TOYOTA WHEEL PARK
С представянето на първия в света Wheel Park Toyota подкрепя своя ангажимент да предоставя още по-добра мобилност за всички.
ПРЕДСТАВЯНЕ
Лили Райс
Лили Райс е първата жена във Великобритания, която направи салто с инвалидна количка. И го направи, когато беше на 13 години. Тя знае, че всичко е възможно, когато имаме свободата да се движим, и с успеха си вдъхновява други момичета да започнат да се занимават с WCMX. Някой ден Лили иска да види спорта си в Параолимпийските игри, където се надява да се състезава.
Wheel Park на Toyota
Следващата спортистка се спуска по рампата и издрънчаването на колелата й отеква през дървените дъски. Звукът съобщава на зрителите, че още един ездач (дама) е в парка. Но този ездач не е на мотор, скейтборд или ролери. Toй се спуска в напълно достъпен хибриден скейт парк; и е в инвалидна количка.

И тази дама ездач не е единственият човек, който се усмихва. Набирането на популярност на WCMX като спорт е важно за всички - дори виждаме спортисти без увреждания да изпробват предоставените инвалидни колички Както се оказва, стигмата на физическото увреждане не е толкова силна, колкото желанието за движение.
Това е за първи път при Toyota и е символично за визията на Toyota за още по-добра мобилност за всички. Визията на Toyota е да предлага интегрирани решения за мобилност на всички, включително и за тези с физически увреждания, осигурявайки по-приобщаващо общество.
Мауро Каручо
CEO на Toyota Motor Italia
/

Включително и хибриден парк
Фокусиран върху свободата и забавлението от мобилността на колела, той е създаден за спортове като BMX, каране не скейтборд и един от най-младите екшън спортове на планетата, WCMX (мотокрос с инвалидни колички).


Създаване на по-добро общество
Toyota се ангажира със свободата за движение, независимо дали в рамките на страната, града или рампите в парка, защото когато имаме свободата да се движим, всичко е възможно.

Мобилност за всички
т.нар. Wheel park позволява на повече хора да се движат по начини, които обикновено са достъпни само за хора без увреждания. С визията на Toyota за равен достъп се надяваме да донесем мобилност, радост и страст за всички.


Започнете невъзможното за Вас
Toyota помага на ездачи като Лили Райс от Великобритания да превърнат мечтата си в реалност, като предоставя ресурси и видимост за подпомагане на кампанията й да превърне WCMX в официален параолимпийски спорт.

/