1. New Cars
  2. SUV & 4x4
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

НОВИТЕ СУПЕРГЕРОИ СА ТУК

SUV ГАМАТА НА TOYOTA

“Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?” Удивително е как през тези надъхващи фрази продължават да звучат все по-актуално с всеки изминат ден. Всичко останало е оправдание - да изберете относителната сигурност на скуката, да останете в застоя, услужливо наричан “зона на комфорт”. Искате ли да не пилеете, а да печелите време? Да продължавате смело, вместо да се отказвате? Да откривате, вместо да се изгубвате? Искате ли пълноценен живот, изпълнен с приключения и спиращи дъха моменти?

 

Новите супергерои са тук. Сега изберете кой е вашият

“Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?” На тези два въпроса имаме цели четири отговора. Какво да се прави, суперсилите просто са заложени генетично в Toyota SUV. Всеки един от нашите автомобили е създаден, за да се превърне в легенда. Сигурност? Разчитайте на тях. Енергия? Имате я. Стил? Гарантираме, че всеки ще ви забележи. За вас сме оставили най-важното, но и най-лесното: изборът. Новата сензация Higlander Hybrid, самочувствието на атлетичния C-HR GR Sport, неуморното вдъхновение на RAV4 Black Edititon или световната слава на Land Cruiser? С новите Toyota SUV супергерои не можете само едно: да сбъркате.

Highlander Hybrid

Highlander Hybrid идва при вас голям и просторен, “само” със седем места: кого ще вземете с вас по пътя към най-новото си приключение? Всички ще се обръщат с въздишка след вас, защото той сияе на пътя и с елегантното си излъчване и впечатляващи 20-цолови алуминиеви колела. Новата гордост на нашите инженери, постигнал почти съвършен баланс между мощност и вредни емисии. Супергероят е вече тук и очаква твоето предизвикателство.

Повече за Highlander Заявете пробно шофиране

C-HR GR Sport

C-HR GR Sport не е просто проектиран, той е рисуван. Когато спирате пред галерията за модерно изкуство, вероятно ще го сметнат за част от изложбата. Няма паркинг или път, на който той не изпъква. Лесно покорява града, но ако активният ви начин на живот го изисква, ще ви телепортира и пред чайната до любимата ви ски-писта. Повярвайте, под артистичната външност се крие вашият верен звяр, изпълнен със здравословно количество спортна злоба.

Повече за C-HR Заявете пробно шофиране

RAV4 Black Edition

RAV4 Black Edition e сбъднатата мечта на компанията или семейството ви. Внушителното му присъствие е съчетано с благородна осанка, а черният цвят всява респект на всяка пътна карта. Маневрен и пъргав, той е решен да покори всеки път и дестинация, които му зададете, а за енергията му твърдят, че е неизчерпаема. Класически Toyota SUV, с който всеки завой и тесен път се съобразяват. Готов да вдъхне увереност на всеки във всяка ситуация.

Повече за RAV4 Заявете пробно шофиране

Land Cruiser

Land Cruiser е добродушният великан, за когото не е проблем да завладее света всеки ден. Повярвайте, макар и известен на всеки паралел и меридиан, той не е получил нищо даром. Всеки детайл в него има една и съща мисия: безопасност и комфорт на проходимостта. Не се подвеждайте по размера: този всъдеход разполага с прецизен ум и е оборудван с всички интелигентни системи, асистиращи шофьора насред всяка една стихия. Този SUV e живото доказателство, че истинска легенда не се става просто така, за ден.

Повече за Land Cruiser Заявете пробно шофиране

Разгледайте SUV гамата

Aygo X
От 25 900,00 лв.
Aygo X Joy
Yaris Cross
От 36 990,00 лв.
Yaris Cross Light B-SUV 5 doors
Toyota C-HR
От 51 360,40 лв.
Toyota C-HR Center SUV
RAV4
От 55 980,00 лв.
RAV4 Comfort SUV
RAV4 Plug-in Hybrid
От 102 480,00 лв.
RAV4 Plug-in Hybrid Style SUV
Highlander
От 101 480,00 лв.
Highlander Executive SUV
Land Cruiser 150
От 103 980,00 лв.
Land Cruiser 150 Comfort SUV
Hilux
От 71 480,00 лв.
Hilux Comfort Пикап - двойна кабина

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?carType=a605f1fd-2552-4d5f-9f18-984c2dd5bf07