1. За собственици
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Toyota гаранция

Ако вашият автомобил е на възраст под 12 години/100 000 км, можете да получите гаранция от Toyota. Всеки път, когато поръчате обслужване в сертифициран сервизен център, ние ще предоставим гаранция 12 месеца/10 000 км.
Общи условия Toyota Relax Запазете час за сервиз

Застраховане от Toyota

Възползвайте се от нашите застрахователни пакети с покритие в зависимост от вида защита, която желаете за вашата любима Toyota. При нас можете да сключите  комплексна автомобилна застраховка, осигуряваща надеждна защита за Вас и Вашия автомобил, която ще Ви помогне да шофирате с увереност.

Застраховки (Opens in new window) Поискайте оферта (Opens in new window)

Можем да помогнем и с гуми

Да поддържаме Вашият автомобил в кондиция за път е наш основен приоритет, така че когато имате нужда от помощ с Вашите гуми, от ремонт на спукване до нужда от закупуване на нов комплект или монтиране на сезонни гуми, ние можем да ви помогнем.

Можете да се доверите на нашите обучени техници в Toyota за ремонт или монтиране на резервни части на конкурентна цена, за да сте винаги в движение.

Свържете се с нас

TOYOTA MyT App

Изтеглете приложението MyT на вашия смартфон, за да сте в синхрон с вашата Toyota. Планирайте пътувания от вкъщи, намерете колата си, оптимизирайте шофирането си и получавайте известия за обслужване и поддръжка.
Научете повече Изтеглете MyT от Google Play Изтеглете MyT от App Store