1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. ИСТОРИЯТА НА ДАМАЛЕС МУКАКА
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИСТОРИЯТА НА ДАМАЛЕС МУКАКА

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

Възможно ли е страстта да направи възможна промяната, която всички смятат за невъзможна? Чрез образование, семейно планиране и непоклатима воля, Дамалес Мукака и нейният екип са променили живота на много хора, помагайки за овластяването на жените в Замбия.

Дамалес Мукака работи като медицинска сестра в неправителствената организация Marie Stopes в Замбия. Заедно със своя екип тя се бори за еманципацията на жените в цялата страна, за да им даде възможност да избират самостоятелно своя път и по този начин да могат да реализират мечтите си. От оживения град до най-малките села, до най-отдалечените места в Замбия, Дамалес допринася за овластяването на жените в цялата страна.

Чрез насърчаване на младите хора да участват по-активно в живота на страната и чрез подобряване на образованието, Дамалес е решена да окаже влияние в обществото, което може да промени не само живота на отделните жени, но и на Замбия и на целия свят.

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Вижте предишните епизоди на Целeустремените (Opens in new window).