1. Buy & Offers
 2. Insurance
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ЗАСТРАХОВКА НА ХИБРИДНА КОЛА

Най-добрата застраховка за вашата Toyota от оторизиран Toyota дилър.
01

Застраховка, която отговаря на вашите нужди

Ние предлагаме застраховки за всички модели автомобили Toyota на конкурентни цени. Нашите предложения ще покрият всичките ви нужди.
02

Надеждно и качествено обслужване

Ние осигуряваме високо качество на обслужването и гарантираме, че всички ремонти ще бъдат извършени от сертифицирани техници на Toyota, и ще използваме само оригинални резервни части Toyota.
03

Всички Toyota услуги на едно място

Ние ви предлагаме застрахователни решения за всички ваши нужди - на място при нашите оторизирани търговци. Посетете дилърство на Toyota, за да се възползвате от застрахователни услуги, създадени според нуждите ви.

Защо да изберете застраховка от търговец на Toyota?

Ние сме експертите по застраховки на Toyota и за нас е важно застраховките ни да са с високо качество и на достъпна цена за всеки, който използва Toyota. Ние сме отдадени на доставянето на най-добрата възможна защита за вас и вашия автомобил.

ОТКРИЙТЕ НАШИТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ УСЛУГИ

ЗАСТРАХОВКА НА ХИБРИДНА КОЛА

 • ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ

  Работим с най-добрите застрахователни партньори, за да осигурим застраховка Гражданска отговорност на притежателите на Toyota при най-добрите условия за покритие и цена.

   

  КАСКО

  Покритие на щети по автомобила ви, отстраняване на щетите в оторизиран сервиз със сетифицирани механици и използване на оригинални резервни части.

 • ЗАСТРАХОВКА GAP

  Застраховката GAP покрива разликата между пазарната цена на автомобила към момента на щетата и неговата цена на придобиване и по този начин ви помага при финансирането на покупката на нов автомобил.

 • ЗАСТРАХОВКА ЗА УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ

  Предлагаме индивидуално решение за всеки автомобил, без значение от модела или марката на конкурентни цени. За нас е важно вашият употребяван автомобил винаги да бъде като нов.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Можете да посетите Шоу-рум на Toyota, за да поискате оферта, или да се свържете с нас.

Застрахователният брокер - ИНЧКЕЙП БРОКЪРИДЖ България съдейства за сключване на застраховки в цялата дилърска мрежа. Повече информация може да видите на нашия уебсайт: https://www.toyota.bg/buy-and-offers/insurance

За повече информация, моля да се свържете с търговски представител.

Алианц, Армеец, Булинс, Булстрад, ДЗИ, Групама, Дженерали, Левинс; Уника

Предявено искане

Гарантираме, че всички ремонти ще се предприемат от експертни обучени техници на Toyota, които винаги използват оригинални части на Toyota. Всички предявени искания се управляват от нашата първокласна служба. Можете да сте сигурни, че ще получите необходимото внимание.

Регистрирай се в MyT и открий още възможности за своя автомобил

Регистрирайте се в MyT Opens in new window