1. New Cars

GR Yaris

НАКАРАЙТЕ ВСЕКИ ПЪТ ДА СЕ УСЕЩА КАТО МЯСТО ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ

От

75790.0

Цена от
лв.75 790
(вкл. ДДС)

Данните се осигуряват за целта на сравнението; моля сравнявайте разхода на гориво и емисиите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези стойности може да не отразяват резултати от шофиране в реални условия. Всички автомобили са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана тестова процедура за леки автомобили (WLTP). Данните за CO2 (и следователно данъците и крайните препоръчителни цени) може да се отличават от информацията публикувана преди 1 април 2020 г., поради промяна в официалния метод на изчисляване.

1. Изберете двигател
1. Изберете двигател

1 Опции

1 Опции

2. Изберете вашия вариант
2. Изберете вашия вариант

1 Опции

1 Опции

Състезателно родословие зад всеки ъгъл

Разработен съвместно с TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, GR Yaris ви възнаграждава с харизмата на една рали звезда. Неговата система за задвижване на четирите колела с ниско тегло GR-FOUR 4WD включва бързо реагиращ многодисков съединител и два диференциала Torsen*ограничаващи пробоксуването, които интелигентно управляват въртящия момент, подаван към всяко колело.

 

Сила, която достига нови висоти

С мощността си от невероятните 261 к.с. по DIN и 360 Нм въртящ момент, изцяло новият  трицилиндров, 1,6-литров двигател с турбопълнене осигурява изключително ускорение и реакция при подаване на газ. Включвайки използвани за първи път технологични решения от Toyota, като уникален като конструкция и материали блок, специално проектирани бутала и едноструен турбокомпресор със сачмени лагери за намаляване на масата, подобряване на реакцията на двигателя и управляемостта на автомобила, GR Yaris притежава способността да оживи всяко пътуване.

 

 

 

Оформен от динамиката

Уникалната по своя характер каросерия на GR Yaris е скулптурирана в името на аеродинамичната ефективност, а резултатът е по-ниска линия на покрива и обточен дизайн на купе. Покривът, изработен от усилени с карбонови влакна полимери, и алуминиевите панели в каросерията снижават центъра на тежестта на автомобила и намаляват теглото в името на подобряването на динамичните качества. Широката предна решетка завършва общата осанка на Yaris's GR и същевременно с това спомага за по-доброто охлаждане на спирачките и двигателя, гарантирайки че визуалното му излъчване е в унисон с жегата на състезанието. 

 

 

 

 TOYOTA GR YARIS ГАЛЕРИЯ