1. Buy & Offers
 2. Financing
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Финансирайте лесно вашата нова Toyota

Научете повече за нашите гъвкави и лесни възможности за закупуване на автомобили на лизинг

01

Гъвкави решения
С нашата широка гама от гъвкави решения за финансиране на покупка на автомобили имаме опция, която ще отговори на всички ваши изисквания.
02

Достъпни предложения
Ние предлагаме финансови продукти, с гъвкави първоначални вноски и лизингови планове, което ги прави изключително достъпни.
03

Бързо и удобно
Осигуряването на финансиране за покупка на автомобил е толкова просто. Оторизираните търговци на Toyota ще организират лично целия процес по кандидатстването ви за лизинг на автомобил.

Гъвкави финансови продукти съобразени с вашите нужди. Покупката на нов автомобил от Toyota е толкова лесна!

Ние непрекъснато се стремим да предложим нови удобни финансови инструменти, с които нашите клиенти спокойно да финансиртат покупката на нов автомобил от гамата на Toyota. Консултантите ни с радост ще Ви помогнат да изберете измежду различните варианти за лизинг на автомобил.

Ние ще се съобразим с вашите лични и бизнес възможности и ще предложим индивидуално решение за финансиране на Вашия автомобил.

Гъвкави опции при избор на:

 • лихвен процент- плаващ или фиксиран,
 • размер на началната вноска - минимум 10%, 
 • продължителност на лизинга - до 72 месеца.

Финансови партньори на Toyota за закупуване на автомобили

Непрекъснато се стремим да предложим нови и модерни финансови инструменти, с които нашите клиенти спокойно да финансиртат покупката на своя нов автомобил Toyota.
 • Toyota Optimal Leasing

  Тойота Балканс и ОТП Лизинг обединиха усилия, за да предложат уникално лизингово предложение със забележително ниски месечни вноски, максимално удобство и гъвкавост. Еднакво подходящ за физически лица и юридически лица.

 • Финансов лизинг от Interlease
  Предимствата на лизинговите схеми на Interlease са ниският лихвен процент, удълженият период на изплащане, забележително ниските месечни вноски и високите гарантирани остатъчни стойности.
 • Оперативен лизинг от ALD Automotive
  Цялостно решение за всеки фирмен автопарк за дългосрочно наемане на автомобили с включена пълна гама от услуги за тяхната експлоатация и поддръжка. Възможност за ползване на данъчен кредит за всички видове автомобили.
За максимална гъвкавост, консултантите на Toyota ще съдействат за закупуване на автомобил с лизингов партньор по избор на клиента. Нашите търговски представителства работят с всички финансови институции, които предлагат лизинг на автомобили за българският пазар.

Бързо, лесно и удобно

Бързo и лесно кандидатстване и одобрение. Впечатляващи лизингови условия. Преференциални условия при избор на застраховател.
Намери търговец Opens in new window

Ниска първоначална вноска
Ниска начална инвестиция според индивидуалните възможности, без да се налага да блокирате лични средства.

Атрактивни месечни вноски
Може да изберете между различни периоди на финансиране и така месечните вноски ще отговарят на вашите нужди.

Гарантирана остатъчна стойност
Атрактивната остатъчна стойност на вашия автомобил гарантира цената му при изтичане на договора за лизинг.

3 удобни възможности в края на погасителния план

Придобийте автомобила
Ако желаете да запазите автомобила си, просто платете наведнъж или рефинансирайте остатъчната стойност и той е ваш!

Върнете
Ние предлагаме обратно изкупуване на вашия автомобил в края на лизинговия период. Върнете ни автомобила си, който сте използвали при спазване на условията за отговорно експлоатиране, реално износване и заплащане на всички дължими такси.

Заменете
Разменете своя употребяван автомобил за нова Toyota, изберете нови лизингови условия и си тръгнете с него. Толкова е лесно!

Финансиране за Частни клиенти

на нови и употребявани леки автомобили за лично ползване от физически лица 

Финансиране на Корпоративни клиенти

на нови и сертифицирани употребявани автомобили за служебно ползване от юридически лица

Често задавани въпроси

За да кандидатствате за финансиране можете да св свържете с нашите консултанти в избрано от вас търговско представителство на Toyota или да посетите страницата за запитване ТУК.

Годишният процент на разходите включва всички разходи, подлежащи на плащане по договора за лизинг, изчислени като процент от предоставеното финансиране на годишна база.

Основният лихвен процент е лихвеният процент, определен от Българска народна банка, на основание на чл. 35 от Закона за БНБ на годишна база.

В съответствие с одобреното финансиране и посоченото в Договора за лизинг, лихвата може да бъде фиксирана или плаваща. При финансиране в лева, годишната лихва се определя като Референтният лихвен процент в лева на банката или лизинговото дружество плюс съответната лихвена надбавка посочена в договора. А при финансиране в евро, годишната лихва се определя като тримесечен EURIBOR плюс съответната лихвена надбавка посочена в договора.

При повечето лизингови договори има посочена остатъчна стойност. Тя е задължителна за оперативния лизинг и за финансовия лизинг с отворен край. Представлява предполагаемата пазарна стойност към края на договора и се определя още в началото на договора въз основа на времето на ползване на автомобила и предполагаемия пробег. В края на лизинговия период имате възможност да решите какво искате да направите с автомобила: да ни го върнете и да си вземете нов или да заплатите остатъчната стойност и така да придобиете собствеността върху него.