1. New Cars
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

RAV4 Plug-in Hybrid

Богато SUV наследство. Динамична двойна ДНК.

От

102480.0

Цена от
102480.0
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.

1. Избери двигател
1. Избери двигател

1 Опции

1 Опции

2. Избери ниво на оборудване
2. Избери ниво на оборудване

2 Опции

2 Опции

 • Style

  SUV

  От

  102480.0

  • Дву-лъчеви LED предни светлини
  • JBL аудиосистема
  • Отопляеми задни седалки
  • Размразяване на предното стъкло

  Детайли Скрий

 • Style Bi-Tone

  SUV

  От

  103480.0

  • Дву-лъчеви LED предни светлини
  • JBL аудиосистема
  • Отопляеми задни седалки
  • Размразяване на предното стъкло

  Детайли Скрий

Двойна ДНК

RAV4 Plug-in Hybrid съчетава нашата най-мощна хибридна технология с изключителна способност на електрически автомобил, за да ви предложи по-чисто придвижване. Под изтънчения му дизайн, двойната енергия, доставяна от нашата хибридна технология от четвърто поколение и литиево-йонна батерия с голям капацитет, ви позволява да се насладите на незабавно ускорение и водещ в класа пробег.

Чиста енергия

Мощен, динамичен и сигурен, RAV4 Plug-in Hybrid осигурява производителност, която няма аналог в класа. Оборудван с 2,5-литров бензинов двигател Hybrid Dynamic Force и интелигентна система за задвижване на всички колела (AWD-i), той ускорява от 0-100 км/ч само за 6,0 секунди, благодарение на впечатляващото си сцепление и страхотните 306 к.с. мощност.

Стилен интериор

Стилното купе на RAV4 Plug-in Hybrid осигурява идеалната обстановка за безшумно и комфортно пътуване. Спортните кожени седалки гарантират, че пътуванието в просторния, изискан интериор е приятно и удобно, докато багажникът от 520 л осигурява гъвкаво товарно пространство с минимално проникване на батерията.

Често задавани въпроси

Хибридните и Plug-in хибридните автомобили използват същата доказана технология Toyota Hybrid Synergy Drive, но между тях има и някои съществени разлики.

Plug-in хибридните автомобили на Toyota се отличават със значително по-висок капацитет на батерията си и по-голям пробег при чисто електрическо задвижване (EV) достигащ 75 км. Plug-in хибридите могат да се зареждат от външен източник на електричество, като домашен контакт, специално предназначен wallbox или публично зарядно устройство. Честото зареждане осигурява по-висока ефективност, но Plug-in хибридите на Toyota функционират в хибриден режим, дори когато не са заредени.

Когато са в режим Hybrid, всички хибриди на Toyota превключват незабелязано между два вида задвижване – ефективен бензинов двигател и интелигентно захранване от батерия. Това предлага висока степен на гъвкавост, особено при по-дълги пътувания.

RAV4 Plug-in Hybrid е игриво отзивчив и мощен, при това осигурява приятно изживяване при шофиране. Той ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,0 секунди благодарение на впечатляващото си сцепление и мощност от 306 к.с. по DIN.

С по-ниски емисии на CO2 и по-добра ефективност от конвенционален автомобил с двигател с вътрешно горене, RAV4 Plug-in Hybrid осигурява по-нисък разход на гориво (22 г CO2/1,0 л комбинирано). Освен това, RAV4 Plug-in Hybrid предлага всички предимства на едно невероятно чисто електрическо задвижване – от изключителен моментален въртящ момент до напълно безшумно вътрешно пространство.

Когато сте в електрически режим, вие се движите без емисии навсякъде. RAV4 Plug-in Hybrid постига пробег до 75 км (комбиниран) или до 98 км (в града).

„Спринтирайте“ до максимална скорост при електрическо задвижване от 135 км/ч (режим по подразбиране EV), дори при пълна газ*. За разстояния, по-дълги от тези покривани при чисто електрическо задвижване EV, RAV4 Plug-in безпроблемно преминава към работа в хибриден режим, комбинирайки задвижване с бензинов двигател и регенеративна енергия за батерията.

*Съответстващо на достатъчно ниво на зареждане (SOC).

Домашен контакт

Можете зареждате своя RAV4 Plug-in Hybrid от домашната мрежа (10 A).

Wall box

Бързо, надеждно и специално конфигурирано зареждане за дома/офиса е възможно чрез зарядно устройство wallbox*.

*Свържете се с вашия дилър, ако обмисляте да закупите wallbox заедно с вашия автомобил.

Публични зарядни устройства

Използвайте всички публични бързи зарядни устройства на улицата или специални места на паркинги. Можете да използвате и мрежата за зареждане на Toyota чрез приложението MyT за лесен достъп до близките зарядни станции.

Домашен контакт

Пълното зареждане отнема 7,5 часа*. С възможността да планирате времето за зареждане, можете да се възползвате от намалени разходи, ако тарифата ви за електроенергия е по-ниска през нощта или в непиковите часове.

Wallbox

Инсталирането на специален кабел и wallbox система във вашия дом осигурява оптимална скорост и безопасност, с възможност за пълно зареждане за 2,5 часа*. Можете също да контролирате и наблюдавате зареждането с помощта на приложението MyT дистанционно.

Обществени зарядни устройства

Включете автомобила в зарядно устройство, което е публично достъпно. Точно както при устройствата wallbox, батерията ще бъде напълно заредена за 2,5 часа*. Приложението MyT също ви позволява да проверите оставащото време за пълно зареждане, което е особено полезно, когато сте свързани към публично зарядно устройство.

* От 0 до 100%

Зареждайте по-често

Зареждането всеки ден ще ви помогне да извлечете максималното от възможностите за електрическо задвижване на вашия автомобил.

Плавно шофиране

Оптимизирането на вашия стил на шофиране ще подобри ефективността в електрически режим на вашия автомобил и ще позволи увеличаване на пробега.

Регенеративно спиране

Използвайте кинетичната енергия от спирането за зареждане на батерията и интуитивно намалявайте скоростта на автомобила, когато отпускате педала за „газта“.

Предварително загрейте интериора

Наслаждавайте се на перфектната температура всеки път, благодарение на дистанционно контролираното отопление. Охладете или загрейте автомобила, преди да шофирате, без изобщо да намалявате заряда на батерията.

Редовното зареждане ще ви позволи по-добро оползотворяване на възможностите на автомобила, включително постигането на по-ниски емисии и по-добри експлоатационни разходи. Въпреки това, стига вашият автомобил има гориво, можете да шофирате своя RAV4 Plug-in хибрид в хибриден режим, когато батерията е празна.

В Toyota ние създаваме всяка батерия, така че да издържи целия живот на вашия автомобил. Всяка батерия се предлага с 5-годишна /100 000 км* гаранция, а с помощта на годишна проверка Hybrid Health Check, покритието може да се увеличи до 10 години.

* Което настъпи по-скоро

ГАЛЕРИЯ RAV4 PLUG-IN HYBRID