1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Готови ли сте да започнете? Изберете ниво на оборудване и двигател

Изберете ниво:

5 Опции

 • Corolla - Comfort - седан

  Corolla Comfort

  Хибрид
  седан

  Изберете двигател:


  от

  39 187,50 лв.

  41 250,00 лв.

  6-степенна ръчна | 4X2

  от

  49 250,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Corolla - Executive - седан

  Corolla Executive

  Хибрид
  седан

  Изберете двигател:


  от

  43 937,50 лв.

  46 250,00 лв.

  6-степенна ръчна | 4X2

  от

  46 787,50 лв.

  49 250,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

  от

  55 250,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Corolla - Executive Plus - седан

  Corolla Executive Plus

  Хибрид
  седан

  Изберете двигател:


  от

  50 587,50 лв.

  53 250,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

  от

  59 250,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Corolla - GR SPORT - седан

  Corolla GR SPORT

  Хибрид
  седан

  Изберете двигател:


  от

  65 750,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Corolla - Luxury - седан

  Corolla Luxury

  Хибрид
  седан

  Изберете двигател:


  от

  67 750,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

Новата Corolla Sedan: живот на ново ниво

Интелигентно проектиран  електрифициран хибрид, новата Toyota Corolla Sedan издига удоволствието от шофирането на следващото ниво. С мощна цифрова свързаност, включително актуализации на живо по въздуха, това шофиране е такова, каквото трябва да бъде – лесно, елегантно, вълнуващо.

Нови алуминиеви джанти
Нова предна решетка
LED фарове
Елегантен и динамичен

Нови алуминиеви джанти

Динамични по дизайн и красиво завършени, новите алуминиеви джанти въплъщават силно техническия характер на автомобила.

Нова предна решетка

Ключов елемент в елегантната и съвременна естетика на новата Corolla Sedan, силно въздействащият дизайн на решетката подсилва ниските, мускулести пропорции на автомобила.

LED фарове

Снабдени с технология за безопасно и безпроблемно шофиране в часовете на тъмнина, привлекателните LED фарове на Corolla Sedan са мощни, но енергийно ефективни.

Елегантен и динамичен

Каросерията на Corolla Sedan се характеризира с изискани, плавни линии, докато нейният рационализиран силует и широка стойка му придават неоспоримо усещане за сила.

Динамика във всеки детайл

Новата Corolla Sedan съчетава елегантни пропорции с изключително технични елементи. Нейният аеродинамичен силует е класически, но въпреки това детайлите и изпълнението са безспорно модерни. Изразете своя спортен дух с GR SPORT изпълнението, въплъщение на състезателния дух на Toyota.

Нова тапицерия на седалката
Околно осветление
Комфорт в пилотската кабина
GR SPORT бутон за старт

Нова тапицерия на седалката

От дълбоки, богати тонове и смели 3D ефекти до по-светли нюанси, които препращат към вродената изтънченост на Corolla Sedan, има опция за тапицерия, която да отговаря на вашия стил.

Околно осветление

Това фино и изтънчено атмосферно осветление подобрява комфортната атмосфера на Corolla Sedan, внасяйки хладна светлина в интериора, когато слънцето залезе.

Комфорт в пилотската кабина

Ключът към целодневния комфорт на Corolla Sedan са нейните ергономично проектирани седалки, които успокояват болките и остават удобни, колкото и дълго да е пътуването.

GR SPORT бутон за старт

Ускорете пулса си всеки път, когато шофирате. Бутонът за стартиране на GR SPORT е постоянно напомняне за връзката между пътните автомобили на Toyota и нейните изключително успешни хибридни електрически състезателни автомобили.

Където технологията среща изтънчеността

Във вътрешността на Corolla Sedan ще намерите водещ в класа комфорт и практичност с интуитивна технология. Успокояващо и хармонично пространство, с атмосферно осветление и умело интегрирани многофункционални дисплеи, интериорът разполага със зони за съхранение навсякъде и двузонов климатроник.

Мощност без компромис

Хибридното задвижване от пето поколение на новата Corolla Sedan е по-тихо, по-компактно и по-отзивчиво от всякога, с ниски емисии и моментална производителност. Освен режимите за шофиране Normal, Eco и Power, той предлага и напълно електрически режим за релаксиращо шофиране с нулеви емисии.
Открийте повече (Opens in new window)
 • Вашият дигитален живот в движение

  Снабден с функционалност, за да ви помогне да останете напред, Corolla Sedan разполага с незабавна връзка, безжично зареждане и съвместимост с Apple CarPlay и Android Auto. Подготвен за бъдещето чрез актуализации по въздуха, Corolla Sedan поставя вашия свят на една ръка разстояние.

По-добре свързан

Вашият ключ към света на полезна функционалност, приложението MyT прави всяко пътуване по-лесно. Find My Car ви помага да намерите паркираната си кола и да споделите нейното местоположение, докато Share to Car ви позволява да изпращате маршрути до навигационната система. MyT също помага за намаляване на разхода на гориво чрез функцията Hybrid Coaching.
Научете повече (Opens in new window)

Toyota T-Mate. С вас за по-безопасно пътуване

За водещи в класа функции за безопасност, Corolla Sedan е създадена с T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането по-безопасно, независимо дали сте на магистрала, в града или паркирате. T-Mate се грижи да сте винаги в сигурни ръце. Списъкът по-долу показва селекция от акценти, открийте пълното съдържание на T-Mate за Corolla Sedan в конфигуратора на автомобила.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Системата за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и мотоциклети. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални сигнали и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. В допълнение, Асистентът за избягване на удар в кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сблъсък.

 • Система за напомняне за задната седалка (RSRS)

  Тази система предупреждава водача, ако на задната седалка са останали пътници или предмети. Предупреждението включва сигнал на комбинирания уред на водача, в допълнение се активират аварийните светлини, както и звуков сигнал.

 • Проактивен асистент за шофиране – асистент за намаляване на скоростта (DA)

  Тази система има грижата за плавно намаляване на скоростта при отпускане на педала на газта, когато приближавате предния автомобил.

 • Адаптивен круз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC)

  Тази система ви поддържа на минимално предварително зададено разстояние от автомобила, движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви и при необходимост, задейства спирачките и активира стоп светлините. Адаптивен круз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC) може напълно да спре автомобила ви, ако автомобилът отпред спре. Леко докосване на педала на газта или на превключвателя на ACC ще възстанови работата на системата. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътните знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции.

 • Безопасно напускане на автомобила (SEA)

  Тази система използва радара на системата за следене на сляпата зона, за да предотврати сблъсък на отворената врата на автомобила с друго превозно средство или велосипедист, приближаващ се отзад. Ако има риск от сблъсък, се активират индикаторите на външните огледала и мултиинформационния дисплей, заедно със звуков сигнал за предупреждение на пътниците.

 • Система за аварийно спиране при шофиране (EDSS)

  Ако системата засече липса на действия от страна на водача за известно време, ще се задействат звукови предупреждения, за да го предупредят. Ако водачът продължава да не извършва никакви действия, EDSS ще започне да спира плавно автомобила, като същевременно го поддържа безопасно в лентата. Аварийните светлини се активират, за да предупреждават другите участници в движението, а вратите се отключват, за да позволят на аварийните служби лесен достъп, ако е необходимо.

 • Актуализации на система Toyota Safety Sense по въздуха (OTA)

  Софтуерните актуализации на системата OTA гарантират, че Toyota Safety Sense (TSS) е актуален с най-новите функции и подобрения.

Пълно спокойствие с Toyota Kanzen

Ние работим, за да гарантираме, че всеки аспект от вашето изживяване с Corolla е възможно най-безпроблемно, приятно и удобно. Toyota Kanzen прави точно това. Цялостен пакет, осигуряващ пълно спокойствие, той включва всички основни елементи*, за да ви помогне да се насладите на вашата хибридна електрическа Toyota и да извлечете максимума от нея. *Наличността на продуктите по-долу може да варира според държавата и местните оферти може да са различни на всеки пазар. Клиентите се съветват да проверят уеб сайта на Toyota за подробности.
 • Пълна хибридна застраховка

  Иновативната технология изисква иновативно застраховане. С награди за шофиране в EV режим с нулеви емисии, застраховката Full Hybrid на Toyota дава пълно спокойствие.

 • Персонализирайте своята Toyota с оригинални аксесоари

  Подобрете стила, практичността и защитата на вашата Corolla с широката гама аксесоари на Toyota.

 • Дистанционни услуги с MyT

  Вземете най-доброто от вашата Corolla с интуитивното и мощно приложение MyT, вашият ключ към свят на свързана функционалност на смартфона.

 • Частична замяна за нова Toyota Corolla

  Качването в Corolla никога не е било по-лесно. Заменете сегашната си кола, независимо от нейната марка и модел, и надстройте до нова Toyota.

TOYOTA COROLLA SEDAN ГАЛЕРИЯ

 • Изживейте Toyota Corolla Sedan

  Разгледайте Corolla Sedan в нашето приложение за добавена реалност (AR). Изтеглете го, за да видите как изглежда Corolla от всеки ъгъл на вашата алея – или дори във вашата всекидневна. За да изтеглите приложението, посетете App Store или Google Play Store чрез връзките по-долу.