1. Buy & Offers
  2. Financing
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ОТ TOYOTA

Научете повече за нашите гъвкави и лесни възможности за финансиране при закупуване на автомобили
01

Гъвкави решения

С нашата широка гама от гъвкави решения за финансиране на автомобили имаме опция, която е точно за вас.
02

Достъпни предложения

Ние предлагаме финансови продукти, които не се нуждаят от големи депозити, това ги прави изключително достъпни
03

Бързо и удобно

Осигуряването на финансиране е толкова просто. Вашият търговец на Toyota ще организира лично кандидатстването ви за лизинг.

Голямо разнообразие от гъвкави и удобни финансови продукти за придобиване и застраховане на Вашата нова Тойота, съобразени с вашите нужди и възможности.

Ние непрекъснато се стремим да предложим нови модерни финансови инструменти, с които нашите клиенти спокойно да финансиртат покупката на своя нов автомобил от гамата на Toyota. Нашите консултанти с радост ще Ви помогнат да изберете измежду различните варианти на лизинговите ни планове.

Ние ще се съобразим с вашите лични и бизнес възможности и ще предложим индивидуално решение за финансиране на Вашия автомобил.

Гъвкави опции при избор на:

  • лихвен процент- плаващ или фиксиран,
  • размер на началната вноска - минимум 10%, 
  • продължителност на лизинга - максимум до 72 месеца.

Финансови партньори на Toyota за закупуване на автомобили

Ние непрекъснато се стремим да предложим нови и модерни финансови инструменти, с които нашите клиенти спокойно да финансиртат покупката на своя нов автомобил от гамата на Toyota.

Toyota Optimal Leasing

Тойота Балканс и ОТП Лизинг обединиха усилия, за да предложат уникално лизингово предложение със забележително ниски месечни вноски, максимално удобство и гъвкавост. Еднакво подходящ за физически лица и юридически лица.

Финансов Лизинг от Interlease
Предимствата на финансовите продукти на Interlease са ниският лихвен процент, удълженият период на изплащане, забележително ниските месечни вноски и високите гарантирани остатъчни стойности.
Оперативен Лизинг от ALD Automotive

Цялостно решение за всеки фирмен автопарк за дългосрочно наемане на автомобили с включена пълна гама от услуги за тяхната експлоатация и поддръжка.

Верни на стратегията си за максимална гъвкавост, консултантите на Toyota ще съдействат за закупуване на автомобил с финансиране по избор на клиента. Нашите търговски представителства работят с всички финансови институции, които предлагат лизинг на автомобили за българският пазар.

Бързо, лесно и удобно

Бързo и лесно кандидатстване и одобрение. Впечатляващи лизингови условия. Преференциални условия при избор на застраховател.
Намери търговец

Ниска първоначална вноска

Ниска начална инвестиция според индивидуалните възможности, без да се налага да блокирате лични средства

Атрактивни месечни вноски

Плащате само финансираната част от стойността на автомобила по погасителен план според вашите нужди

Гарантирана остатъчна стойност

Mинимална бъдеща стойност за вашия автомобил гарантира цената му при спазване на условията за експлоатиране и ограничение на пробега

3 удобни възможности в края на погасителния план

Запазете

Ако желаете да запазите автомобила си, просто платете наведнъж или рефинансирайте остатъчната стойност и той е ваш!

Върнете

Върнете ни автомобила си при спазване на условията за отговорно експлоатиране, реално износване и заплащане на всички дължими такси.

Заменете

Разменете автомобила си за нова Toyota, изберете новите финансови условия за неговото придобиване и си тръгнете с него.

Финансиране за Частни клиенти

на нови и употребявани леки автомобили за лично ползване от физически лица 

Финансиране на Корпоративни клиенти

на нови и сертифицирани употребявани автомобили за служебно ползване от юридически лица

Често задавани въпроси

За да кандидатствате за финансиране можете да св свържете с нашите консултанти в избрано от вас търговско представителство на Toyota или да посетите страницата за запитване ТУК.

Годишният процент на разходите включва всички разходи, подлежащи на плащане по договора за лизинг, изчислени като процент от предоставеното финансиране на годишна база.

Основният лихвен процент е лихвеният процент, определен от Българска народна банка, на основание на чл. 35 от Закона за БНБ на годишна база.

В съответствие с одобреното финансиране и посоченото в Договора за лизинг, лихвата може да бъде фиксирана или плаваща. При финансиране в лева, годишната лихва се определя като Референтният лихвен процент в лева на банката или лизинговото дружество плюс съответната лихвена надбавка посочена в договора. А при финансиране в евро, годишната лихва се определя като тримесечен EURIBOR плюс съответната лихвена надбавка посочена в договора.

При повечето лизингови договори има посочена остатъчна стойност. Тя е задължителна за оперативния лизинг и за финансовия лизинг с отворен край. Представлява предполагаемата пазарна стойност към края на договора и се определя още в началото на договора въз основа на времето на ползване на автомобила и предполагаемия пробег. В края на лизинговия период имате възможност да решите какво искате да направите с автомобила: да ни го върнете и да си вземете нов или да заплатите остатъчната стойност и така да придобиете собствеността върху него.