1. New Cars
 2. Yaris
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Изключително оборудване, предлагано стандартно  

Движете се напред с динамичния нов Yaris. Създаден за града и извън него, с изключителни характеристики при всички нива на оборудване.

arrow right
arrow left
 • Ярък градски дизайн

  Завладяващ вниманието, с дръзки детайли, които няма как да останат незабелязани

 • Модерен, със стилистика създадена за вашия комфорт

  Пътувайте с лекота в ергономичния интериор, включващ иновативно оборудване

 • Връзка без компромис

  Новият Yaris превръща безпроблемната връзка в сърцевината на всяко пътуване

 • Сигурност и по-безопасно пътуване

  Впечатляващите технологии за безопасност T-Mate защитават, вас, пътниците в автомобила и останалите участници в движението

 • Насладете се на два варианта хибридна мощност

  Гамата от задвижвания предлага избор от два хибридни варианта, добавяйки авангардното Hybrid 130

 • Създаден за града

  Влезте в нови измерения с ефективния по отношения на пространството Yaris

 • Шофирай в комфортен, просторен интериор

  Насладете се на простор, побран в компактен дизайн

 • Солидна гаранция, цялостна защита

  Запазете сигурността на своя Yaris с цялостен пакет за защита

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/bg/bg?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&utm_source=facebook&utm_medium=paid_social&utm_campaign=BG_Toyota_New%2520Cars%2520_Yaris%2520NG_Local_Attract_Paid%2520Social_Facebook_Prospecting_Page%2520post%2520link%2520photo_COTY2103&utm_term=Brand&utm_content=COTY2103

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Задвижване
  Хибридно електрифициран
  Мощност
  116 к.с. по DIN
  Разход на гориво
  4,1–4,9 л/100 км*
  CO₂ емисии
  92–112 г/ км*
  Ускорение 0–100 км /ч
  9,7 секунди
 • HYBRID 130

  Задвижване
  Хибридно електрифициран
  Мощност
  130 к.с. по DIN
  Разход на гориво
  4,2–5,1 л/100 км*
  CO₂ емисии
  96–116 г/ км*
  Ускорение 0–100 км /ч
  9,2 секунди

Често задавани въпроси

Електрифицирана мощност: отговори на вашите въпроси 

Хибридната революция на Toyota започна преди повече от 25 години и продължава своето пътуване към един свят с ниски емисии. Хибридите съчетават електрифицирано задвижване с мощен бензинов двигател за постигане на динамика, икономичност и удобство. 

Хибридните автомобили разполагат с два източника на енергия: бензинов двигател и електрически мотор. Поради тази причина те могат да преминават хармонично от задвижване с двигател с вътрешно горене към ефективно електрическо задвижване. 

Хибридите могат да използват електричество, за да потеглят и дори да се движат със скорост до 50 км/ч. Тъй като повечето хибриди на Toyota са самозареждащи се, когато батерията се изтощи до определено ниво, задвижван от двигателя с вътрешно горене генератор я зарежда отново.

Хибридите разполагат с новаторска технология за самозареждане на батериите. Те са известни като „хибридно-електрифицирани“ автомобили, защото разполагат с два източника на енергия. Това означава, че за разлика от чисто електрическите автомобили и Plug-in хибридите, не е нужно да бъдат включвани в мрежата, за да бъдат зареждани.

Акумулаторните батерии в хибридните модели на Toyota са базирани на технологии, които трябва да осигурят работното им състояние през целия живот на автомобила. Що се касае до задвижването, то в хибридните автомобили някои механични елементи като съединител, алтернатор и стартер напълно липсват, а това допълнително намалява риска от непредвидени разходи в бъдеще. Освен това, всички хибридни компоненти, включително хибридната батерия, идват с 5-годишна/100 000 км* гаранция на Toyota.

* Което настъпи по-скоро.

Има три типа хибридни електрифицирани автомобили: мек хибрид, пълен хибрид и Plug-in хибрид. Автомобилите с мека хибридна система използват своите електрически двигатели само за подкрепа на двигателя с вътрешно горене по време на ускорение и движение. Това е така, тъй като електрическият мотор не може да задвижва сам автомобила. При пълния или самозареждащ се хибрид на Toyota можете да се насладите на чиста електрифицирана енергия за до 80% от вашите градски пътувания, при движение със скорост до 50 км/ч. Plug-in хибридите работят по същия начин като хибридите, но разполагат с батерия с по-висок капацитет, която им осигурява по-голям пробег на електричество. 

След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 •  Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.