1. Toyota Used Car insurance
 2. Auto Kasko insurance
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Автомобилна застраховка Каско

Доброволната застраховка Каско, предлагана в официалните представителства на Toyota, покрива комбинация от рискове за оптимална защита на всеки употребяван автомобил. При желание можем да добавим допълнителни покрития и решения съобразно възрастта на вашия употребяван автомобил и продължителността на застраховката.

Изберете пълна защита на своя употребяван автомобил със застраховка Каско

Пътувайте по-сигурно

Осигурява пълна защита еднакво за Toyota употребявани автомобили с гаранция и всички автомобили втора употреба от дребни наравяния до по-сериозни увреждания.

Шофирайте по-спокойно

Съдействие при регистрация на застрахователно събитие и оглед на щетите. Ремонт в официален сервиз на марката или доверен сервиз на застрахователя.

Изберете застраховател и покритие

Застрахователни пакети в зависимост от вашите конкретни нужди.

Предимства

 • Пълна защита за вашия употребяван автомобил
 • Работим с широка гама застрахователни партньори, за да осигурим най-добрите условия за покритие и цена
 • Сами избирате нивото на покритие в зависимост от вашите конкретни нужди
 • Без извършване на огледи при подновяване на застраховката при същия застраховател;
 • Възможност за разсрочено  плащане на застрахователната премия на вноски;
 • Напомняне за всяка предстояща вноска
 • Безплатна доставка на документите
 • Широка мрежа от официални сервизи на марката Toyota и избор на доверен сервиз на застрахователя за други марки автомобили;

 

Основни покрития

 • Пътно-транспортно произшествие
 • Кражба или грабеж на автомобила
 • Пожар и експлозия от техническа неизправност
 • Увреждане в резултат на природни бедствия и тежки метеорологични условия
 • Щета на паркинг
 • Злоумишлени действия на трети лица

Съвети за закупуване на застраховка "Каско"

Току-що сте взели употребяван автомобил на лизинг и търсите най-добрия начин да го защитите. Автомобилната застраховка "Каско" е най-добрият начин да си осигурите спокойствие, знаейки, че автомобилът ви е напълно защитен в случай на произшествие или друг инцидент.

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да започнете:

Застрахователната стойност към датата на сключване на застраховката е определяща за застрахователното обещетение, което ще се изплати в случай на тотална щета или кражба на автомобила.

При частични щети  застрахователят ще определи размера на застрахователното обезщетение на база опис на уврежданията, изготвен при огледа на пострадалия автомобил.

Застрахователното обезщетение при частична повреда може да бъде изплатено въз основа на изготвената експертна оценка или щетите по вашия автомобил ще бъдат отстранени в официален или доверен сервиз.

Застраховката "Каско" може да ви предпази от различни рискове, включително кражба, грабеж, умишлен палеж или злоумишлени действия на трети лица.

Не всички застрахователи предлагат едно и също покритие, затова е важно да сравните полиците и цените, преди да вземете решение.

Не искате да прекалявате с разходите, но също така трябва да сте сигурни, че имате достатъчно покритие в случай на произшествие.

Не на последно място проучете репутацията на застрахователната компания и обслужването на клиентите. Искате да сте сигурни, че работите с компания с добра репутация, която ще бъде на ваше разположение, ако нещо се случи.

При настъпване на застрахователно събитие застрахованият трябва своевременно да уведоми застрахователя и по безспорен начин да докаже наличието на застраховка и настъпването на събитието, основание за претенцията.

Застраховката Каско на употребяван автомобил може да ви помогне и ако автомобилът ви е повреден или откраднат. Тя може да ви осигури застрахователно обезщетение, което ще ви помогне да покриете разходите за ремонт или замяна.

Не чакайте да се случи нещо с вашия автомобил, за да започнете да мислите за неговото застраховане. Защитете инвестицията си още днес и си осигурете максимална защита за вашия автомобил.

Какво да направя при щета?

Случило ви се е малко произшествие - няма проблем. Автомобилът ви е покрит от застраховка Каско и можете да се отпуснете, а ние ще се погрижим за всичко останало. Но какво трябва да направите, когато претърпите щета?

Ето няколко съвета:

– Не забравяйте да се обадите на номер 112 и да съставите протокол. Това е важно за целите на застраховането.

– Не забравяйте да поискате пълна информация за контакт с другия водач, включително неговата застрахователна компания.

– Снимайте щетите по двата автомобила. Това ще помогне в процеса на предявяване на застрахователен иск.

– Ако има някакви щети по обществено имущество, не забравяйте да документирате и тях.

– След възникване на събитието, трябва да се свържете с вашия застраховател на посочените в полицата телефони, за да получите указания за следващите ви действия.

Следването на тези стъпки ще направи процеса на завеждане на щетите много по-гладък и ще ви помогне за тяхното отстраняване, знаейки, че автомобилът ви е напълно покрит.