1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. ИСТОРИЯТА НА ENERGY OBSERVER
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИСТОРИЯТА НА ENERGY OBSERVER

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ "ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИТЕ"

Energy Observer е мечта за стабилно екологично бъдеще, превърнала се в реалност. Когато oстава без енергия при плаване в открито море, професионалният моряк Викториен Ерусард започва да се пита дали действително може да разчита на традиционните енергийни източници, за да продължава напред и измисля начин да стане напълно независим като разчита само на възобновяеми източници на енергия. Няколко години по-късно, Energy Observer вече не е мечта, а нагледен пример за възобновяема енергия.

Викториен заедно с режисьора на документални филми Джером Делафос и екипа на Energy Observer сега са на четиригодишна одисея от бъдещето, на борда на първия водороден плавателен съд в света. Но как тази неговата мечта се превърна в реалност и как жсъюност той черпи енергия от природата?

Ние се присъединяваме към екипа на Energy Observer във Венеция - град, който се превърна в символ на битката с климатичните промени.

"Целеустремените" е серия от историите на различни хора и за това каква е движещата сила в техния живот - движещата сила към победата, движещата сила към перфекционизма, движещата сила към приключението. Очаквайте още епизоди.

Освен това вижте на предишния епизод на Целеустремените с участието на удостоения с 2 звезди от Michelin готвач Ник БрилOpens in new window