1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Yaris Cross
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
ВСЕКИ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА
Плъзни Пропусни

НОВИЯТ YARIS CROSS

НЕКА НИЩО НЕ ВИ ЗАДЪРЖА

В един свят на вълнуващи възможности, Yaris Cross е автомобил, който никога не спира. Той ви предлага управляемостта на градски модел и добавя функционалността, технологиите и позицията на шофиране на един SUV. Новият Yaris Cross ви осигурява свободата да правите всичко със стил и без стрес.

Уверено присъствие
Изключителна свързаност
Динамична хибридна система
Технология, която защитава
100% Hybrid
ХИБРИД НА КОЙТО МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ

Поемете на път с хибридното задвижване на Toyota. Двете предлагани самозарядни хибридни системи, ви осигуряват спокойствие и увереност, съчетавайки хармонична работа с изключителна ефективност. Не се ограничавайте – Yaris Cross притежава енергията да ви отведе там където пожелаете.

HYBRID 130

Предлагащо шофиране без компромис, хибридното задвижване HYBRID 130 винаги осигурява енергия както за оживените градски улици, така и за движение без проблеми по магистрала. 

HYBRID 115

Изключително ефективен и идеален за шофиране в града, HYBRID 115 предлага достъпно хибридно задвижване. 

Предлагащо шофиране без компромис, хибридното задвижване HYBRID 130 винаги осигурява енергия както за оживените градски улици, така и за движение без проблеми по магистрала. 

Задвижване
HYBRID 130
Мощност
130 к.с.
Разход на гориво
4,5 – 5,4 л/100км
Ниски емисии
103-122 г/км CO2

Изключително ефективен и идеален за шофиране в града, HYBRID 115 предлага достъпно хибридно задвижване. 

Задвижване
HYBRID 115
Мощност
116 к.с.
Разход на гориво
4,4 – 5,0 л/100км
Ниски емисии
100-117 г/км CO2


ОТКРИЙТЕ НОВИЯ
TOYOTA YARIS CROSS 

Показаните нива на оборудване и цветове на екстериора може да не са представителни за гамата. Спецификациите може да варират в зависимост от пазара.

Дизайн
СТИЛ, КОЙТО СЕ ОТЛИЧАВА
Интелигентният дизайн прави градското шофиране лесно. Компактен по размер, но с позиция на шофиране на SUV модел, Yaris Cross е роден за града. Интериорът му е просторен и многофункционален, а солидната външност казва всичко: това е малък автомобил с големи амбиции.

МОЩЕН ДИЗАЙН

Иновативната двуцветна комбинация от цвят Каки с черен покрив създава ярко изразен характер, перфектно допълвайки солидната SUV стилистика.

ПРОПОРЦИИ С ПРИСЪСТВИЕ

Ключови за самоуверената визия на SUV са 18-инчовите колела на Yaris Cross, които са част от оборудването на нивата ELEGANT, PREMIERE и GR SPORT.

СЕДНЕТЕ ВИСОКО, ЧУВСТВАЙТЕ СЕ ДОБРЕ

Повишавайки увереността и цялостния обзор в трафика, високата позиция на седене е от ключово значение за безопасното шофиране без стрес.

ФУНКЦИОНАЛНО ПРОСТРАНСТВО

Със своя просторен интериор, новият Yaris Cross ви осигурява свободата да бъдете спонтанни. Активирана с движение с крак под автомобила, електрически задвижваната врата на багажника на GR SPORT позволява лесно поставяне на предмети.

РАЗЛИКАТА Е В ДЕТАЙЛИТЕ

Оборудването на интериора на PREMIERE и шевовете на седалките отразяват целенасочения стил на автомобила, свързвайки хармонично интериора с външността.

Електрифицирана енергия: отговори на вашите въпроси

Toyota започна своята хибридната революция преди повече от 25 години и продължава да се стреми към свят с по-ниски емисии. Хибридите комбинират електрическо задвижване с мощни бензинови двигатели за постигане на съчетание от динамика, икономичност и спокойствие.

Преминавайки плавно от задвижване от двигател с вътрешно горене към ефективно електрическо задвижване и обратно, хибридните автомобили включват два източника на енергия: бензинов двигател и електрически мотор.

Хибридите могат да използват електричество, за да потеглят и дори да се движат със скорост до 50 км/ч. Тъй като повечето хибриди на Toyota са самозареждащи се, когато батерията се изтощи, излишната мощност от двигателя я зарежда отново.

Хибридите разполагат с новаторска технология за самозареждане на батерията. Те са известни като „хибридно-електрически“ превозни средства, защото имат два източника на енергия. Това означава, че за разлика от чисто електрическите автомобили и Plug-in хибридите, не е нужно да ги включвате в електрическата мрежа, за да заредите батериите им.

Пионерната технология в хибридите на Toyota е създадена с идеята да издържи през целия живот на автомобила. Всъщност някои механични елементи като съединител, алтернатор и стартер напълно липсват, с което допълнително се намалява рискът от непредвидени разходи в бъдеще. Освен това, всички хибридни компоненти, включително хибридната батерия, се покриват от 5-годишна/100 000 км* гаранция на Toyota от нов автомобил. * Което настъпи по-скоро.

Има три типа хибридни електрифицирани превозни средства: автомобили с мек хибрид, пълен хибрид и Plug-in хибриди. Автомобилите с мек хибрид използват своите електрически двигатели само за поддържане на двигателя по време на ускорение и движение, тъй като електрическият мотор не може да захранва автомобила сам. В пълния или още самозареждащ се Toyota Hybrid можете да се насладите на чиста електрическа енергия за до 80% от вашите градски пътувания, със скорост до 50 км/ч. Plug-in хибридите работят по същия начин като хибридите, но с батерия с по-висок капацитет за по-добра електрическа производителност. Научете повече за хибридите
Технологии
ВИНАГИ СВЪРЗАН
Yaris Cross ви дава възможност да разчитате на интуитивна технология. Осигурете своя дигитален живот при пътуването, благодарение на Toyota Smart Connect, включващ безжична връзка и 10,5-инчов сензорен екран. А с 12,3-инчовия дигитален комбиниран уред на водача, облачна навигация и софтуерни актуализации на живо вие винаги сте една крачка напред.

ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ, ВАШИЯТ ПЪТ

Дигиталният кокпит ви показва всичко, което трябва да знаете, бързо и ясно, включително скорост, ниво на енергия в хибридната система и избран режим на шофиране.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ

Yaris Cross ви предлага технологии, които улесняват живота, включително безжична свързаност, гласов контрол, облачна навигация и актуализации по въздуха. Постигайте повече по по-лесен начин.

ВАШИЯТ ТЕЛЕФОН Е КЛЮЧЪТ

Със Smart Digital Key вашият телефон може да отключи вашия Yaris Cross, без да е необходимо да го изваждате от джоба или чантата си.

ВСИЧКО С ЕДИН ПОГЛЕД

12,3-инчовият дигитален комбиниран екран ви осигурява важен контрол, като всичките ви ключови данни за шофиране са точно там, където ви трябват, и се показват по начина, по който искате.

Безопасност
TOYOTA T-MATE – С ВАС ЗА ПО-БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ
За водещи в класа функции за безопасност, новият Yaris Cross е оборудван с T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането по-безопасно, независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате. T-Mate се грижи да сте винаги в сигурни ръце. По-долу е изброена селекция от определени системи.