1. New Cars
 2. Coming soon
 3. Proace City Verso
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
ВСЕКИ ПЪТНИК ИМА ЗНАЧЕНИЕ
Плъзнете Пропуснете
ВСЕКИ ПЪТНИК ИМА ЗНАЧЕНИЕ

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ PROACE CITY VERSO

ВИНАГИ ГОТОВ, КОГАТО Е ВАЖНО

Идеален за придвижване по оживените градски улици, новият Toyota Proace City Verso предоставя големи възможности в компактен и стилен пакет. Готов, винаги когато трябва, с набор от чисто електрически задвижвания и двигатели с вътрешно горене. С различните конфигурации за седалките, възможностите с този специално създаден за превоз на хора автомобил са безкрайни.

52 990 лева с ДДС

488.00 лева без ДДС

Гъвкави електрически, бензинови и дизелови задвижвания
Изключителна свързаност
Два варианта за междуосие
Места за от 5 до 7 човека
Вашите опции
PROACE CITY VERSO ЗА ВСЯКО ПЪТУВАНЕ
Проектиран за ежедневието, интелигентният модулен дизайн позволява няколко пътнически и товарни комбинации, които да дават възможност както на лична, така и на професионална употреба. И с ниски емисии и най-добър в класа разход на гориво, Proace City Verso е безценен за градските райони.
Основно оборудване
ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ПЪТУВАНЕ
Проектиран отвътре навън, Proace City Verso е готов да отговори на вашите нужди – сега и в бъдеще. Гъвкавите седалки, дигиталният кокпит и създаденият след много анализи дизайн ви осигуряват един различен автомобил. Колкото удобен, толкова и функционален, новият компактен модел за превоз на хора на Toyota е лесен, ергономичен и свързан за вас.

ДИЗАЙН, КОЙТО ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО

Новият Proace Verso City се представя с елегантен и изчистен нов дизайн на предната част. Пронизващите Bi-LED предни светлини задават прогресивен, технически тон, подкрепен от 16-инчови алуминиеви колела и две нови опции за блестяща боя металик.

ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО

Интелигентно отварящият се прозорец на задната врата позволява лесен достъп до това което ви е нужно в багажника, дори и в най-тесните пространства.

КОМФОРТЪТ Е ВЛАСТЕЛИН

Седнете, отпуснете се и се насладете на пътуването. Независимо дали сте зад волана или си почивате като пътник, Toyota Proace City Verso ще ви радва с изисканост и просторни седалки.

ПРОСТРАНСТВО, КОЕТО РАБОТИ

За да ви помогнат да превозвате по-големи товари с до 3,5 метра дължина без проблем, седалките отпред и втория ред се сгъват за секунди.

МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Proace City Verso осигурява интуитивна свързаност с помощта на 10-инчов дигиталенo табло и ясен и отзивчив 10-инчов мултимедиен екран. Безжичен MirrorLink и два удобни USB-C порта гарантират лесна комуникация.

Задвижвания
ДИНАМИКА БЕЗ КОМПРОМИС

С два варианта на двигател и иновативно захранване с батерии, Proace City Verso ви осигурява възможност за избор. Тих и отзивчив в града, но с мигновено налична мощност, която прави и шофирането по магистрала безпроблемно, Proace City Verso  Full Electric може да измине до 330 км с едно зареждане.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БЕЗ УСИЛИЯ

Плавно, тихо и високоефективно, електрическото задвижване предлага и максимален въртящ момент в момента, в който имате нужда, за интелигентно ускорение далеч от светофари и кръстовища.  

РАЗНООБРАЗНА БЕНЗИНОВА И ДИЗЕЛОВА МОЩНОСТ

Задвижван от авангардни бензинови и дизелови двигатели, новият Proace City Verso предлага превъзходна управляемост и ефективност с неудържима способност за движение на дълги разстояния.

Плавно, тихо и високоефективно, електрическото задвижване предлага и максимален въртящ момент в момента, в който имате нужда, за интелигентно ускорение далеч от светофари и кръстовища.  

Капацитет на батерията
50 кВтч
Ел. пробег
до 330 км (+50 км)*
Мощност
100 кВт

Задвижван от авангардни бензинови и дизелови двигатели, новият Proace City Verso предлага превъзходна управляемост и ефективност с неудържима способност за движение на дълги разстояния.

Двигатели
1.2 бензин и 1.5 дизел
Мощност
До 130 к.с.*
Разход на гориво
5,5 л/100 км
CO2
140-161 г/км
Нива на оборудване
НЕКА НАШИЯТ АВТОМОБИЛ ЗА ПЪТНИЦИ ДА ПРЕВОЗИ ВАШИТЕ
Идеален за приключенски настроени семейства и бизнес потребители, изчерпателна гама стандартно оборудване – както отвътре, така и отвън – плюс нива на оборудване ви позволяват да приспособите своя Proace City Verso така, че да отговаря на вашите индивидуални изисквания.
 • Comfort

  Изключително стилен, с изтънчено ниво на стандартно оборудване, моделът Comfort завладява от пръв поглед. Оборудване като отопляеми огледала и мощни светлини осигуряват  предимство на Proace City Verso през цялата година.

  • 16-инчови стоманени колела с тасове
  • Мултимедия
  • Заден парктроник
  • LED предни светлини 
 • Style

  Превръща шофирането в семейни преживявания. Фиксираният панорамен покрив Skyview внася светлина в кабината заедно с гледки, които никога няма да забравите, докато оборудване като отварящ се прозорец на задната врата и камера за задно виждане правят ежедневните пътувания по-лесни и по-безопасни.

  •  Климатроник
  • Алуминиеви джанти 6‘
  • Дисплей на камерата за задно виждане плюс преден и заден парктриник.
 • Luxury

  Като Toyota Proace City Verso в най-пемиум вид,  предлага набор от изключителни функции за удобство, заедно със силно въздействащ стил, който не може да не се открои.

  •  17-инчови машинно обработени алуминиеви колела
  • Затъмнени задни пътнически стъкла
  • Напълно дигитален
Toyota Professional
НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАС
Независимо дали търсите специален застрахователен продукт, експресно сервизно обслужване или пътна помощ, Toyota Professional е вашият бизнес партньор за лекотоварни автомобили. Нашата широка гама от услуги е тук, за да отговори на всички ваши бизнес нужди.

Toyota Relax

Нашата гаранция Toyota Relax осигурява пълно спокойствие. Всяка нова и употребявана Toyota се предлага с 3-годишна гаранция, последвана от 12 месеца / 15 000 км допълнителна гаранция с всяко обслужване*. *До 10 години или 185 000 км, което от двете настъпи първо.

Финанси и застраховане

Toyota Professional Leasing предлага индивидуално финансиране и лизинг за бизнеса, плюс набор от застрахователни решения Toyota Professional Insurance, съобразени с вашите нужди.
ИНТЕРЕСУВАТЕ ЛИ СЕ ОТ НОВИЯ PROACE CITY VERSO?
Можете да се свържете с вашия местен на Toyota Professional или да регистрирате интереса си, като щракнете върху връзката по-долу.