1. Electrification
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ОТКРИЙТЕ ВАШИЯ ПЕРФЕКТЕН ЕЛЕКТРИФИЦИРАН АВТОМОБИЛ

 • Хибрид


  Електрическа и бензинова мощност, съчетани в едно авангардно задвижване, осигуряващо комбинация от най-доброто от двата свята.
   
 • Plug-in хибриден електрифициран

  Мощна хибридна технология с възможности за движение на електричество, покриващо нуждите на ежедневните пътувания.
   
 • Електрически, захранван от батерия 

  Електрическите автомобили захранвани само с батерия, осигуряват удоволствие от шофирането и мобилност с ниски емисии.
   
 • Електрически,  с водородни горивни клетки

  Отделяйки само вода от ауспуха, авангардните електрически автомобили на Toyota с водородни горивни клетки правят революция в начина, по който шофираме.

УВЕРЕНИ НА ПЪТЯ

 • Пробег

  Пробегът играе решаваща роля, когато става дума за електрическа мобилност. Нашите хибридни модели ви осигуряват лекота и удобство при шофиране. Зареждате ги с бензин по нормалния начин. Водородните, Plug-in хибридните електрически и електрическите с батерии модели предлагат различни индивидуални предимства. Ето преглед на качествата им, за да изберете в зависимост от това кои от тях най-добре отговарят на вашия профил на шофиране и маршрути.

 • Зареждане

  Зареждането е лесно, както у дома, така и на път с помощта обществени зарядни устройства. С нашите хибридни електрически и Plug-in хибридни електрически автомобили можете да заредите с бензин както обикновено, и пак да шофирате на електричество. Едно напълване на резервоара на електрически автомобил с водородни горивни клетки, само за няколко минути,  ви осигурява  стотици километри пробег. Открийте как да извлечете максимума от вашата електрическа Toyota.

ПРОМЯНАТА СИ ЗАСЛУЖАВА

Намалете отпечатъка си

Електрическите автомобили предлагат много предимства. По-ниските емисии на CO2 водят до по-малко вреди за планетата и осигуряват по-ниски данъци върху автомобила, респективно разходи.

Изберете как да зареждате

Предимствата на електрическия автомобил включват възможност за зареждане, когато и където ви е удобно. Зареждането у дома през нощта, докато спите, точно както зареждате телефона си, е рентабилно и лесно.

Възползвайте се от данъчните предимства

Многобройните данъчни облекчения за електрически автомобили правят смяната още по-оправдана. Данъчните облекчения за бизнес клиенти и освобождаването от пътен данък и такси за градски зони ви спестяват пари.

Спестете разходи за гориво

Зареждането на електрически автомобил може да бъде по-ефективно и удобно от зареждането на бензинов или дизелов автомобил, освен това е по-евтино.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИ АВТОМОБИЛИ

Често задавани въпроси

EV е съкращение от английското “Electric Vehicle” или електрическо превозно средство. Може също да срещнете термина BEV, който означава Battery Electric Vehicle или електрическо превозно средство, захранвано от акумулаторна батерия. И в двата случая автомобилът използва електрически двигател вместо двигател с вътрешно горене и батерия вместо резервоар за гориво. Електрическите автомобили се зареждат с електричество, а не с гориво. Те са изключително балансирани и тихи, като същевременно осигуряват мощно ускорение и свежо и завладяващо шофиране.

Електрическият автомобил работи само със захранване от батерия. Хибридите разполагат с  комбинация от ефективен бензинов двигател и електрическо задвижване, включващо самозареждаща се система с батерия и електрически мотор. Хибридите преминават плавно от захранване с бензин към електричество според нуждите.

Подобно на хибридите, Plug-in хибридните електрически автомобили преминават от един към друг вид източник на енергия, бензинов двигател и електрически двигател, захранван от батерия. Батерията в Plug-in хибрида обаче е по-голяма, а това му осигурява възможност за шофиране само с електричество, повишени динамични качества и, при редовно зареждане, намалени емисии и разход на гориво.

Нормалният електрически автомобил се захранва от акумулаторна батерия, която се нуждае от зареждане, когато се изтощи. Захранваният от водород автомобил с електрически горивни клетки произвежда собствено електричество с помощта на бордова система от горивни клетки.