1. Toyota Used Car insurance
  2. Third Party Liability insurance
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Застраховка “Гражданска отговорност”

Задължителната застраховка “Гражданска отговорност” покрива отговорността на собствениците и водачите на моторни превозни средства за причинени от тях на трети лица имуществени и неимуществени вреди или материални щети на трети лица в резултат на управлението или използването на застрахованото средство.

Изберете най-изгодните оферти за Гражданска отговорност

Шофирайте по-спокойно

Спокойствие за покритие на отговорността за виновно причинени щети на трети лица, при възникнало събитие.

Пътувайте по-сигурно

Осигурява защита еднакво за Toyota употребявани автомобили с гаранция и всички употребявани автомобили.

Изберете застраховател

Работим с широка гама застрахователни партньори, за да осигурим застраховка Гражданска отговорност на Вашия употребяван автомобил при най-добрите условия.

Предимства

Работим с широка гама застрахователни партньори, за да осигурим най-добрите условия Възможност за разсрочено  плащане на застрахователната премия на вноски; Напомняне за всяка предстояща вноска Безплатна доставка на документите широка мрежа от официални сервизи на марката Toyota и избор на доверен сервиз на застрахователя за други марки автомобили;

Основни покрития

Предмет на застраховката е гражданската отговорност на физическите и юридическите лица, собственици, държатели и ползватели на моторни превозни средства, както и на упълномощените от тях водачи за причинените от тях:

  • неимуществени и имуществени вреди  вследствие на телесно увреждане или смърт
  • вреди на имущество и вещи

 

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Може да е трудно да се ориентирате откъде да започнете, когато търсите подходящата застрахователна компания, която да ви осигури покритие на гражданската отговорност. Но не се притеснявайте, ние сме тук, за да ви помогнем!

Първо, уверете се, че сравнявате цените от различни застрахователи. Не се съгласявайте само с първата оферта, която получите. Заплащането на премията в пълен размер Ви гарантира по-ниска цена спрямо разсрочено плащане на застраховката. 

Съвети за закупуване на застраховка "Гражданска отговорност"

Когато става въпрос за избор на подходяща застраховка Гражданска отговорност, е важно да помислите кое е най-доброто за вас и вашиите близки. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да започнете:

  1. Уверете се, че имате правилния лимит на гражданската отговорност. Това е максималната сума, която вашата полица ще изплати в случай на иск.
  2. Обмислете всички рискове, на които сте изложени. Застраховката "Гражданска отговорност" може да ви предпази от различни рискове, включително телесни повреди, имуществени вреди и съдебни разноски.
  3. Вземете оферти от различни застрахователи. Не всички застрахователи предлагат една и съща цена за едно и също покритие, затова е важно да сравните цените, преди да вземете решение.
  4. Уведомете навреме вашия застраховател. При настъпване на застрахователно събитие застрахованият трябва своевременно да уведоми застрахователя и по безспорен начин да докаже наличието на застраховка и настъпването на събитието, основание за претенцията.

Като следвате тези съвети, можете да сте сигурни, че получавате възможно най-добрата оферта за вашата застраховка "Гражданска отговорност"