1. Electrification
 2. Toyota HomeCharging
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Подходящата система за зареждане и аксесоари за домашно зареждане

 

Стилни, безопасни и ориентирани към бъдещето, домашните зарядни устройства на Toyota предлагат превъзходно качество и надеждност, което ги прави идеалният партньор за вашия Plug-in хибриден или електрически автомобил на Toyota.

 • БАЗОВ КЛАС

  Конектор: Type 2

  Изберете между гнездо (вкл. предпазен капак) или с фиксиран кабел

   

  Изходна мощност: Изберете варианти 7,4 kW, 11 kW или 22kW

   

  Метод за удостоверяване: RFID / MyToyota

   

  Свързване: WiFi, Ethernet, Bluetooth

   

  LTE (4G): Не

   

  Вграден дисплей: Не

   

  Актуализации по въздуха: Да

   

  Възможност за балансиране на натоварването: Да*

   

  Местоположение на монтаж: на закрито или на открито.

   

  Монтаж: стена или стойка*

   

  * Това е опция

 • СРЕДЕН КЛАС

  Конектор: гнездо Type 2 (вкл. предпазен капак).

   

  Изходна мощност: Изберете 7,4 kW и 22kW

   

  Метод за удостоверяване: RFID / MyToyota

   

  Свързване: WiFi, Ethernet, Bluetooth

   

  LTE (4G): Да, включен е 10-годишен план за данни.

   

  Вграден дисплей: Не

   

  Актуализации по въздуха: Да

   

  Възможност за балансиране на натоварването: Да*

   

  Местоположение на монтаж: на закрито или на открито

   

  Монтаж: стена или стойка*

   

  * Това е опция

 • ВИСОК КЛАС

  Конектор: гнездо Type 2 (вкл. предпазен капак)

   

  Изходна мощност: 22 kW

   

  Метод за удостоверяване: RFID / MyToyota

   

  Свързване: WiFi, Ethernet, Bluetooth

   

  LTE (4G): Да, включен е 10-годишен план за данни.

   

  Вграден дисплей: Да

   

  Актуализации по въздуха: Да

   

  Възможност за балансиране на натоварването: Да*

   

  Местоположение на монтаж: на закрито или на открито

   

  Монтаж: стена или стойка*

   

  * Това е опция

КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО ВЪВ ВАШАТА TOYOTA HOMECHARGE СИСТЕМА

01

Отключете пълния потенциал на вашата Toyota

Напълно интегрирано както с вашия автомобил, така и с вашия Toyota HomeCharge, интуитивното приложение MyToyota осигурява цял свят от функционалности на една ръка разстояние. Просто изтеглете приложението, за да отключите пълния потенциал на вашия Plug-in хибриден или електрически автомобил с акумулаторна батерия.
02

Безпроблемно изживяване за потребителя

Създаден, за да осигури безпроблемно потребителско изживяване, Toyota HomeCharge предлага редица ценни предимства. Проверете нивото на заряд на батерията си, активирайте зареждането от разстояние и създайте графици за по-лесно, по-бързо и по-достъпно зареждане, всичко това чрез приложението MyToyota на вашия смартфон.
03

Всичко необходимо, за да започнете

За да ви помогне да извлечете повече от вашия автомобил, Toyota HomeCharge разполага с всичко необходимо, за да стартирате. Включени са две карти за радиочестотна идентификация (RFID), осигуряващи незабавно удостоверяване на собственика. За пълно спокойствие е включена и цялостна тригодишна гаранция.
04

10 години SIM свързаност

Бързата и надеждна 4G свързаност е ключът към лесното и удобно домашно зареждане, което ви дава пълен контрол над вашата Toyota HomeCharge система от вашия смартфон. За да направи шофирането с електричество лесно и приятно, Toyota HomeCharge включва 10 години 4G SIM свързаност.
 • Стъпка 1

   Вече завършихте първата стъпка. Закупуване на Plug-in хибрид (PHEV) или електрически автомобил, захранван с батерии (BEV) на Toyota. Може би искате да разберете как да инсталирате система за зареждане у дома. Ние ще се погрижим, за да ви дадем отговор. Нашият продуктов експерт ще ви посъветва за най-добрия Toyota HomeCharge, който да отговаря на вашите нужди.

 • Стъпка 2

  Вашият местен дилър§ ще ви запознае с един от нашите доверени партньори за инсталиране, за да си резервирате среща.

   

  § Свържете се с вашия дилър/продуктов експерт/продавач консултант за всякакви съвети или повече подробности.

 • Стъпка 3

   

  Отговорната институция ще провери осъществимостта на инсталацията и ще разясни необходимата работа.

   

  Уговорката може да бъде виртуална или чрез предварителна проверка във вашия имот.

   

  Отговорната институция ще организира подходящия начин и време за монтажа, преди да получите вашия нов Toyota Plug-in хибрид или електрически автомобил, захранван с батерия.

 • Стъпка 4

   

  Последната стъпка е да изтеглите и да се регистрирате в приложението MyToyota, за да можете да включите и заредите новия си Plug-in хибриден или електрически автомобил на Toyota.

TOYOTA HOMECHARGE: КАК ДА СЕ ИНСТАЛИРА СИСТЕМАТА

Представяме ви Toyota HomeCharge

 • Процесът на инсталиране

  Научете повече за смарт устройството Toyota HomeCharge и процеса на инсталиране.

 • Как да започнете

  Ето как да сдвоите новата си система Toyota HomeCharge с приложението и да започнете да зареждате.

 • Приложението MyToyota и интелигентно зареждане

  Лесно и удобно, интелигентното зареждане може да намали текущите ви разходи. Гледайте видеоклипа, за да откриете повече. - Функцията ще бъде активирана през 2024 г. – моля, свържете се с вашия местен дилър за повече информация.

Получете повече от вашата електрифицирана Toyota

Със свързаните услуги, електрифицираното § § шофиране никога не е било по-лесно или по-забавно.

 • Свързани услуги на MyToyota

  Проверка на състоянието на автомобила и дори предварително определяне на климатичните условия в интериора – приложението за смартфон MyToyota ви помага да извлечете максимума от вашата Plug-in хибридна или електрическа Toyota.

 • Toyota Kanzen

  Toyota има за цел да направи изживяването ви при притежание възможно най-безпроблемно и удобно. Toyota Kanzen прави точно това: един пакет, който включва всички основни елементи◊, за да ви помогне да се насладите на всички предимства на Plug-in хибриден или електрически автомобил, захранван с батерия с пълно спокойствие.

   

  ◊ Наличността на продуктите може да варира според държавата и местните оферти може да са различни на всеки пазар. На клиентите се препоръчва да се консултират с местния център на Toyota.

Често задавани въпроси

 1. All

Toyota HomeCharge е интелигентно домашно зарядно устройство, което работи безпроблемно с вашия автомобил Toyota и приложението MyToyota.

Всеки електрически или Plug-in хибриден автомобил със стандартен порт за зареждане Type 2 може да използва Toyota HomeCharge. Имайте предвид, че някои функции на приложението MyToyota зависят от това кой автомобил се зарежда и приложението MyToyota не е съвместимо с автомобили, които не са от марката Toyota.

HomeCharge прави зареждането на вашата Toyota лесно и удобно. Елегантното зарядно устройство е напълно интегрирано с вашия автомобил чрез приложението MyToyota, което ви позволява да контролирате процесите, където и да сте.

Тя ви позволява да правите всичко, което бихте очаквали от свързано зарядно устройство, включително управление на потребители, дистанционно зареждане и проследяване на вашите сесии за зареждане. Освен това ви позволява интелигентно зареждане: насочване към конкретно състояние на зареждане на автомобила, задаване на график за зареждане динамично** следвайки ежедневните енергийни тарифи на вашето местоположение или планиране на зареждане за часове извън пиковите натоварвания, което ви позволява да намалите разходите си за енергия.

 

Toyota HomeCharge се предлага в множество варианти, за да отговори на вашите нужди, независимо дали имате нужда от монофазна или трифазна мрежа и със или без 4G връзка.

Зарядното устройство с фиксиран кабел има вграден кабел за зареждане, докато обозначените с гнездо (вкл. предпазен капак) зарядни устройства използва се нуждаят от отделен кабел за зареждане. В повечето варианти Toyota HomeCharge е с гнездо (вкл. предпазен капак) за максимална гъвкавост.

Времето за зареждане ще зависи от марката и модела на вашия автомобил. Моля, проверете в неговата индивидуална спецификация.

Да напълно безопасно е да зареждате автомобила си в дъжд.

След като зарядното устройство е инсталирано, зареждането е изключително лесно. Включете го и автомобилът ще се зареди – както всеки друг електрически уред. Разширени функции като планирано зареждане се настройват лесно чрез приложението MyToyota.

Да, това е възможно. За допълнителни съвети се свържете със сертифициран специалист електротехник.

Това ще зависи от вашите конкретни обстоятелства. Свържете се със сертифициран електротехник за насоки.

*Когато зареждате у дома на тарифа за енергия извън пиковото натоварване. Не включва цената на Toyota HomeCharge.

 

§ Свържете се с вашия дилър/продуктов експерт/продавач консултант за всякакви съвети или повече подробности.

 

◊ Наличността на продуктите може да варира според държавата и местните оферти може да са различни на всеки пазар. На клиентите се препоръчва да се консултират с местния център на Toyota.

 

** В зависимост от наличността в страната и вашия договор с енергиен оператор.

 

§ § Електрифициран автомобил е автомобил, задвижван от един или повече електрически мотора до известна степен. Някои електрифицирани автомобили, включително хибриди и Plug-in хибриди, включват в задвижването бензинов двигател. Други, като Toyota bZ4X, са изцяло електрически.

f