1. New Cars
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Camry

ОТВЕЖДА ХИБРИДНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДРУГО НИВО

От

69490.0

Цена от
69490.0
(вкл. ДДС)

5.3 л/100км

WLTP разход

120 г/км

WLTP емисии

67.0 dB(A)

Ниво на шум

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.

1. Избери двигател
1. Избери двигател

1 Опции

1 Опции

 • 2,5 л. хибрид Хибрид

  Автоматична безстепенна (предно предаване) | 4X2

  Детайли Скрий

  5.3 (л/100км)

  WLTP разход

  67.0 (dB(A))

  Ниво на шум

  120 (г/км)

  WLTP емисии

  Детайли Скрий

2. Избери ниво на оборудване
2. Избери ниво на оборудване

4 Опции

4 Опции

Новата Toyota camry

Хибридна мощност, която изостря сетивата

Задвижван от тих, 2,5-литров бензинов двигател, като част от самозареждаща се хибридна система, осигуряващ изобилие от въртящ момент при ниски обороти, изключителна мощност при високи, съчетани с невероятна тяга и безгрижно ускорение.

Разработен да бъде във фокус

Съчетаващ елегантността на висококачествен салон с изявена динамика, Camry Hybrid излъчва истинско присъствие на пътя. Този красиво скулптуриран автомобил има изключително здраво купе, нискоразположен преден капак за осигуряване на по-добра видимост и се предлага с гама от елегантни външни цветове, които ще карат хората да обръщат глави след него при всяко пътуване.

Спокойно място за изостряне на мисълта

Модерният кокпит осигурява по интелигентен начин голямо пространство, с "плаващ" 9-инчов сензорен екран на инфоразвлекателната система, създаден за по-ергономично шофиране. Този мултимедиен екран прави лесно всичко от което се нуждаете, включително навигация, музика, съвместимост с Apple CarPlay™ и Android Auto™. А с приложението MyT, можете да се свържете и да останете в контакт с вашия Camry Hybrid, отваряйки си свят от възможности.

камри седан ГАЛЕРИЯ