1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Готови ли сте да започнете? Изберете ниво на оборудване и двигател

Изберете ниво:

3 Опции

 • Yaris Cross - Light - B-SUV 5 doors

  Yaris Cross Light

  Хибрид
  B-SUV 5 doors

  Изберете двигател:


  от

  48 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Yaris Cross - Fancy - B-SUV 5 doors

  Yaris Cross Fancy

  Хибрид
  B-SUV 5 doors

  Изберете двигател:


  от

  52 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2
 • Yaris Cross - Chic - B-SUV 5 doors

  Yaris Cross Chic

  Хибрид
  B-SUV 5 doors

  Изберете двигател:


  от

  56 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X2

  от

  62 490,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X4

Насладете се на удоволствието от хибрида с Yaris Cross

Съчетаващ дързък дизайн с простор и удобно управление, Yaris Cross предлага истински SUV характер в компактни пропорции. Със системата Hybrid AWD-i, където и да ви отведе денят, винаги ще сте уверени че ще продължите. 

Живейте със своя ритъм

Със солидния си дизайн и по-висока позиция на седене на водача Yaris Cross предлага истински характер на SUV в компактен мащаб.

Винаги в движение

С увеличения си пътен просвет и по-високата позиция на седене, компактният Yaris Cross ви дава увереността да превземате градските улици по ваш начин. С интелигентното задвижване на четирите колела и просторния и функционален интериор, подходящ за ежедневните ви нужди, Вие ще сте винаги в движение.
Поискайте брошура

Невероятно спокойствие във всяка ситуация

С уникалната комбинация от хибридна система и интелигентно задвижване на четирите колела ще се почувствате неудържими в Yaris Cross. Неговата самозареждаща се хибридна технология  осигурява динамика и ефективност, които са ненадминати в своя клас, а системата AWD-i гарантира контрол при шофирането в ежедневието и на хлъзгави повърхности.
Поискайте брошура

Пространство по ваш вкус

Независимо дали имате нужда от помощ при пазаруване или повече пространство за любимите си увлечения, Yaris Cross ще ви предложи множество иновативни решения. Електрически задвижваната задна врата, която се активира с движение на крака, ви предлага удобство когато ръцете ви са заети, а сгъваемите седалки в съотношение 40:20:40 и гъвкавата основа на пода на багажника, която може да се регулира по височина и да се раздели на две, осигуряват увеличено пространство при нужда.
Поискайте брошура

Винаги свързани. Никога разсейвани.

Направете всяко свое ново пътуване най-комфортното си досега с помощта на авангардната мултимедийна система Toyota Smart Connect. Пуснете своите плейлисти, приемайте повиквания и си осигурете достъп до навигация без изобщо да отклонявате вниманието си от пътя пред вас.
 • Шофирайте свързани Новият 9-инчов мултимедиен сензорен екран и 7-инчовият TFT дисплей правят шофирането по-интуитивно и безопасно. Ще получите достъп до важна пътна информация, безжична смартфон интеграция с Apple Car Play и Android Auto, облачна навигация, вашата любима музика и още много на една ръка разстояние.
 • Шофиране без стрес Toyota Smart Connect е ваш верен помощник за отнемане на стреса. Тази интелигентна система осигурява предупреждения в реално време за инциденти, наличие на камери със скорост, а също и навигация с трафик на живо и актуализации по въздуха (over the air).
 • В синхрон с живота Където и да отивате, запазете контрола над вашия Yaris Cross с дистанционните услуги Toyota Remote Control. Настройвайте температурата в интериора на автомобила си, заключвайте и отключвайте вратите или активирайте мигачите – всичко с помощта на приложението за смартфон MyT. Комфорт и контрол – всичко на една ръка разстояние.
Ексклузивен екстериор
Окачване и алуминиева сплав
Спортен интериор
Стил на интериора
Заден дифузьор

Ексклузивен екстериор

Новопроектираната предна решетка включва горещ печат и мрежест дизайн за допълнителен спортен стил.

Окачване и алуминиева сплав

18-инчовите машинно обработени алуминиеви джанти на новия Yaris Cross GR SPORT добавят красота и подпомагат калибрирането на окачването.

Спортен интериор

Yaris Cross GR SPORT има специални предни седалки, които се отличават с тапицерия от нов материал с червени шевове и логото GR SPORT на облегалката за глава.

Стил на интериора

Отвътре Yaris Cross GR SPORT разполага с атрактивна кабина с логото на GR SPORT на волана и комбиметъра. Финият GR SPORT стил се вижда и в червените шевове на волана и капака на скоростния лост.

Заден дифузьор

Емблематичният GR SPORT стил може да се види дори от задната част на автомобила. Нов дизайн на задния дифузьор създава изцяло енергичен и спортен вид.

Toyota Yaris Cross – вече предлагана и във версия GR SPORT

Вашият любим автомобил вече се предлага в спортен, открояващ се стил. Yaris Cross GR SPORT се присъединява към емблематичната гама на Toyota Yaris с променена стилистика и окачване, в името на още по-добра динамика и усещане.

Toyota T-mate - винаги с Вас за едно по-безопасно пътуване

За да ви осигури водещи за класа технологии за безопасност, Yaris Cross идва с T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането ви по-безопасно. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате T-Mate ви гарантира, че винаги сте в сигурни ръце. Списъкът по-долу е на отбрани акценти, за пълното описание на T-Mate за Yaris Cross вижте конфигуратора на автомобила.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Системата за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални предупреждения и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. В допълнение, Асистентът при преминаване на кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат през деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сблъсък.

 • Адаптивен круиз контрол с пълен диапазон на скоростта (ACC)

  Тази система ви поддържа на минимално предварително зададено разстояние от автомобила движещ се пред вас. Ако това разстояние се намали, системата понижава скоростта ви и при необходимост задейства спирачките и активира стоп светлините. ACC с пълен диапазон на скоростта може напълно да спре автомобила, ако превозното средство отпред спре. Леко натискане на педала на газта или бутона на ACC ще активира отново системата. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътните знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции.

 • Асистент за следене на мъртвата зона

  Нашата система за наблюдение на мъртвата зона предупреждава водача за всякакви превозни средства, които може да не сте видели в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване.

 • Toyota Smart Connect – събития на пътя

  Тази система предупреждава водача за локални опасности, като инциденти отпред или хлъзгави повърхности, като събира информация от други водачи и показва предупреждения на мултимедийния екран на автомобила. В зависимост от вида на оборудваната мултимедийна система могат да се съобщават и потенциални опасности, с което се допринася за цялостното подобряване на безопасността на движението.

 • Предупреждение за напречен трафик отзад с автоматично спиране (RCTAB)

  Когато излизате на заден ход от място за паркиране, тази система ще идентифицира всички превозни средства, които се приближават отляво или отдясно, ще ви предупреди за тях и ще активира спирачките, за да ви помогне да избегнете сблъсък.

 • Toyota Teammate Advanced Park

  Тази система контролира ускорението, управлението и спирането, за да ви помогне да паркирате безопасно. Може дори да запомни любимите ви места за паркиране, които не са определени от линии или съседни обекти. Тя се комбинира с Panoramic View Monitor (PVM), който съчетава изображенията от четири камери, за да създаде почти 360-градусов изглед на заобикалящата ви среда.

 • Система за напомняне за задната седалка (RSRS)

  Тази система предупреждава водача, ако на задната седалка са останали пътници или предмети. Предупреждението включва: предупреждение при уредите в дигиталния кокпит и, в зависимост от модела, активиране на аварийни лампи, както и звуков сигнал, когато сте навън и сте заключили автомобила.

Toyota Yaris Cross галерия