1. Застраховки
 2. Гражданска Застраховка
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Изберете най-изгодните оферти за Гражданска отговорност

 • Шофирайте по-спокойно

  Спокойствие за покритие на отговорността за виновно причинени щети на трети лица, при възникнало събитие.

 • Пътувайте по-сигурно

  Осигурява защита еднакво за Toyota употребявани автомобили с гаранция и всички употребявани автомобили.

 • Изберете застраховател

  Работим с широка гама застрахователни партньори, за да осигурим застраховка Гражданска отговорност на Вашия употребяван автомобил при най-добрите условия. 

Предимства

Работим с широка гама застрахователни партньори, за да осигурим най-добрите условия Възможност за разсрочено  плащане на застрахователната премия на вноски; Напомняне за всяка предстояща вноска Безплатна доставка на документите широка мрежа от официални сервизи на марката Toyota и избор на доверен сервиз на застрахователя за други марки автомобили;

Основни покрития

Предмет на застраховката е гражданската отговорност на физическите и юридическите лица, собственици, държатели и ползватели на моторни превозни средства, както и на упълномощените от тях водачи за причинените от тях:

 • неимуществени и имуществени вреди  вследствие на телесно увреждане или смърт
 • вреди на имущество и вещи

 

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Може да е трудно да се ориентирате откъде да започнете, когато търсите подходящата застрахователна компания, която да ви осигури покритие на гражданската отговорност. Но не се притеснявайте, ние сме тук, за да ви помогнем!

Първо, уверете се, че сравнявате цените от различни застрахователи. Не се съгласявайте само с първата оферта, която получите. Заплащането на премията в пълен размер Ви гарантира по-ниска цена спрямо разсрочено плащане на застраховката.