1. New Cars
  2. Yaris Cross
  3. Highlights
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
48 860 лв.49 840 лв.

Акценти в оборудването

16" Стоманени колела

Декоративни тасове

Запазете стабилност на пътя и увереност, където и да сте. Шофирайте в града и извън него с 16-инчови стоманени колела с декоративни тасове.

Рейки за покрива

Възможност за монтаж на допълнителен багажник

Трябва ви още пространство за багаж? - Няма проблем. Yaris Cross e снабден с рейки на покрива, така че лесно да може да монтирате допълнителен багажник или кутия.

Камера за заден ход

Удобство и сигурност

Камерата за задно виждане на Toyota осигурява ясно изображение, за да ви помогне да паркирате на заден ход с лекота. Уловете всичко, което трябва да видите в изгледа си назад, избягвайте всякакви потенциални сблъсъци.

Аварийно спиране при шофиране

EDSS

За повече безопасност за всички участници в движението. Системата идентифицира опасността, в случай че водачът губи управление и плавно спира автомобила, пускайки аварийните светлини, за да прудупреди всички участници в движението.

9" мултимедиен дисплей

За лесно управление и забавление

Настройте любимата си радиостанция или натиснете възпроизвеждане от плейлиста си за шофиране с 9-инчовия интуитивен мултимедиен дисплей.

Безжично зареждане на смартфон

Бъдете винаги в готовност

С удобното безжично зареждане за вашия смартфон, ще бъдете винаги готови и заредени за предизвикателствата на деня.

7" информационен дисплей

За важната информация докато шофирате

На ваше разположение е 7-инчовия мултиинформационен дисплей в приборното табло, който съдържа информацията, от която се нуждаете.

1
Yaris Cross MC24 - 2%

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/bg/bg?path=highlights/5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.bg/new-cars/yaris-cross/highlights","configure":"","specs":"https://www.toyota.bg/new-cars/yaris-cross/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.bg/new-cars/yaris-cross/highlights","configure":"","specs":"https://www.toyota.bg/new-cars/yaris-cross/specifications"}}}}