1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Corolla

Перфектен за града. Проектиран за дълги разстояния.

От

41250.0

Corolla - GR SPORT - седан
Цена от
41 250,00 лв.
(вкл. ДДС)

Всички показатели, свързани с консумацията на гориво и отделените CO2 емисии, са измерени при лабораторни тестове на ЕС и се изчисляват, като се използва комбинираният цикъл на шофиране (приложимо законодателство). Те са предвидени за да позволяват сравнения между превозните средства и може да не се различават от стойностите при действителното шофиране.

1. Избери двигател
1. Избери двигател

3 Опции

3 Опции

2. Избери ниво на оборудване
2. Избери ниво на оборудване

9 Опции

9 Опции

 Новата Toyota Corolla седан 

Създаден да впечатлява

Corolla hybrid седан има неоспорима мощ, съчетана с изтънчени и плавни линии, и широк, но аеродинамичен корпус. Отличимият ù екстериор е придружен от редица съвременни детайли, включително LED светлини, хромирани акценти и 18" двуцветни алуминиеви джанти.

 

Изтънчен, просторен и комфортен

Интериорът е релаксиращ и удобен, предлагайки внимателно подбрана технология и първокласен комфорт за всеки пътник. С интелигентни решения за съхранение, достатъчно място за краката и изискани елементи, пътуването ви ще бъде приятно и очаквано, както и самата дестинация, към която сте се отправили.

 

 

 

 

 

 

Една модерна икона

Създадена на базата на новата платформна архитектура на corolla hybrid  седан ви осигурява висококачествено шофиране във всяко отношение. От подобреното окачване и динамично управление до ниския център на тежестта и 1.8-литровият петролен хибрид, Corolla седан е една наистина модерна икона.

TOYOTA COROLLA SEDAN ГАЛЕРИЯ