1. Discover Toyota
 2. Gazoo racing
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Амбицията да преминеш отвъд границите

В продължение на повече от 60 години ние многократно прекрачвахме границите на възможностите на нашите автомобили и екипи в автомобилния спорт. Чрез изграждането на нови технологии и решения в екстремни условия на конкуренция, ние продължаваме да създаваме иновации в стремежа си да правим все по-добри автомобили. От усъвършенствани хибридни технологии до експериментална водородна мощност, ние се ангажираме да ускорим развитието на устойчиви моторни спортове, за да донесем радост и вълнение на нашите фенове и клиенти сега и в бъдеще.

Не само за спорт

Мразим да губим. И все пак именно този опит и страстта ни към нови предизвикателства ни правят по-силни. Като многократни шампиони в редица моторни спортове от най-високо ниво, нашето развитие се ръководи от екстремни условия и най-трудните пътища. Тук ние оформяме нашите хора, нашите продукти и създаваме ново поколение автомобилни фенове.

 • СВЕТОВЕН РАЛИ ШАМПИОНАТ (WRC)

  След чиста победа от WRC титли през 2021 г. TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team се впуска в новата ера Rally 1, жаден за още. С изцяло новия GR Yaris Rally 1 с хибридно задвижване, който е начело на нашето предизвикателство, ние сме готови да надскочим границите на най-трудните рали етапи в света.

 • СВЕТОВЕН ШАМПИОНАТ ЗА ИЗДЪРЖЛИВОСТ (WEC)

  След като спечели историческа четвърта поредна победа в 24-те часа на Льо Ман и стана първият световен шампион на Hypercar през 2021 г. TOYOTA GAZOO Racing продължава да прави иновации и да усъвършенства представянето на чупещия рекорд GR010 Hybrid, готов за епични предизвикателства на хоризонта.

 • СВЕТОВЕН РАЛИ-РЕЙД ШАМПИОНАТ (W2RC)

  Като победители в най-тежкото състезание в света през 2019 г. TOYOTA GAZOO Racing започна новата ера W2RC в грандиозен стил, с победа в откриващото сезон 2022 рали Дакар, най-добрият тест за качество, издръжливост и надеждност. Без проблеми, това е, за което е роден страхотният GR DKR Hilux T1+.

 • GR86. Това GR чувство

  Отворете вратата към вълнуващия свят на GR и се подгответе да изпитате истинския Waku-Doki. Със стил, повлиян от TOYOTA GAZOO Racing, лекият GR86 съчетава мощност от 2,4-литров предно разположен боксер двигател с пъргаво, ангажиращо управление със задвижване на задните колела. Резултатът? Чисто, разтърсващо вълнение зад волана.

 • GR YARIS. Безкрайно въодушевление

  GR Yaris не е нормален хечбек. Разработен съвместно с TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, той е роден от WRC, за да внесе технологии и опит в моторните спортове на пътя. Съчетавайки лека каросерия, мощен 1,6-литров турбо двигател и усъвършенствана система GR-FOUR 4WD, той доставя безкрайно въодушевление при всяко шофиране.

 • TOYOTA GR SUPRA. За усещането

  Завръщайки се след 17-годишно отсъствие, емблематичното име Supra отново оглавява гамата GR. С производителност, усъвършенствана от TOYOTA GAZOO Racing, това е спортен автомобил в най-чистата му форма; балансът на теглото е 50/50, разположението със задно задвижване и ангажиращите двигатели осигуряват вълнуваща комбинация от мощност и пъргавина на пътя и пистата.

За шофьори, които обичат да шофират

Открийте вълнуващата серия GR. Чисти спортни автомобили, родени от ДНК на моторните спортове.
Разгледайте серията GR

Отношение към всеки детайл

Открийте елегантната гама GR SPORT. Вдъхновен от TOYOTA GAZOO Racing, за да внесе стил в ежедневието.
Разгледайте GR SPORT

Играта започва

Чрез електронните моторни спортове ново поколение геймъри по света могат да се свържат с нашите вълнуващи моторни спортове и спортни коли – независимо дали става въпрос за бързи часовници в eSports WRC или се наслаждават на епични битки от врата до врата в глобалната TGR GT Cup – и да играят ключова роля в създаването на все по-добри коли в реалния живот.

Пренесете страстта си отвъд пътя

Състезателната колекция TOYOTA GAZOO има по нещо за всеки търсач на силни усещания. Независимо дали сте ядосани по нашите стремежи към WEC и WRC, или сте запалени по нашата вълнуваща GR гама, няма ограничение за тази високотехнологична маркова колекция. Време е да покажете истинския си цвят.