1. Owners
 2. Connected Services
 3. MyToyota App
 4. What else can you do with the MyToyota app?
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Какво друго можете да направите с приложението MyToyota?

 • Открий Моят автомобил

  Без значение колко време сте били далеч.
  Задвижван от Google Maps чрез мобилното приложение MyToyota, Открии Автомобила ми Ви помага да намерите вашия Toyota където и да е паркиран, като същевременно ви позволява да споделяте местоположението му със семейството и приятелите.

  Споделяне с автомобила

  Лесен начин да планирате пътуванията си
  от уюта на дома или в движение с приложението MyToyota, след което изпратете местоположението директно в навигационната система на своята Toyota, за безпроблемно начало на пътуването.

  От автомобила до дестинация

  Безпроблемна навигация от врата на кола до входна врата на крайната Ви дестинация.
  Прехвърлете упътвания до вашата дестинация от навигационната система на Toyota до вашия мобилен телефон за онези моменти, когато трябва да завършите последната част от пътуването си пеша.

  Напомняния за услуги

  Никога повече не пропускайте сервизиране.
  MyToyota ви помага да поддържате вашата Toyota в най-добрата и форма, с напомняне за поддръжка въз основа на действителния пробег на вашия автомобил, така че никога повече няма да пропуснете сервиз.

  Защита на батерията

  Винаги следете нивото на батерията на колата си.
  С преглед в три стъпки-от високо до средно и ниско, никога няма да изпадате в ситуация да не можете да стартирате колата си, поради ниски нива на батерията.

  Помощник при злополука

  Можете да изпращате сигнали в случай на злополука.
  Сензорите на вашата Toyota регистрират всякакви удари или сблъсъци, които се случват, докато превозното средство се движи или стои на място. С помощта на приложението MyToyota можете да се обадите на местния дилър на Toyota или да поискате теглене на камион, както и да уведомите семейството или приятелите си в случай на злополука. Можете също да добавите снимки към данните за злополуката, за да улесните застрахователния иск.
   
 • Предупредителни сигнали

  Шофирайте по-безопасно с разбиране.
  Бъдете информирани какво означават различните предупредителни светлини във вашия автомобил, както и нивото на спешност и следващите възможни стъпки, които трябва да предприемете.


  Бензиностанции

  Зареждането с гориво никога не е било по-лесно.
  Намерете бензиностанции въз основа на предпочитанията си - независимо дали това е цената или конкретната компания, за която имате карта. Можете да изберете да заредите до местоназначението си, по маршрута или където е най-близо до текущото ви местоположение.

  Напомняне за сервиз

  Никога повече не пропускайте периодичното си обслужване
  MyToyota ви помага да поддържате вашата Toyota в най-доброто си състояние с напомняния за поддръжка въз основа на реалния пробег на вашия автомобил, така че никога повече да не пропускате периодичния преглед.

  Маркирайте своето местоположение

  За да можете да намерите автомобила си.
  Дори ако колата ви не е свързана, можете да фиксирате местоположението си, за да ви помогне лесно да се върнете към автомобила си.