1. New Cars
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп
Цена от
25900.0
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.

1. Изберете двигател
1. Изберете двигател

2 Опции

2 Опции

2. Изберете ниво на оборудване
2. Изберете ниво на оборудване

6 Опции

6 Опции

Шофирайте отвисоко

Страхотните неща идват в малки опаковки. Aygo X без съмнение е компактен автомобил, изразяващ свой собствен характер. Той прекрачва границите на нормите, предлагайки увереността на висок кросоувър, но със специалните характеристики на градски модел.

ДИЗАЙН

Най-горещият кросоувър в града

Разгорещи града с дръзкия и безпогрешно разпознаваем дизайн на Toyota Aygo X. Изтънчена, с ярко изразен дизайн и безспорно „куул“, каросерията в два цвята излъчва оригиналност и загатва за игрив характер. Впечатляващите 18-инчови алуминиеви джанти и големи арки на колелата придават на Aygo X характерна по-широка стойка, създаваща усещане за уверено присъствие. А привличащите погледа LED светлини мощно осветяват пътя ти, където и да отиваш.

СВЪРЗАНОСТ

В синхрон с теб и твоя град

Повече от градски автомобил, Aygo X е продължение на твоя постоянен начин на живот. Toyota Smart Connect се грижи за безпроблемното синхронизиране на телефона и автомобила ти, а безжичното зареждане осигурява постоянно гарантирана енергия. Големият 9-инчов HD сензорен екран показва всичко, от което се нуждаеш – като например как да избегнеш градски задръствания, използвайки навигация в облак и събития на пътя в реално време, а  интелигентното паркиране те освобождава от безпокойство за вместване в тесни пространства. Използвай приложението MyT, за да управляваш дистанционно температурата в автомобила, да планираш охлаждането и да задействаш вратата с едно докосване. Aygo X е като твой смартфон на колела.

Каква е твоята подправка?

Подправките въплъщават духа на приключението. Всеки сорт
притежава уникални качества за енергизиране на душата – от острия аромат на чили до изтънчените нотки на сложен джинджифил.


ЧЕРВЕН ЧИЛИ
Смел и дързък

Дръзкото чили е подправката, към която се обръщаме, когато се чувстваме смели. Вдъхновен от неочаквания лют нюанс на най-огнената подправка, Aygo X в безкомпромисно червено Чили те кара да бъдеш различен, да се чувстваш жив и те вдъхновява да прегърнеш забавлението на открития път.


ЗЕЛЕН КАРДАМОН
Изтънчен и ярко отличаващ се

Една от най-изтъкнатите подправки, кардамонът, има уникален аромат, който никога не пропуска да изненада и зарадва сетивата. Aygo X в зелен Кардамон отразява тези качества и вдъхновява меко усещане за изтънченост и оригиналност. Наслади се на нов вкус към живота с Aygo X в кардамоново зелено.


БЕЖОВ ДЖИНДЖИФИЛ
Топло и отличително

Колкото и тънка да е, нотката на джинджифил никога не може да бъде сбъркана. Характеризиращ се с комплексност, отличителният джинджифил има уникална способност да затопля духа и да разпалва сетивата. Първокласният Джинджифил разпалва усещане за решителност, като ти дава увереност да шофираш по свой собствен път.


СИН ХВОЙНА
Ярък и креативен

Остра, чиста и изпълнена с жизненост, хвойната създава точен и ясен фокус. Aygo X в хладно синьо Хвойна разчиства пътя към свободата на мисълта, насърчавайки творчеството и чувството за оптимизъм.

Aygo X галерия

Наслади се на увереността, която само един кросоувър може да осигури в компактна каросерия. С уникални двуцветни комбинации и ярко изразен дизайн, Aygo X се откроява от всички останали на пътя.

Изживей Toyota Aygo X

Разгледай Aygo X с нашето приложение за разширена реалност. Изтегли приложението и виж как изглежда от всеки ъгъл на твоята алея, в гаража ти или дори в твоята всекидневна с помощта на разширена реалност. За да изтеглиш приложението, можеш да посетите App Store или Google Play Store, като използваш връзките по-долу.