1. New Cars
  2. SUV & 4x4
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Новите супергерои са тук

SUV гамата на Toyota

“Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?” Удивително е как през тези надъхващи фрази продължават да звучат все по-актуално с всеки изминат ден. Всичко останало е оправдание - да изберете относителната сигурност на скуката, да останете в застоя, услужливо наричан “зона на комфорт”. Искате ли да не пилеете, а да печелите време? Да продължавате смело, вместо да се отказвате? Да откривате, вместо да се изгубвате? Искате ли пълноценен живот, изпълнен с приключения и спиращи дъха моменти?

 

Новите супергерои са тук. Сега изберете кой е вашият

“Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?” На тези два въпроса имаме цели четири отговора. Какво да се прави, суперсилите просто са заложени генетично в Toyota SUV. Всеки един от нашите автомобили е създаден, за да се превърне в легенда. Сигурност? Разчитайте на тях. Енергия? Имате я. Стил? Гарантираме, че всеки ще ви забележи. За вас сме оставили най-важното, но и най-лесното: изборът. Новата сензация Highlander Hybrid, самочувствието на атлетичния C-HR GR Sport, неуморното вдъхновение на RAV4 Black Edititon или световната слава на Land Cruiser? С новите Toyota SUV супергерои не можете само едно: да сбъркате.

SUV автомобили

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X води пътя за електрическото производство. Мощната конструкция и динамичен SUV дизайн се съчетава с най-доброто в класа задвижване на всички колела и отлична електрическа гама. Иновативен и ефективен, надеждният bZ4X осигурява изключителна дълготрайност на батерията за по-голямо спокойствие.

Повече за Toyota bZ4X Заявете пробно шофиране

Highlander Hybrid

Highlander Hybrid идва при вас голям и просторен, “само” със седем места: кого ще вземете с вас по пътя към най-новото си приключение? Всички ще се обръщат с въздишка след вас, защото той сияе на пътя и с елегантното си излъчване и впечатляващи 20-цолови алуминиеви колела. Новата гордост на нашите инженери, постигнал почти съвършен баланс между мощност и вредни емисии. Супергероят е вече тук и очаква твоето предизвикателство.

Повече за Highlander Заявете пробно шофиране

C-HR GR Sport

C-HR GR Sport не е просто проектиран, той е рисуван. Когато спирате пред галерията за модерно изкуство, вероятно ще го сметнат за част от изложбата. Няма паркинг или път, на който той не изпъква. Лесно покорява града, но ако активният ви начин на живот го изисква, ще ви телепортира и пред чайната до любимата ви ски-писта. Повярвайте, под артистичната външност се крие вашият верен звяр, изпълнен със здравословно количество спортна злоба.

Повече за C-HR Заявете пробно шофиране

RAV4 Adventure

Безкомпромисно уверен, усъвършенстван и ефективен, RAV4 Adventure идва с невероятен дизайн, създаден за всяко пътуване. Поемете по градските пътища с 19” колела и по-широки арки на калниците. Покорете предизвикателните пътни условия със специални предни и задни предпазни кори. 

 

Повече за RAV4 Заявете пробно шофиране

Land Cruiser

Land Cruiser е добродушният великан, за когото не е проблем да завладее света всеки ден. Повярвайте, макар и известен на всеки паралел и меридиан, той не е получил нищо даром. Всеки детайл в него има една и съща мисия: безопасност и комфорт на проходимостта. Не се подвеждайте по размера: този всъдеход разполага с прецизен ум и е оборудван с всички интелигентни системи, асистиращи шофьора насред всяка една стихия. Този SUV e живото доказателство, че истинска легенда не се става просто така, за ден.

Повече за Land Cruiser Заявете пробно шофиране

Разгледайте пълната гама на Тoyota suv автомобили

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?carType=a605f1fd-2552-4d5f-9f18-984c2dd5bf07