1. Owners
  2. Connected Services
  3. MyToyota App
  4. Discover the benefits
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ОТКРИЙТЕ ПРЕДИМСТВАТА

Намери колата ми

Осъществено от Google Maps чрез мобилното приложение MyToyota, Find My Car ви помага да намерите вашата Toyota, където и да е паркирана, като същевременно ви позволява да споделяте местоположението й със семейството и приятелите.

Сподели с колата

Планирайте и споделете пътуването с автомобила си от комфорта на вашия дом или в движение с мобилното приложение MyToyota, след което изпратете местоположението директно на вашата Toyota. За спокойно начало на вашето пътуване.

Колата е до вас

Автоматично споделяйте упътвания до вашата дестинация между MyToyota, мултимедия , сателитната система на Toyota и мобилния ви телефон, за онези моменти, когато трябва да завършите последната част от пътуването си пеша.

Анализ на шофирането

Приложението MyToyota действа като регистратор на данни за автомобила, като ви позволява да извличате данни от минало шофиране, скорост , ускорение и пробег , за удобен бизнес и общ анализ на стила на шофиране.

Напомняне за услуги

MyToyota ви помага да поддържате работата на вашата Toyota най-добре с напомняния за поддръжка въз основа на действителния пробег на вашият автомобил, така че никога повече да не пропускате сервиз.

Предпазител на батерията

С преглед в три стъпки – от високо към средно и ниско, никога няма да не можете да запалите вашият автомобил поради батерията си.

Помощник при злополуки

Сензорите на вашата Toyota регистрират всякакви удари или сблъсъци, които се случват, докато автомобилът се движи или е паркиран. С помощта на приложението MyToyota можете да се обадите на местния дилър на Toyota или да поискате камион за теглене, както и да уведомите семейството или приятелите си в случай на инцидент.

Предупредителни светлини

Бъдете в течение с нашето лесно за потребителя обяснение за това какво означават различните предупредителни светлини във вашият автомобил, както и нивото на спешност и следващите възможни стъпки, които трябва да предприемете.

Ниво на горивото

Където и да сте, можете дистанционно да проверявате нивото на горивото във вашият автомобил през приложението MyToyota. За да можете да планирате всички необходими спирки за гориво преди пътуването си.

Сервиз и поддръжка

Поддържайте вашата Toyota в оптимално състояние – резервирайте услуга онлайн с няколко прости стъпки в приложението MyToyota и бъдете информирани за предстоящата си услуга, допълнително следете историята на поддръжката на вашата Toyota с преглед на предишни действия, извършени върху автомобила.

Маркирай моето местоположение

Дори ако колата ви не е свързана, можете да фиксирате местоположението си, за да ви помогне лесно да намерите пътя обратно към автомобила си.