1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Proace
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
ХАЙДЕ НА РАБОТА
Плъзни Пропусни
Хайде на работа

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ PROACE

ГОТОВ ЗА ВСЯКА РАБОТА

Работете по-интелигентно с гамата ванове Proace на Toyota. С просторен и адаптивен интериор, достатъчно голям за всякакви товари, те ще са до вас за да ви подкрепят – работа след работа, доволен клиент след доволен клиент. С елегантен нов дизайн с интегрирани светлини. Никога не е имало по-добро време за работа с Proace.

63 650 лева с ДДС

586.18 лева без ДДС

Възможности за електрическо или задвижване с ДВГ
Точният размер за вас
Винаги свързан
Вашият мобилен офис
Toyota Professional
НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАС
Независимо дали търсите специален застрахователен продукт, експресно сервизно обслужване или пътна помощ, Toyota Professional е вашият бизнес партньор за лекотоварни автомобили. Нашата широка гама от услуги е тук, за да отговори на всички ваши бизнес нужди.

Toyota Relax

Нашата гаранция Toyota Relax осигурява пълно спокойствие. Всяка нова и употребявана Toyota се предлага с 3-годишна гаранция, последвана от 12 месеца / 15 000 км допълнителна гаранция с всяко обслужване*. *До 10 години или 185 000 км, което от двете настъпи първо.

Финанси и застраховане

Toyota Professional Leasing предлага индивидуално финансиране и лизинг за бизнеса, плюс набор от застрахователни решения Toyota Professional Insurance, съобразени с вашите нужди.
Вашите възможности
PROACE ЗА ВСЯКА ЗАДАЧА
Няма две еднакви работни места. От каквото и да се нуждаете, изцяло новата Toyota Proace е готова да ви помогне. Предлага се в две дължини и четири варианта на каросерията, като по този начин покрива всяка комбинация от пътници и товар. Proace комбинира лесен достъп с капацитет да се справи с всичко, с което решите да го предизвикате.
Практичност и удобство
ВИНАГИ НА ВАША СТРАНА
Благодарение на своята интелигентен и адаптивен дизайн, новият Proace Van разполага с удобен интериор, мобилен офис, когато имате нужда от него и практично, достъпно товарно пространство, за да ви помогне да вършите повече неща по-лесно. Независимо дали сте в движение или получавате имейли, направете го удобно и по-бързо с Proace.

ВЗЕМЕТЕ ВСИЧКО, БЕЗ УСИЛИЕ

Лесният достъп прави товаренето и разтоварването лесно, а с щедрия полезен товар на Proace нищо за превоз не е твърде голямо. Теглене? Със своето мощно и плавно задвижване Proace Van Full Electric предлага най-добрия в класа капацитет за теглене.

НАДГРАДЕТЕ ВАШИЯ ОФИС

Опцията Smart Cargo на Proace разполага със седалка за двама души и гъвкаво решение за мобилен офис – удобна масичка за лаптоп, която се разгъва и става друга пътническа седалка, когато имате нужда от нея.

ПРОСТРАНСТВО, КОЕТО РАБОТИ

Удобно разположено в предната седалка, опционалното решение за съхранение под седалката на Proace ви предлага място, в което да поставите оборудване и ежедневни вещи*. *Капацитетът за съхранение е намален, когато се използва опцията Smart Cargo.

ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ДА ВИ ДАВА КОНТРОЛ

10-инчовият напълно дигитален комбиниран уред в дисплея на Proace е ясен, изчерпателен и ергономичен. Същевременно 10-инчовият мултимедиен сензорен екран е вашият портал за лесни разговори при пътуване, точна навигация и удобството на MyToyota Connected Services.

Задвижвания
СИЛАТА НА ИЗБОРА

Каквито и да са вашите изисквания, Proace може да ви предложи подходящо задвижване. Изберете между два варианта на дизелов двигател или неуморима и отзивчива електрическа мощност. С своите нулеви емисии, Proace Van Full Electric е икономичен за експлоатация и лесен за шофиране благодарение на e-toggle.

ЕЛЕКТРИФИЦИРАЙТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС

Предлага се с две опции за батерии, 50 кВтч и 75 кВтч, осигуряващи пробег от съответно до 224 км и до 350 км. Proace Electric е до вас, колкото и дълъг да е денят ви.

СИЛАТА ДА СТИГАТЕ ПО-ДАЛЕЧ

Задвижван от авангардни дизелови двигатели съчетани с механична или автоматична трансмисия, новият Proace предлага превъзходна управляемост и ефективност за движение на дълги разстояния.

Предлага се с две опции за батерии, 50 кВтч и 75 кВтч, осигуряващи пробег от съответно до 224 км и до 350 км. Proace Electric е до вас, колкото и дълъг да е денят ви.

Капацитет на батерията
50 кВт или 75 кВтч
Ел. пробег (EV)
Ел. пробег (EV)
Мощност
136 к.с

Задвижван от авангардни дизелови двигатели съчетани с механична или автоматична трансмисия, новият Proace предлага превъзходна управляемост и ефективност за движение на дълги разстояния.

Двигатели
1.5 и 2.0 дизел
Мощност
до 177 к.с.
Разход на гориво
7,2-7,7 л/100 км
CO2
189-202 г/км
Нива на оборудване
Разгледайте характеристиките

Comfort

Комфортът и удобството са от значение, когато работите дълги дни. Предлага се с опция за 10' All in One мултимедийна система.

  • Smart Cargo - система за дълги предмети
  • Пакет от системи за активна и пасивна безопасност
  • Опция за избор между две дължини L1 и L2
  • Заден парктроник   
ИНТЕРЕСУВАТЕ ЛИ СЕ ОТ НОВИЯ PROACE?
Можете да се свържете с вашия местен център на Toyota Professional или да регистрирате интереса си, като кликнете върху връзката по-долу