 л/100 км
CO2
188-202 г/км
Нива на оборудване
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ СТИЛ
Новият Proace Verso е автомобил за превоз на хора без ограничения. Безкрайно адаптивен, за да отговаря на вашите нужди, а множеството негови варианти за каросерия, седалки, ниво на оборудване и задвижване ви позволяват да изградите вашия перфектен автомобил, специално за вашите нужди.
 • Comfort

  Комбинирайте авангардната технология за безопасност и задвижване на Proace Verso с изчистено ниво на оборудване, което осигурява всички основни неща за живота.

  • 16-инчови колела
  • Отопляеми огледала
  • Задни двойни врати, които се отварят на 180°

   

 • Style

  Интелигентен и работлив, Proace Verso е идеален за бърз и безопасен превоз на пътници. Style  предлага повишена сигурност благодарение на затъмнените стъкла за пътниците.

  • 16-инчови колела с ефектен дизайн
  • Отопляеми и електрически регулируеми огледала
 • Luxury

  Proace Verso в най-впечатляващия му вид, с луксозни нива на стила и съдържанието. Големите колела и затъмнените стъкла правят правилното впечатление, докато електрическите плъзгащи се врати осигуряват лесен достъп.

  • 17-инчови машинно обработени алуминиеви колела
  • 90% затъмнени стъкла на задните пътнически прозорци
  • Електрически плъзгащи се врати
  • Отваряне на страничната врата с жест с крак 
Toyota Professional
НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАС
Независимо дали търсите специален застрахователен продукт, експресно сервизно обслужване или пътна помощ, Toyota Professional е вашият бизнес партньор за лекотоварни автомобили. Нашата широка гама от услуги е тук, за да отговори на всички ваши бизнес нужди.

Toyota Relax

Нашата гаранция Toyota Relax осигурява пълно спокойствие. Всяка нова и употребявана Toyota се предлага с 3-годишна гаранция, последвана от 12 месеца / 15 000 км допълнителна гаранция с всяко обслужване*. *До 10 години или 185 000 км, което от двете настъпи първо.

Финанси и застраховане

Toyota Professional Leasing предлага индивидуално финансиране и лизинг за бизнеса, плюс набор от застрахователни решения Toyota Professional Insurance, съобразени с вашите нужди.
ИНТЕРЕСУВАТЕ ЛИ СЕ ОТ НОВИЯ PROACE VERSO?
Можете да се свържете с вашия местен професионален център на Toyota Professional или да регистрирате интереса си, като щракнете върху връзката по-долу.