1. Owners
  2. Connected Services
  3. MyToyota App
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Приложението MyToyota

Свържете се с вашата Toyota отвсякъде.
Независимо дали сте вътре или извън автомобила си, можете да останете в пълен контрол над Вашата Toyota с MyToyota, изцяло нов пакет от свързани услуги, достъпни чрез Приложението за смартфони MyToyota и MyToyota Мултимедия на дисплея на таблото ви - предназначено да направи шофирането по-безопасно и по-забавно.

Общувайте с колата си

От известия за поддръжка до намиране на вашата Toyota, извън колата не означава без връзка.

Подобрете шофирането си

С анализ на шофиране в реално време и обучение в приложението, MyToyota ви поставя на върха на играта ви.

Планирайте своите пътувания и плейлисти

Накъдето и да отивате, можете да изберете маршрута и саундтрака, дори преди да тръгнете.

Открийте предимствата

Научете повече

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Приложението MyToyota се поддържа както на iOS, така и на Android устройства.

MyToyota Connected Services се предлага със следните автомобили на Toyota:

• Нов RAV4 ( производство от ноември 2018 г.)
• Нова Corolla (производство от януари 2019 г.)
• New Camry (производство от януари 2019 г.)
• Нов C-HR (производство от октомври 2019 г.)

MyToyota Свързани услуги е включен в закупуването на всякакви съвместими с MyToyota Свързани услуги Тойота, за период от десет години.

Номер. MyToyota App Connected Services е обвързан с идентификационния номер на автомобила (VIN) на автомобила и собственика на автомобила. Може да има само един акаунт за достъп до свързани услуги.

Свързаните услуги на Приложението MyToyota ще функционират 10 години.Тойота ще покрие разходите за данни, използвани за предоставяне на свързани услуги за 10 години, но приложението MyToyota ще функционира дори без свързани услуги.

Ако купите автомобил Toyota втора употреба, която поддържа Приложението MyToyota Свързани услуги, посетете Вашия търговец, за да потвърдите, че сте собственик на автомобила. След това ще можете да активирате Приложението MyToyota Свързани услуги.

За да проверите номера на версията на:

iPhone: отворете „Настройки“, отидете на „Общи“ и „Използване“. В секцията „Съхранение“ изберете приложението MyToyota, за да видите номера на версията.

Android: отворете „Настройки“ и изберете„Приложения и Известия ". Отидете в списъка с инсталирани приложения на вашето устройство. На екрана на списъка с приложения изберете MyToyota App за подробности относно номера на неговата версия.

Предлагаме ви да включите автоматизирани актуализации за приложението MyToyota. Непрекъснато добавяме нови функции.

Отидете в iOS App Store или Google Play Store и потърсете „Приложение MyToyota“. След това изтеглете приложението, напълно безплатно.

Създайте акаунт директно в приложението MyToyota и попълнете поисканите лични данни.

След това ще трябва да активирате акаунта си чрез имейл за активиране, който ще получите, преди да можете да използвате всички функции в Приложението MyToyota. Освен това, за да използва свързани услуги, Вашият дилър трябва да Ви регистрира като собственик на автомобила.

От началния екран кликнете върху иконата на колелото, която може да се намери в горния десен ъгъл. Отидете на „Настройки“ и изберете раздела „Автомобил“.
Кликнете върху „активиране на свързани услуги“.

• Ако получите съобщение „свързване“, ще можете да използвате свързани услуги, след като извършите 2 пътувания в колата си, със скорост по-голяма от 10 км / ч.
• Ако получите съобщение: „Моля, свържете се с вашия дилър на Toyota, за да могат да ви помогнат да завършите процеса“, ще трябва да посетите вашия дилър, за да проверите собствеността.

Ако получите съобщение „Моля, посетете Вашия търговец в приложението MyToyota, когато се опитвате да активирате MyToyota Свързани услуги, това означава, че към момента на поръчката вашият имейл адрес не е бил настроен като имейл на собственика на автомобила. Ще трябва да посетите Вашия търговец, за да потвърдите собствеността.

За да завършите активирането си, ще трябва да направите 2 пътувания със скорост, по-голяма от 10 км / ч. След това Приложението MyToyota Свързаните услуги ще бъдат активирани и видими в приложението.

Можете да получите достъп до тях по всяко време. Данните за автомобила се изпращат в приложението, когато двигателят е изключен. Ще можете да видите подробностите за последното си пътуване след изключване на двигателя. Покритието на мобилните данни е необходимо за изпращане на данни, така че може да не работи в закрити пространства.

Отидете на таблото за управление на „Услуги“ и изберете „Управление на Google Анализ“. Изберете раздела „Всички пътувания“, за да видите предишните си пътувания, и след това щракнете върху пътуване, за да получите достъп до свързаните анализи за шофиране. Можете също да намерите подробности за последното си пътуване на таблото „Начало“.

Трябва да въведете MyToyota идентификационните си данни в мултимедийната система на Вашия автомобил. След това ще трябва да свържете Вашата мултимедия с идентификационния номер на Вашия автомобил (VIN). За повече информация, моля, посетете нашето ръководство за употреба.

След това трябва да свържете Bluetooth, за да свържете колата към интернет. Функцията Споделяне с автомобил вече ще работи. За повече информация, моля, посетете нашето ръководство за употреба.

Функцията Споделяне с автомобила изисква функция за навигация.

От Автомобил до дестинация се предлага на началния екран на Приложението MyToyota. Функцията е налична в навигацията Ви в колата, когато сте паркирали някъде, различно от крайната си дестинация за пътуване.

За повече информация, моля, посетете нашето ръководство за употреба.

Режимът на поверителност е достъпен на страницата „Настройки“ на Приложението MyToyota. Можете да го включите или изключите сами. Когато включите режима за поверителност, деактивирате GPS функцията и няма да можем да проследим местоположението на Вашия автомобил. За повече информация, моля, посетете нашето ръководство за употреба.

Премахнете автомобила от вашия MyToyota акаунт. Не прекратявайте профила си, тъй като всички бъдещи автомобили на Toyota, които може да притежавате, могат да бъдат добавени към него. Не забравяйте да информирате новия собственик на автомобила, че той е оборудван с MyToyota App Свързани услуги.

Ако искате временно да спрете MyToyota App Свързани услуги, можете да включите режим на поверителност, за да деактивирате GPS функцията.

Ако искате за постоянно да спрете Приложението MyToyota Свързани услуги в Приложението MyToyota отидете на иконата на зъбно колело. Изберете „Настройки“, след което отидете на раздела „Кола“. От там можете да деактивирате завинаги услугите, свързани с MyToyota App.

Приложението MyToyota Свързани услуги ще спрат, ако идентификационният Ви номер на автомобила (VIN) бъде премахнат от вашия акаунт.

Тази услуга все още не е налична, но ние постоянно работим за добавяне на повече свързани услуги към Приложението MyToyota. Ние редовно ще актуализираме приложението, така че бъдете сигурни, че приложението ви е актуално. Най-лесният начин да направите това е да активирате автоматичните актуализации във Вашия магазин за приложения.

Какво друго можете да направите с приложението MyToyota?

Научете повече

Изпробвайте нашето приложение MyToyota

Приложението MyToyota работи както на iOS, така и на Android. Изтеглете приложението MyToyota от App Store или Google Play Store.

Изтеглете IOS Opens in new window Изтеглете Android Opens in new window