Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Нови Автомобили

Разгледайте пълната гама от нови автомобили и актуални оферти свързани с тях.

Независимо дали търсите автомобил за градско пътуване, семейна кола или спортен автомобил, новите модели на Toyota ще отговорят на вашите нужди. Открийте най-новите модели в различни конфигурации и се насладете на комфорта и стилното излъчване на всеки един от тях.

 

Нови автомобили Специални оферти

Употребявани автомобили

Ние разполагаме с налични одобрени употребявани превозни средства - от компактни автомобили до SUV и хибридни модели. А Вие можете да откриете своята идеална употребявана Toyota само с няколко кликвания.

Независимо дали търсите икономична кола за градски условия, или SUV за по-големи разстояния, нашите употребявани превозни средства ще отговорят на вашите нужди. Всички превозни средства са подложени на строги проверки, за да гарантираме, че получавате само висококачествени продукти.

Сертифицирани употребявани автомобили Предимства на Toyota Approved Used

10г гаранция с Toyota Relax

Toyota Relax включва 10-годишна грижа за хибридната батерия на хибридните модели. Това означава, че можете да се насладите на безгрижното използване на хибридната технология и да се възползвате от дълготрайната издръжливост и ефективност на батерията.

Toyota Relax Общи условия на Toyota Rekax

Бояджийно-Тенекиджийно сервизиране

Заповядайте при нас и ние ще Ви предложим експресен сервиз, бояджийски и тенекиджийски услуги, оригинални резервни части както и оригинални аксесоари за Вашия автомобил.

В случай, че се нуждаете от услугите на Авторепаратурния сервиз, записването на час става на място в Сервиз Запад, за да имаме възможност да направим оглед на автомобила и да ви дадем по-точна оценка за необходимия ремонт.

Запазете час за сервиз Авторепаратурен сервиз

За нас

Ние сме отворени за всички, които искат да направят следващата стъпка в кариерата си, които желаят да се развиват в динамична и иновативна среда. Предлагаме възможности за професионално развитие в обслужването на клиенти, ремонтната дейност и техническата поддръжка.
Научете повече