1. Business
 2. Toyota Professional
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Toyota Professional

Ние помагаме на бизнеса като осигуряваме продуктите и услугите, необходими, за да бъде мобилен. Открийте повече за това как можем да бъдем от помощ за вашия бизнес.
 •  

  Proace City Van

  С интуитивен контрол, перфектна ергономичност и интелигентна инфо-развлекателна система, Proace City Van е вашият удобен и свързан офис в движение.
 •  

  Proace Van

  Няма две еднакви работни позиции. От каквото и да се нуждаете в ежедневието, изцяло новата Toyota Proace е готова да ви помогне. 
 •  

  Proace Verso

  Независимо дали превозвате пътници или се наслаждавате на своя активен начин на живот, разширете хоризонтите си с Proace Verso.
 •  

  Proace City Verso

  Интелигентният модулен дизайн позволява няколко пътнически и товарни комбинации, които дават възможност за лична и професионална употреба.
 •  

  Proace Max

  Със своя огромен полезен товар и множество конфигурации, универсалният нов Proace Max допълва най-модерната гама от ванове на Toyota.
 •  

  Hilux

  Hilux ще ви отведе до крайната цел. Със своя мощен, високоефективен двигател и способността си да тегли товари до 3,5 тона, той може да премести планина. 
01

Подкрепа на вашите бизнес нужди

Ние предлагаме специална гама от продукти, лекотоварни автомобили и услуги, за да подкрепим вашите бизнес нужди в името на максималното удобство.
02

Повече от просто лекотоварен автомобил

Ние градим нашите основи на принципите на качество, грижа и пълно спокойствие. Toyota Professional е партньор, на който можете да разчитате.
03

Правилните средства и инструменти за работа

Винаги ще се опитваме да намерим най-добрите средства и инструменти за работата и ще осигурим ниво на обслужване, което винаги ще гарантира качеството на вашия бизнес.

Открийте Toyota Professional

Ние в Toyota Professional винаги имаме грижа за вашите нужди. Разбираме, че вашето превозно средство е от съществено значение за вашия бизнес и винаги ще правим всичко възможно, за да бъдете в движение. Нашата специализирана гама от продукти и услуги е тук, за да помогне на вашия бизнес, като предоставя най-добрите в класа си качества и способности за превоз на товари.

Как нашите услуги могат да ви помогнат?

Независимо дали търсите безплатни ванове и фургони, застраховка, експресно обслужване или пътна помощ – Toyota Professional е вашият бизнес партньор за лекотоварни автомобили. Нашата широка гама от услуги е тук, за да отговори на всички ваши бизнес нужди.
 • Toyota Relax

  Гаранцията на Toyota Relax осигурява на всеки бизнес спокойствие, на което можете да се доверите. Ние се гордеем изключително с качеството и надеждността на нашите автомобили, поради което всяка нова и употребявана Toyota се предлага с 3-годишна гаранция от производителя, последвана от 12 месеца / 15 000 км допълнителна гаранция, с всяко обслужване*. До 10 години или 185 000 км, което от двете настъпи първо. Така че можете да се отпуснете със съзнанието, че вие и вашият бизнес сте в сигурни ръце.

 • Пътна помощ/Асистенция на пътя

  В Toyota произвеждаме възможно най-надеждни автомобили. Но все пак винаги могат да възникнат проблеми, особено когато става въпрос за лошо време или лоши пътни условия. За щастие пътната помощ Toyota Roadside Assistance е на разположение за вас и вашия бизнес денонощно – както у нас, така и в чужбина. Тя покрива помощ при повреда, изтегляне или извозване на автомобила и настаняване в хотел, ако е необходимо.

 • Вашият застрахователен партньор

  Предлагаме набор от застрахователни решения, съобразени с вас и вашите бизнес нужди. Като най-добрия застрахователен партньор за лекотоварни автомобили, ние предлагаме общо обслужване за професионално обработване на искове, качествени ремонти и др. Насладете се на пълно спокойствие и минимално време за прекъсване на вашия бизнес.

Застраховка Toyota Professional Insurance

В Toyota Professional разбираме, че вашият автомобил е важен за извършване на ежедневната ви бизнес дейност. Ето защо Toyota Insurance Services предлага застрахователни покрития за автомобили, специално съобразени с вашите нужди. Със застраховката Toyota Professional можете да се насладите на шофирането на вашия лекотоварен автомобил, знаейки, че ние осигуряваме застрахователно покритие. Ще ви предоставим индивидуално застрахователно решение, качествени ремонти и професионално обслужване. Това означава, че ако мобилността ви бъде прекъсната, можете да разчитате на голяма мрежа от експерти на Toyota, за да осигурите висококачествени ремонти от Toyota Professional – и да продължите с пълна увереност.
 • Голямо разнообразие от застрахователни покрития Гъвкавите услуги на Toyota Professional ви позволяват да намерите подходящото застрахователно покритие. Можете да изберете застрахователното покритие, което най-добре отговаря на вашите нужди. Независимо дали става въпрос за отговорност на трета страна, частично или цялостно покритие, предлага се разнообразие от възможности както за нови, така и за употребявани превозни средства. Вашият предпочитан дилър може да ви предложи най-доброто застрахователно покритие, независимо дали става дума за самостоятелна полица или за включена в оферта схема за лизинг или финансиране. Ако нещо се обърка с вашия автомобил – нашите прости и бързи услуги ще ви върнат на пътя бързо с ремонти следващи високите стандарти на Toyota, при което се използват само оригинални резервни части.
 • Застраховка ГАП - защитена стойност на автомобила При тотална щета на превозното средство, кражба или палеж, застраховката GAP покрива разликата между стойността на ново закупеното превозно средство и неговата пазарна стойност от деня на щетата до лимита на отговорност. Застраховката се предлага в няколко варианта. GAP гарантира до пълни или почти пълно покритие срещу спад в стойността на превозни средства до петата години (отнася се за нови и употребявани превозни средства).
 • Персонализирано покритие за аксесоари Нещо повече, ние също така ще гарантираме, че всяка част от вашия автомобил Toyota също има покритие. Това включва както оригинални аксесоари, така и/или преустройства, които са прикрепени към автомобила, като рафтове за превоз и охладителни инсталации. Какъвто и вид бизнес да имате, може да имате нужда от модифицирано превозно средство. Застрахователните услуги на Toyota гарантират, че имате покритие, стига тези модификации да са одобрени при технически преглед.

Разгледайте нашата гама лекотоварни автомобили

Независимо дали сте малък или голям бизнес, можете да сте уверени, че ще ви предоставим ванове, фургони и пикапи от най-високо качество.

Разгледайте нашата месечна гама от промоции близо до вас и намерете подходящото превозно средство за вашите нужди.

 

Ще ви помогнем да направите своя избор

Намерете правилния лекотоварен автомобил за вашите нужди
Поискайте оферта

Преустройство

Нашата голяма мрежа от оторизирани търговци на Toyota предлага както стандартни, така и индивидуални услуги за преустройство, съобразени с вашите бизнес нужди. Независимо дали имате нужда от подобрени решения за съхранение, охлаждане или стелажи за ван, ние сме на разположение, за да ви помогнем с всяка заявка за преустройство. А статусът на оторизиран конвертор на Toyota означава, че всеки конвертор отговаря на нашите собствени строги производствени стандарти за качество през всеки етап от процеса.