1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Готови ли сте да започнете? Изберете ниво на оборудване и двигател

Изберете ниво:

4 Опции

 • Corolla Touring Sports - Comfort - Комби

  Corolla Touring Sports Comfort

  Хибрид
  Комби

  Изберете двигател:


  от

  50 302,50 лв.

  52 950,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Corolla Touring Sports - Executive - Комби

  Corolla Touring Sports Executive

  Хибрид
  Комби

  Изберете двигател:


  от

  55 052,50 лв.

  57 950,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Corolla Touring Sports - Executive Plus - Комби

  Corolla Touring Sports Executive Plus

  Хибрид
  Комби

  Изберете двигател:


  от

  64 552,50 лв.

  67 950,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Corolla Touring Sports - GR SPORT - Комби

  Corolla Touring Sports GR SPORT

  Хибрид
  Комби

  Изберете двигател:


  от

  72 702,50 лв.

  76 450,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

Новата Corolla Touring Sports: да освежим живота 

Ако животът ни винаги се стреми към следващото ниво, не трябва ли това да се случва и с нашия автомобил? Със своя невероятен дизайн, перфектна свързаност и актуализации в реално време по въздуха, новата Corolla Touring Sports е готова да направи всеки момент специален. Вълнуваща, дигитална и с високоефективно хибридно електрическо задвижване от пето поколение, тя прави живота по-лесен. 

LED фарове
Задни комбинирани светлини
Долна задна броня
Нови алуминиеви джанти
Нова предна решетка

LED фарове

Corolla Touring Sports съчетава високи технологии с модерен дизайн и никъде това не е по-очевидно от дизайна на нейните красиви двулъчеви LED фарове.

Задни комбинирани светлини

Прогресивният дизайн на задните комбинирани светлини и елегантната каросерия на Corolla са функционални и стилни.

Долна задна броня

Измамващият вятъра силует на новия автомобил е още по-аеродинамично ефективен от гладката и изваяна долна задна броня.

Нови алуминиеви джанти

Нова гама от зашеметяващи дизайни на алуминиеви джанти, с изискан и силно технически стил, подчертава елегантния спортен дух на новата Corolla.

Нова предна решетка

Отличителната естетика на автомобила съчетава вечни пропорции с широк и мощен нов дизайн на предната решетка за още по-голямо присъствие на пътя.

Стил, който не можете да пренебрегнете

Corolla Touring Sports е динамична и технологично изискана, а смелият й външен дизайн отразява тези ценности. Нейният елегантен профил се отличава с нисък преден капак и снижаваща се, аеродинамична линия на покрива. Стилистиката на предната и задната част разкриват целенасочената позиция на автомобила на пътя.

Нова тапицерия на седалката
12,3” цифров комбиметър
10,5” мултимедиен екран
GR SPORT бутон за старт
Амбиентно осветление

Нова тапицерия на седалката

От дълбоки, богати тонове и смели 3D ефекти до по-светли нюанси, които подчертават вродената изтънченост на Corolla, има опция за тапицерия, която да отговаря на вашия стил.

12,3” цифров комбиметър

Ориентиран към водача и зашеметяващ на вид, богатият на информация цифров комбиметър може да бъде персонализиран с предпочитаното от вас оформление и една от четирите различни дизайнерски теми.

10,5” мултимедиен екран

С пълна съвместимост с Apple CarPlay и Android Auto и 10,5-инчов сензорен екран с висока разделителна способност, Corolla Touring Sports е оборудвана за плавно интегриране на вашия дигитален и шофиращ живот.

GR SPORT бутон за старт

Ускорете пулса си всеки път, когато шофирате. Бутонът за стартиране GR SPORT е постоянно напомняне за връзката между пътните автомобили на Toyota и нейните блестящи постижения в моторните спортове.

Амбиентно осветление

Това фино и успокояващо вътрешно осветление подчертава вечно присъстващата технология и изключителния комфорт на Corolla.

Облегнете се и се отпуснете

Изкусно съчетавайки високите технологии със спокойна и комфортна атмосфера, просторният интериор на Corolla се отличава с уверен, изчистен дизайн. Изключително практичен, с двузонов климатичен контрол и места за съхранение навсякъде, функции като амбиентно осветление и набор от впечатляващи вътрешни облицовки правят това стилно пространство, в което да прекарвате времето си.

Хибридна електрическа мощност без компромис

Хибридното електрическо задвижване от пето поколение на новата Corolla Touring Sports е по-тихо, по-компактно и по-отзивчиво от всякога, с ниски емисии и динамичен характер. Освен режимите за шофиране Normal, Eco и Power, то предлага и напълно електрически режим за спокойно шофиране с нулеви емисии, когато решите.
Открийте повече Opens in new window

Пространството за растеж

Никога не ви достига място? Функционалната Touring Sports версия на Corolla е базирана на универсалната основа на хечбека, но предлага още по-просторен интериор и голям и изключително гъвкав товарен отсек. С разделен в пропорция 60/40 сгъваем втори ред седалки и основа на багажника, която се регулира между две настройки на височина, можете бързо да преконфигурирате Touring Sports, за да отговаря на вашите нужди.
Открийте повече Opens in new window
 • Мощна свързаност

  Интуитивното дигитално изживяване, осигурено от Corolla, включва функции, които да ви помогнат да останете сред първите, включително незабавна връзка, безжично зареждане на  телефона и актуализации в реално време по въздуха, които използват връзката за данни на вашия автомобил, за да гарантират, че той винаги работи с най-новия софтуер.

Опростете ежедневието си

Направете всяко пътуване по-лесно с приложението MyT. То включва редица иновативни функции за безопасност и удобство, включително „Открий автомобила ми“ (Find My Car), за да откриете вашия паркиран автомобил и да споделите местоположението му с други, и „Сподели в автомобила“ (Share to Car), позволяващо ви да изпращате предварително планирани маршрути до навигационната система на вашата Corolla
Научете повече

Toyota T-Mate. С вас за по-безопасно пътуване

За да ви осигури водещи за класа технологии за безопасност, Corolla Touring Sports включва T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането ви по-безопасно. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате, T-Mate ви гарантира, че винаги сте в сигурни ръце. Списъкът е на селекция от основни системи, за пълното съдържание на T-Mate за Corolla Touring Sports вижте конфигуратора на автомобила.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Системата за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и мотоциклети. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални сигнали и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. В допълнение, Асистентът за избягване на удар в кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сблъсък.

 • Система за напомняне за задната седалка (RSRS)

  Тази система предупреждава водача, ако на задната седалка са останали пътници или предмети. Предупреждението включва сигнал на комбинирания уред на водача, в допълнение се активират аварийните светлини, както и звуков сигнал.

 • Проактивен асистент за шофиране – асистент за намаляване на скоростта (DA)

  Тази система има грижата за плавно намаляване на скоростта при отпускане на педала на газта, когато приближавате предния автомобил.

 • Адаптивен круз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC)

  Тази система ви поддържа на минимално предварително зададено разстояние от автомобила, движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви, и при необходимост, задейства спирачките и активира стоп светлините. Адаптивен круз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC) може напълно да спре вашия автомобил, ако автомобилът отпред спре. Леко докосване на педала на газта или на превключвателя на ACC ще възстанови работата на системата. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътните знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции.

 • Безопасно напускане на автомобила (SEA)

  Тази система използва радара на системата за следене на сляпата зона, за да предотврати сблъсък на отворената врата на автомобила с друго превозно средство или велосипедист, приближаващ се отзад. Ако има риск от сблъсък, се активират индикаторите на външните огледала и мултиинформационния дисплей, заедно със звуков сигнал за предупреждение на пътниците.

 • Система за аварийно спиране при шофиране (EDSS)

  Ако системата засече липса на действия от страна на водача за известно време, ще се задействат звукови предупреждения, за да го предупредят. Ако водачът продължава да не извършва никакви действия, EDSS ще започне да спира плавно автомобила, като същевременно го поддържа безопасно в лентата. Аварийните светлини се активират, за да предупреждават другите участници в движението, а вратите се отключват, за да позволят на аварийните служби лесен достъп, ако е необходимо.

 • Актуализации на система Toyota Safety Sense по въздуха (OTA)

  Софтуерните актуализации на системата OTA гарантират, че Toyota Safety Sense (TSS) е актуален с най-новите функции и подобрения.

Пълно спокойствие с Toyota Kanzen

Ние работим, за да гарантираме, че всеки аспект от вашето изживяване с Corolla е възможно най-безпроблемно, приятно и удобно. Toyota Kanzen прави именно това. Този цялостен пакет, осигуряващ пълно спокойствие, включва всички основни елементи*, за да ви помогне да се насладите на вашата хибридна електрическа Toyota и да извлечете максимума от нея.
 • Индивидуализирайте своята Toyota с оригинални аксесоари

  Променете стила, практичността и защитата на вашата Corolla с широката гама аксесоари на Toyota.

 • Дистанционни услуги с My Toyota

  Вземете най-доброто от вашата Corolla с интуитивното и широкомащабно приложение MyT, вашият ключ към свят на свързана функционалност на смартфона.

 • Частична замяна за нова Toyota Corolla

  Възможността да шофирате Corolla никога не е било по-лесно. Приспаднете стойността на сегашния си автомобил, независимо от неговата марка и модел, и надградете до нова Toyota.

Toyota Corolla Touring Sports галерия 

 • Изживейте Toyota Corolla

  Разгледайте Corolla Touring Sports в нашето приложение за виртуална реалност (AR). Изтеглете го, за да видите как изглежда Corolla от всеки ъгъл на вашата алея. За да изтеглите приложението, посетете App Store или Google Play Store чрез връзките по-долу.