1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. ИСТОРИЯТА НА ШЕФ НИК БРИЛ
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИСТОРИЯ НА ШЕФ НИК БРИЛ

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

За Ник Брил, готвач и собственик на удостоения с 2 звезди от Michelin ресторант "Дамата" в Антверпен (Белгия), представянето на най-високо ниво на кулинарната сцена е резултат от постоянно развитие, комбинирано с безгранична страст и неспирна отдаденост за достигане границите на възможното.

Ник Брил е готвач и собственик на удостоения с високата оценка от 2 звезди на Michelin ресторант "Дамата" в Антверпен (Белгия), номер 89 от 50-те най-добри ресторанта в света, 18/20 по индекса на Gault-Millau и т.н. Освен това Ник е утвърден DJ и "глоубтротър", както и човек със семейство. Каква е движещата сила в неговите работа и живот? Какво го стимулира постоянно да се развива?

Ние тръгваме по стъпките Ник на пътешествие до Япония, за да се запознаем с японската култура на хранене. Пътешествие, на което Ник среща суши майстор, звезда на Michelin, който представя на Ник начина на мислене "кайзен", свързан с постоянно развитие и начина, по който да го интегрира в своята работа. Ник се запознава също с великата японска занаятчийска традиция и се вдъхновява да я пренесе у дома в собствения си ресторант.

"Целеустремените" е серия от истории за хора и това каква е движещата сила в техния живот - или движещата сила към победата. Движещата сила към перфекционизма. Движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Освен това, вижте първия епизод на "Целеустремените" с участието на пилота от WEC Майк КонуейOpens in new window