1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Proace Max
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
ХАЙДЕ НА РАБОТА
Плъзни Пропусни
Хайде на работа

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ PROACE MAX

ГОТОВ ЗА ВСЯКА РАБОТА

Със своя огромен полезен товар и множество конфигурации, универсалният нов Proace Max допълва най-модерната гама от ванове на Toyota. Предлаган се в три различни дължини на каросерията, три височини на каросерията и с електрическо или дизелово задвижване, той осигурява безкрайни възможности. Удобен за товарене, Proace Max е вашият нов работен партньор без ограничения.

Възможности за електрическо или задвижване с ДВГ
Точният размер за вас
Винаги свързан, винаги на разположение
Вашият мобилен офис
Toyota Professional
НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАС
Независимо дали търсите заместващи ванове, застраховка, експресно сервизно обслужване или пътна помощ, Toyota Professional е вашият бизнес партньор за лекотоварни автомобили. Нашата широка гама от услуги е тук, за да отговори на всички ваши бизнес нужди.

Toyota Relax

Нашата гаранция Toyota Relax осигурява пълно спокойствие. Всяка нова и употребявана Toyota се предлага с 3-годишна гаранция, последвана от 12 месеца / 15 000 км допълнителна гаранция с всяко обслужване*.
*До 10 години или 185 000 км, което от двете настъпи първо.

Финанси и застраховане

Toyota Professional предлага индивидуално финансиране и лизинг за бизнеса, плюс набор от застрахователни решения, съобразени с вашите нужди.
Вашите възможности
PROACE MAX ЗА ВСЯКА ЗАДАЧА
Няма две еднакви работни места. От каквото и да се нуждаете, Proace Max е готов да ви помогне. Предлаган с три височини и три дължини на каросерията като фургон, той дава възможност за широк избор от възможности за товарене. А с възможности за избор на остъклен ван, двойна кабина и готови за оборудване версии платформа Proace Max покрива всички възможни ваши нужди.
Практичност и удобство
ВИНАГИ НА ВАША СТРАНА
Със широтата на пространството от което се нуждаете, Proace Max предлага интелигентен интериорен дизайн, който осигурява удобство и ергономичност. Независимо дали сте в движение или получавате имейли, направете го удобно и по-бързо с Proace Max.

ВЗЕМЕТЕ ВСИЧКО, БЕЗ УСИЛИЕ

Товарният обем от 17 m³ и удобният достъп правят товаренето лесно. С място за пет европалети, нисък праг на товарното отделение и отваряне на вратите на 270°, никоя работа не е твърде голяма. Освен това мощният Proace Max може да тегли всеки товар.

УДОБНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ РАБОТНО ПРОСТРАНСТВО

С гъвкаво решение под формата на мобилен офис, Proace Max се отличава с просторен интериор и предлага богатство от удобни функции, включително безжична зарядна система за телефон.

ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ДА ВИ ДАВА КОНТРОЛ

Дисплеят на кабината на Proace Max е ясен и лесен за четене, докато ергономичният и бързо реагиращ мултимедиен сензорен екран е вашият портал за разговори в движение, навигация без стрес и удобството на свързаните услуги MyToyota Connected Services.

УДОБНО СЪХРАНЕНИЕ

Място за съхранение винаги е необходимо. Безопасните и сигурни отделения за съхранение под седалката на Proace Max са идеални за ежедневни вещи.

Задвижвания
ИЗБЕРЕТЕ КАК ДА РАБОТИТЕ

Каквито и да са вашите изисквания, Proace Max ви предлага подходящо задвижване. Изберете от гама дизелови двигатели с механични или автоматични трансмисии или електрическо задвижване. С нулеви емисии, Proace Max Electric е икономичен за експлоатация и лесен за работа.

ЕЛЕКТРИФИЦИРАЙТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС

С пикова мощност от 270 к.с. и батерия с капацитет от 110 кВтч за до 420 км пробег, Proace Max Electric е неуморен изпълнител на вашите желания. 

СИЛАТА ДА СТИГАТЕ ПО-ДАЛЕЧ

Задвижван от авангардни дизелови двигатели, съчетани с механична или автоматична трансмисия, новият Proace Max предлага превъзходна управляемост и ефективност за движение на дълги разстояния.

С пикова мощност от 270 к.с. и батерия с капацитет от 110 кВтч за до 420 км пробег, Proace Max Electric е неуморен изпълнител на вашите желания. 

Капацитет на батерията
110 кВтч
Ел. пробег (EV)
до 420 км*
Мощност
270 к.с. (максимална)

Задвижван от авангардни дизелови двигатели, съчетани с механична или автоматична трансмисия, новият Proace Max предлага превъзходна управляемост и ефективност за движение на дълги разстояния.

Двигатели
2.2 дизел
Мощност
до 180 к.с.
Разход на гориво
ХХХ л/100 км
CO2
ХХХ 202 г/км
Нива на оборудване
ИЗСЛЕДВАЙТЕ ОБОРУДВАНЕТО
  • Comfort

    Комфортът и удобството са от значение. Със своите чистачки със сензор за дъжд, удобни места за съхранение под седалката и над главата, налични като опция, Proace Max предлага максимално удобство в ежедневието. Освен това той предлага и изключителни технологии и практични функции, включително камера за видимост назад с динамични насочващи линии, достъп без ключ за влизане в кабината, товарна зона с LED осветление, нисък праг и отваряне на вратите на 270°.

ИНТЕРЕСУВАТЕ ЛИ СЕ ОТ НОВИЯ PROACE MAX?
Можете да се свържете с вашия местен център на Toyota Professional или да регистрирате интереса си, като кликнете върху връзката по-долу